Evlilik teklifi ve yüzük, düğün olmadan evlenir mısınız?
Yoksa bir kere evleniyoruz her şey tam olsun mu diyorsunuz?
Evlilik teklifi ve yüzük, düğün olmadan evlenir mısınız?
Yoksa bir kere evleniyoruz her şey tam olsun mu diyorsunuz?
Etraf için yapmıyoruz tabii ki, ama gelenekler yürümeli. Belki eski kafalı diyebilirsiniz. Ama gelenekler bizi biz yapar. Elinde olmayana hiç bir şey diyemem, herkes bütçesi kadar yapmalı. Hava atıcam diye de dünyanın borcunun altına girmeye de gerek yok.
Yorumu dikkatli okursan, parası olmayana bir şey diyemem dedim zaten. Herkes bütçesi kadar yapar. Ancak teklif etmek de para ile değil ya. Yüzük illa ki altın olacak diye bir durum yok. Bir çiçek bir yüzük alacak kadar parası olmayan da bir zahmet evlenmesin dimi ama. Sonuçta sefiller belgeseli çekilmiyor diye düşünüyorum.
Evlenmem. Önümde diz çöküp harika bir görsel şölenle birlikte bağırarak beni çok sevdiğini ve ömrünü benim yanımda geçirmek istediğini dile getirmeli 🙄
Kendimizi ucuza kaptırmayalım beyler 💪 Bize değerli olduğumuzu hissettirsinler 😑
Cevap
3Cevap
Düğün olmadan kız evlenir de teklif ve yüzük olmadan hiçbir kız evlenmez bence. Yüzüksüz evlilik mi olur be kardeşim
Teklife bir şey diyemem, kızlar kabul etmez ama eskiler tel de olsa takalım, yeter ki adı konsun demiş..
Yüzük olmadan olmaz düğün de olsa olur olmasa da olur teklif te olsa iyi olur😂
Ben erkeğim zaten bana göre hava hoş hem maddi anlamdan hemde o kadar sıkıntı çekmemiş olurum ve oynamayı falanda sevmiyorum hiçbir güzel tarafı yok herhalde düğünün ama teklif ve yüzük olmadan nasıl evlenmeyi düşünüon aw onu anlamadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?