Ailemle artık zerre kadar anlaşamıyorum 25 yaşındayım hatta benim psikolojimi onlar bozdular aklımdan bazen intihar fikri bile geçiyor artık sinirli bi insan haline geldim kötü durumdayım huzur yok onların olduğu yerde bilmeden yargılamayın anlatıcak gücümde yok artık tek sıkıntım maddi gücüm yok işten yana yüzüm hiç gülmedi olmadı evi terkedip gitsem kendi hayatımı kursam maddi gücüm yok ama Allah’a dua ediyorum bana yardım et bi mucize vs olsun diye bilmiyorum artık kafayı yicem iyi değilim sizde anlatabilirsiniz düzgün bi şekilde🙏🏻
Güncellemeler
+1 yıl
Öylesine güncelledim
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ekonomik özgürlüğünü kazanman lazım yoksa olmaz
Evet ama işten yana şansım olmadı hiç lise mezunuyum maddi gücüm olsa bi gün bile durmazdım hatta hayalim kendi düzenimi kurup tek yaşamak herkesten uzakta
Bence bu çağda asıl daha çok kadınlara iş veriyorlar nerelere başvurdun ki?
Ailem uzağa göndermiyo asla çevremdeki işler saçma sapan tekstil vs tarzı hep mağazaya gidiyim desem kimse memnun değil arada nefes almak istesem kafasına göre haftaiçi izin sadece arkadaşım vs haftasonu müsait eve tıkılıp kalıcam yine
Yıkıcı aileye doğmuşsun bilirim.
Evet onlara kalsa dört dörtlük ben kötüyüm tamamen psikolojim bozuldu artık sinir hastası gibiyim onlar yüzünden bu sıralar intihar fikri bile geçiyo aklımdan bazen ölsem keşke diyorum
Nereye kadar seni kapatacaklar ki böyle illa yuvadan uçacaksın onlarda bıkacak bir süre sonra senle uğraşmaktan hiç yoktan yaşlanacaklar
Maddi gücüm yok olsa bile tamam kızım ayrı eve çık hayatını kur demezler tamamen eski kafalılar ve anlayışsızlar aşk olarakta zamanında çok yıprandım karşıma biri çıkmadı henüz bende hevessizim zaten yorgunum keşke bi anda umutsuz olduğum zamanda bisey bi mucize olsa aslında iyi olmayıp gülenlerdenim hatta onu bşle yapamıyorum bazen kusura bakma kafanı şişiridim belki
Hiç akraban falan yok mu?
Var hatta dib dibe yakın oturuyorum ama benim istediğim uzağa gitmek terkedip onlarla sorunum yok söylerler anında onlara nasıl güveniyim
Şehir dışında güvenecekleri bir akraban olsa onların yanına gidersin orada tutunursun bir seçeneğin olur diye sormuştum.
Yok anne tarafıyla kendi görüşmüyo zaten baba tarafıyla daha çok biz görüşüyoruz kardeşimle dib dibe olan onlar işte gerçi onlarla bile bazen zor görüşüyoruz
Ben destej olayım sana maddi olarak
Yanlış anlama asla ama bu devirde kim kime niye yardım etsin ya da ben tamamen güvensizim insanlara karşı bilmiyorum ne düşünüceğimi şaşırdım
İstek atmışsın ama🤣
Öylesine attım ya pek anlamam bile o kadar burayı Instagram gibi
He aynen 🤣
İnanmazsan inanma ya napabilirim
Calismalisin
İş olarak şansım olmadı bile olsa bile çoğunu onlar alıyo birikim yapamam her şey ateş pahası hiç biseye yetmez bence :(
Dogru Turkiye cok pahalli, Allah sabir versin onlari takmamaya calis kendi ruh sagligini dusun
Olmuyo 1-2 gün takmıyorum sonra yine aynı onlar yüzünden sinir hastası gibiyim ellerim vs titriyo bazen kafayı yedim ya da yicem umarım kendime bisey yapmak zorunda olmam bi gün artık dayanamıyorum çünkü
Allah korusun oyle kendine bir sey yapma
İşte ben böyle düşünen biri değildim artık düşünüyorum ya da Allahım beni yanına al bana iyilik etmiş olursun diyorum dua ediyorum başka çarem yok ki bu hayata sadece üzülmeye gelmişim sanki insanın hiç biseydede yüzü gülmez mi aile aşk iş vs nolucak bilmiyorum
Benimde oyle vallah her seyim kotu ve ters gidiyor sen dualar oku hocaya git istersen nazar buyu falan vardi belki hoca bana dedi sana biri buyu yapmis baska hocada dedi oyle bir sey yok hepsine inanma dedi
Hocaya gitmekle sorun çözülmezki yine aynı şey aynı yere mecbursun dua ediyorum ama ölmek için bana yardım et bi mucize olsun kurtar beni vs diyorum şuana kadar bisey olmadı bilmiyorum böyle nereye kadar nolucak iyi değilim ama