Şiddet görüyorum. Sende görüyor musun?

Eşimle 7 yıldır evliyiz. Bir kızım var. Ben kaçarak evlendim. Ve ailem benimle 7 yıldır görüşmüyor. onlar başka şehirde ben başka şehire kaçtım. Beni hiç affetmediler. Kaçma sebebim 18 yaşıma girer girmez beni zorla başka birine nişanlamalariydi. O da akrabaydi. Döverek beni verdiler.20 gün nişanlı kaldım ve o süre içinde eşimle görüşmeme kararı aldım. bir süre görüşmedim. babam "bizde nişan atmak yoktur. Bizde evlensen bile boşanmak yoktur" dedi. Annem de "ya bu deveye binersin ya bu diyardan gidersin" dedi. Bende madem öyle ise bu deveye binmem bu diyardan giderim diye düşündüm. O arada eşimle telefonda görüşmeye başladık sürekli ağlıyordu."Gel seni kaçırayim. Beni bırakma evlenme. Lütfen benimle kaç" gibi cümleler kurup ağlıyordu. Kaçmaya hiç cesaretim yoktu. Ailemden de sürekli şiddet görüyordum ve korkuyordum. Bir gün ailemle tartıştım ve her zamanki gibi anneme normal gelen o kelimeyi "oru*pu" kelimesini söyledi. Ama o kelime benim damarım ve damarıma bastı. Ve o gün bir sinirle kaçma cesaretinde bulundum. Eşimle kararlaştik. Gece 2 de kaçtık. Evimizin avlusu vardı. Avlu kapısı vardı. Eğer ordan ciksaydim kapı gıcırtı sesi var buna uyanabilirlerdi. Bu yüzden 3. Kattan, komşunun 2. Katin damına atladım eşim de orada beni bekliyordu. Arabası ile gelmişti. Bindik ve hiç bilmediğimiz beğendiğimiz şehir, akraba bile olmayan bir şehire gittik. Eşyalı ev tutuk ve daha nikah kiyilmadan şiddet uygulamaya başladı. Ve ara ara çok sert şekilde beni öldüresiye dövüyor. Boğazıma çöküp son nefesim diye düşündüğümde artık nefesimin kesildiğini hissettiğimde, bir haretekle kurtulmaya çalışmam gerektiğini düşündum. yüzünü çizip kalkinca elinden kurtuldum. Bu en az ayda 2.3 sefer oluyor. Diğer türlü siddetler de oluyor ama bu kadar ciddi olanı ayda 2.3 oluyor. Çok yoruldum. Hayattan bıktım. Hiç kimsem yok. Eğer kızım olmasaydı gözümü kirpmaz onu boşardim. Ve çok şey yapardım da ona. Kızım var işte. o da herşeye şahit oluyor korkuyor"anne polisi ara"diye bagiriyordu. Konuşacak kimsem yok. Sizlere yazıyorum. ölümü istiyoru
Şiddet görüyorum. Sende görüyor musun?