Epilepsi arkadaşım konuştuğumuzu birine söyledi diye kötü şeyler söyledim, nasıl affettireceğim?

ErkeklerErkeklerin sıkça aralarında konuştuğu mevzulardan birini konuşmuştuk. O da bunu birkaç kişiye demiş. Ben de bunu normalde sorun etmemek gerekirdi ama az düzeyde depresyondayım ilaç falan da kullanıyorum. Sonra ben bunu anlattı diye çok değer verdiğim bir arkadaşım olduğu için ve tek yakın arkadaşım olduğu için çok strese girdim iki gün ve üzüntüden ağladım (erkeklerin ağladığı söylemesi normal bence) Sonra ben bir iki kötü şeyler söyledim işte çok şerefsizce bir hareket yaptın ben sana o kadar değer verdim sene insanlara gidip söyledin falan. Sonra bana darıldı yanıma bile gelmedi. Ben de sinirlenip ''ilacını mı içmeyi unuttun, nöbet mi geçireceksin'' falan dedim ve benl hiç konuşmuyor artık. Kendimi çok kötü hissediyorum. Ben çok kötü biriyim. Kendimi nasıl affetireceğim ne yapmam lazım epilepsisi olan bir insanı hastalığından vurup üzdüğüm için kahroluyorum...

Epilepsi arkadaşım konuştuğumuzu birine söyledi diye kötü şeyler söyledim, nasıl affettireceğim?