Çocukları yetiştirmeyi bilmiyor ebeveynler kendileri de yetiştirilmedikleri için
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Çocuklari suçlamaya gerek yok sorun aile hep
Yo gerek var bence benim de ailem çok sorunluydu babam ilgisizdi annem ablamla hastanedeyken bizle 5 Dk bile durmazdı annem hastanedeydi 4 yıl ben daha 4 yaşındaydım bebek kardeşim vardı ama bu çocuklar rahattan kudurmuş dışarı çık çık bağır bağır dur
Bunlara rağmen bunlar gibi olmadım
Kesinlikle detaya katılıyorum
sen en iyisini yapayım derkn göz çıkartma
Sen duzgun yetistirirsin
Yetiştirmemem doğurmayacağım bu topluma insan getirilmez
Aman buyuk konusma basina gelmesinde
Bu büyük konuşmak değil yaşadıklarımın gördüklerimin sonucu
Yasadigin ve gordugun ne bilemem ama cocuklar bu dunyanin en guzel seyleri yani sevmemen cok tuhaf
Bu dünyanın en güzel şeyi olsaydı çocuklarını öldüren ebeveynler ve ebeveynlerini öldüren çocuklar olmazdı. Bu dünyadaki en güzel şey birbirlerine saygılı ahlaklı insanlardır. Kötü insan hayatını cehennem eder
Cocuklar dedim.. cocuk yani. 😅 sen olaylari bunlara bagladiysan ohoo😂 fazla dusunme usutursun
Bunlara bağladıysam mı neye başlayacaktım toplumu çocuklar inşa ediyor farkındaysan taşlar değil!!! İşte sizin gibi zihniyetler yüzünden böule oluyor küçükler düzgün insan olaeak büyümezlerse toplum mahvoluyor
Sen benim cocuk nasil yetistirecegimi hic sorgulama istersen. Senden daha akilli biri yetistirecegim kesin. En azindan cocuklardan nefret ediyorum kelimesini diyecek cocuk yetistirmem rahat ol
Sen diyorsun ya bana büyük konuşma başına gelir sen büyük konuşma başına gelmesin belki çocuğun bütün insanlardan nefret ediyorum diyecek hale gelir şunu fark edemeyecek kadarsın çocuğu sadece sen yetiştiremezsin içinde bulunduğu toplumda etkiler!!! Uyan da uykundan çocuk yetiştirirsin daha kendin çocuksun
Kardesim senin psikolojik problemlerin var bence, zorlama
Benim var memlekette diğer insanların yok senin yok benim var kabul ediyorum ama senin psikolojik sorunların var ben harika çocuklar yetiştireceğim diyen insanların daha da büyük sorunlar var
Harika cocuklar yetistirim nerde? Kafandan uydurmayi kes lutfen. Seni topluma kazandirmak gerekiyor bu kafaya kolay gelmemissin belli ki. Uzgunum senin adina.
Senden daha akıllı birisini yetiştireceğim kesin? Çocuk istemeyen birisinden daha akıllı birisini nasıl yetiştireceksin? Harika çocukların olacak belli ki çocuk istemeyen birisinden daha akıllı çocuklar yetiştireceksin!!!
Canim anlatilani da anlamiyosun sen ya. Algida secicilik mi var sende? Senden cikacak cocuktan bahsedilmiyor orada. Senin yani ‘’senden’’ daha akilli diyorum. Sen neden böylesin? Ama inan ki uzuldum sana ciddi tedavi olman gerek. El kadar cocuklardan nefret edecek kadar zalim biri olamazsin. Cocuklarla ic ice olmani tavsiye ederim, belki fobi haline getirdigin durumu asarsin. Ama aman diyim, cocuk falan dusunme. Yazik olur, ama sana degil cocuga! 😉
Benden çıkmayan çocuğu neden yetiştireyim ne kadar yetiştireyim ne algıda seçiciliği boş yapma
Bencede cok dogru bir tercih😂😂😂 senden her sey beklenir
Aynen