Abim neden hiç yanıma gelmedi?

Detay kısmı aşağıda yazmaktadır ⬇️

Dün akşam annem babam misafirliğe gittiler, babamın emekli olduğu iş yerinden arkadaşına misafirliğe gittiler ailece de görüştüğümüz insanlar, fakat bu insanlar alkol içmeyi seven birileri özellikle misafirliğe gittiğimiz zaman her zaman için babamla oturup alkol içiyorlar.

Ben de alkol olan sofraya ya da mekanda bulunmayı sevmiyorum bundan dolayı da gitmek istemedim dün akşam da gitmedim evde tek başıma kaldım, aynı zamanda abimin evi Bizim evimize 5 dakikalık mesafe uzaklıkta, giderken annem yemek hazırladı çay demledi içtik ondan sonra gittiler hatta kalan makarna vardı onu da ısıtıp yedim daha sonra televizyon izledim.

Fakat dikkatimi çekti yani 5 dakikalık mesafede olan bir yerde oturuyoruz BİM istese yanıma gelebilirdi evde yalnız olduğumu biliyordu hani bir şeye ihtiyacım olur bir bakıp geleyim bile demedi açıkçası bende bekledim Tamam keyfi olarak gitmedim kabul ediyorum ama en azından insan bir merak edip de evde engelli bir kardeşim var bir şeye ihtiyacı olabilir diye düşünüp de yanıma gelmedi bile Çok kafaya takmadım ama acaba yanlış mı düşünüyorum? Aynı zamanda hanımı hamile yani hanımı giremeyebilir gelmesini beklemem ama en azından abimin bir 15 dakika olsun yanıma uğrayıp bir şeye ihtiyacın var mı demesini bekledim kendisine bir şey söylemedim annemle paylaştım sadece.. yani adam karısı ile birlikte gelebiliyor Ama tek başına gelemiyor.

#ƘıԼıCƘiƦAƝ

10 Şubat , 2024 Cumartesi 13.20

Güncellemeler
+1 yıl
Aynı zamanda kendimde bedensel engelliyim
Güncellemeler
+1 yıl
Yahu arkadaşlar iyi güzel yorum yapıyorsunuz evet endi ayaklarımın üzerinde durmayı bilen birisiyim ama benim buradaki anlatmak istediğim nokta İnce düşüncedir yani mevzuyu yok Kendi ayaklarının üzerinde durabilirsin kısmına çekmeyin anlatmak istediğimiz nokta o değil