Erkekler kendi kendimize düşünelim kadınları bı şekilde bitirek çocuk yapmayak bu nedir bütün dünya onlar için dönüyor ellerini sıcak suda. Soğuk suya yemeğe bile atmıyorlar savaşlar erkek kavgaları onlar için oluyor tıktok olnyfanslar onlar dan oluyor hepsine savaş aciyorim an itibariyle hem çalış çabala anan ağlasın ama hep trip başım ağrıyor yapamiyorum hava soğuk su soğuk e ananızın mami artık
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Haklısın be kardeşim, kendine bir Azeri kadın al, onlar erkeklerine karşı çok itaatkarmış, her türlü hizmetini ederler. Ne bel ağrısı ne de baş ağrısı olur o zaman.
Abi Azeri nere bulayım
Kendim İran azeri siyim
Azeri flört sayfaları yok mu? Ben de çok isterim böyle Bergüzar Korele benzeyen bir Azeri hanımım olsun. Ama nerde, bir uzaylının bana aşık olması daha imkanlı. 😂
🫣🤣
Dayı karılar kolay bakma be
Sadakatli olsun yeter su şu yorumdaki kendi kendine doğuran kadın gibi olmasin
Hahaha, aynen. Zaten lezbiyenlere ve biseksüellere tokum. Kadın gibi kadın olsun, erkek hastası olsun.
Umut lezbiyenlere nasıl toksun anlamadm😄
Şeyda bacı heryerde sen varsın
Abi lez olur yaw
Seyda, eski eşim biseksüeldi, erkeklerden daha çok kadınlardan hoşlanırdı. Kendimi hep eksik hissederdim, bıktım artık. Ya tam ya hiç.
Daha iyi en azinda vurdurmamis dir
Evlenmeden önce farketmedn mi ya da söylemedi mi sana ya da nie snle evlenmis
Benim eski kız arkadasim lez di. Ağa ağa kanka kank diye en son güzel bı dövdüm başka türlü ama he
Fatih soru sorma platformu burası Instagram değil haliyle sorulan sorulara cvp veren herkes aynı
Söylemedi işte, zamanla farkettim, detaylara girmeyeceğim, ayıp olacak.
Tamam bı şey demedim şu an BeNiM post umun ALTINDASIN.
Olsun girme zaten çocuğunuz var mı
Bence lezbiyen biseksüel
Var, evet, bir dünyalar güzeli kızım var. En azından iyi yönü o oldu, soyumu devam ettirdim.
Lezbiyen olsa dahi zorla evlenmiştir
Bı kiz arkadaş öyle durumunu bana anlattı
İyi olmuş Allah sana sevdiğine bagislasin
Sağ ol kardeş.
Feminen ve 2 den fazla cinsiyet destkleyenlerin zaten tek gayesi bu nesil uremesin
Öne öyle erkek erkeğe
Ewy umut kardeş
Bu erkeklerin soyu devam ettirme aşkı ne ya sank Osmanlı hanedan uyesisiniz 🤦🏻♀️
Ne yapacakdik çocuk olmasın ne olsun
Bizim biraktilarimizi el mi yesin. Kardeş mi yesin yeğen mi yesin
Çocuk olmasn demedm en azından soyum devam dio
Bak iki evladım
Aynı ben aslında kendini klonluyorsun bı yaşam formuyla yapıyorsun iki insan karakter ve tıp herşeyi alıyor hepimiz öyleyiz
Şimdi baban ananı o 🌃 yapmasa sen olurmuydun
Soy bu işte çocuk soy
Bak adam ne demiş kızım oldu
Soy kafasında diyosan adam demezdi kızım var diye kız da erkek senin soyunu devam ettirir
Sende ona dnanda bı iz birakip leş olup gidersin sonsuz toprağa dönüşümlü olur işte
Anladm ok
Hihi
O zaman sana kötü haber
Tıp gelişti kadının kemik ilignden sperm üretiliyor ve kadın artk çocuk icn erkeğe ihtiyaç duymayacak ( inanmiosan arastirabilrsn) çocuk icn bile artk size gerk kalmadı.
Zort kalmadı yine bizsiz yapamazsınız
Yoksa sizin derdinizi tribiniz kim çekecek
Nasıl o haber yıllardır medyada ama hala bı somut delili yok naber bayanns
Kadınlar çiçektir ema benena
Somut delili yokmu. Bı arastr derim
Araştırmadan sırf cevap. Vermek laf atmak için bunu yazdın sen cevap verdin bende sordum sende soruya soru la cevap verdi
Cahilligni gt ötede kus ya
Skrm seni cahilimi de kafan taaa mö 1000 senesinde kalmış ank
Ank manyağı
Tıp ogrenciym snden daha vasfliym cahillign yorumlarndan belli gt arastr biraz da cahilligni yont slak
Vallahi sen yalan atıyon tıp ogrencisi mis he ee doktor hanım adam damar yolu bulamıyorsunuz
Hangi hastanede çalışıyorsun de de gelmeyeyim oraya
Ben cahilim olm ama en azinda kanka değilim kanka da olabilirim de en azindan erkeğim
Sana bişey inandrmak zorunda dglm ama sn bu cahillikle iyi bu yaşa gelmissn hala saçma iddialara devam neys boşuna dememisler cahillerle sohbet olmaz diye kendi çapında takl zaten adam yerine koyup cvp veren de olmamış 😄
Vasfını diktigim kızı mesleğimiz var Allah'a şükür tesisatciyiz haram lokmada yemem
Sen vermisin cvp veren vermeyen herkesin... İyice deli ettin beni sabah kim bu uygulamayı kurdu onun da artık iyice kuruldum sana bak nefret ettim
Olm yaş la ne alakası. var asalak
Suç sende değil suç seni adam sanan bnde
Adamım siz yaptiginiz seytanliklara kiziyorum
Kardeşi kardeşe siz kirdririsiniz herşeyi yaparsınız o yüzden bı dışı aldım hayatıma 4 yılimi verdim bı skm olmadı neden böyle neden olm içimizde hep birinin bize güç verdiğini sevgi hissettiğini hissetmek istiyoruz artık
Yalvarmak ya da yakarmak dert lemek üzülmek değil
Tamam smdi gt begendgn kızın dışarda gtunde dört dönmeye 😄
Sadece merhamet saygı sevgi ihanet sadakatsizlik değil hala içerde bı yerde varsa o his işte bizim beklediğimiz ufacık kelimeler bizi bı kaç ay daha götürür
Sadece bı kelime de erkek için dünya onun olur sevinir içinden çocuk gibi
İyi de beğendiğim kız yokki bı vardı evlendim boşandım bitti artık kızlarla ugrasmicam
Direk kestiricem herkes rahat olsun diye
Kestr rahatla
Lezbiyenlerin ve femininistlerin en büyük hayali. Biz erkeklerin kabusu.
Su kariyi bıri postsan atsın ank sonunda bunun
Harbi sendegelecek doktorluğu hayrını skym
@umut088 gt arastr hayal değil bu bilim. İlerleyen senelerde bu iyice yayginlasacakms ki olan bişey söylüyorum uydurma değil bı arastrn da yorum yapın
@Fatih49 hcbir halta yaramayan asalaklardan biri oldgnu nasıl belli ediyorsun ama. Gt kendini bı yerden atta kurtul hem sn hemd insanlık hcbir vasfn yk biseyn yk 😄
Biliyom ya, duymuştum. Yasaklanması lazım. O zaman lezbiyenler dünyayı ele geçirır biz erkeklerini soyunu kuruturlar.
Lan olm
@umut088 senin derdin size ihtiyac kalmayacak o mu yoksa soyunuz da kuruması mı hangs😄😄😄
Vasfını sokym senin Allah şükür isim gucum yerinde iyi kendi birikimim. Var boşandım ama en azinda 2 çocuğum var bı arabamda var ne olsun
Allah beni kuş yapcek evinin yanına bı konucam bı tokat aticam o suratın dagilicak bak kesin tipsizsindir de
Sorsak tüm erkekler böyle ee o zaman şikayet ettgnz maddiyatinizn neslinden memnun dglsnz
Bizim tek değil seninde soyun kurucak farkindaysa bizim disimizda kimseyle olmuyor
Slak msn ya iki dk adam ol desem kaç dakikam kaldı diyecek vasifsz gelmiş laf ebelig yapio bu senin karakterinse kadının senden boşanmasına sasirmamak lazm hatta iyi dayanms
Yaw deli ediyorsun niye boylesiniz ki neden damar basıyorsunuz?
benim soyum kuruyamaz sperm kadının kemignden uretilio ve bn dogrmaya devam edicm 😄
Boşanma sebebi. Bilmedigin için doğal karsilicam
Neden mi boşandı aldattı anladınmi?
Aldattığı khpe çocuğu vasifsiz boş bı insan ve eski eşim yani ikimizden yaşça buyuk
Sen dogur
Bizim koruyamaz cinsiyeti seçimine sen karar veremiyosun anladinmi
Kurumaz siz olduğunuz sürece de sizede güven olmuyor ki
Ama yinede hepinize idam 🤣😃🫣
Erkekler çok güvenilir zatn
Haklısın da en azından erkek evindekine bakıyor herkes değil calisan cabalayn namuslu erkekleri sevmediniz işte değer vermediniz Allah gibi yaptığım kadın şu an nerde yok geceleri içtiğim öldürmeyi dahi tercih ettiğim nerde yok
O yuzden deymiyor
Kafanız aynı iste yapsak boş o bunu yapmış su bunu yapmış la ilgi az sevgi hissetmek ne zor mu
Sn bnce psikolojik yardım al kafan iyi değil
Neden iyi değil anlamadım?
Yazdgn şeyler sağlıklı birinin yazacag şey değil
Yok ya kafam dağınık ciddiyim
şu an bile stres üzüntüden kafam ağrılar eksilmiyor biliyorum psikolog gitmem gerek ama şu an çocuklarım ve dava süreci cart curt işte
Ha daha taze ondan bu hallern
Kb çok ağır konuştum
Biraz hafif kırdım işte kafayı
Psikolojik destek şart
Bilmiyorum ki
Sağlıcakla kal biraz zamana süreye ihtiyacım var iyi günler gerçek manada üzüntü vücuda hiç iyi geliyormuş baş ağrısından vb diğerlerine kadar