Aile Baskısı Neden , Ayrımcılık mı?

Merhaba Öncelikle 19 Yaşında Biriyim , 2 Kardeşiz 1 Abim Var Benden 2-3 Yaş Büyük Ortalama Olarak.

Öyle sorgucu bir ailem var ki , özellikle annem , artık psikolojisini yediğini , paranoyağa hatta şizofreni hastası olduğunu düşünmeye başladım.

Yaşıtlarım hergün her vakit istediği gibi dışarı çıkabilirken ben çıkamıyorum , yaşıtlarım kız arkadaşlarıyla gezerken ben gezemiyorum.

Örnek veriyorum flörtüm var , akşam 8-9 gibi buluşalım diyor , eve bunu izah ediyorum , nereye gidiceksin , napacaksın , ne zaman gelceksin , nerede oturcaksınız , hangi kafede oturcaksınız , hangi mahallede oturcaksınız , *ANNEM* utanmasa kızın gbt'sini sorgulayacak , bu kadar beni canımdan bezdirdi ve tüm bu olanlar beni çok kötü durumda etkiliyor , yaklaşık 2-3 yıldır ilişkim yok , son ilişkimdeki kızı da aşırı seviyodum , sırf annemin baskıları sebebiyle istediğim zaman çıkıp gidip sevdiğimi göremiyodum , sevgilimin istediği yerde buluşamıyoduk. Tabii kız da haklı , benim gibi biriyle nasıl hayatını sürdürsün ki?

Birkaç Örnek Daha Vericem , abim istediği vakit gece 2-3-4-5 istediği gibi gezerken , sorgusuz sualsiz evden çıkabilirken , ben çıkamıyorum , ehliyetim var , arabayı alamıyorum , şoförlükle asla alakası yok genel olarak bir baskı kısıtlama var.

Ben gündüz vakitlerinde bile bakkala çıkarken dışarıda durma eve gel tabirleri var.

Beni farklı bağımlılıklara düşürdü bu psikoloji. Kimyasal değil yanlış anlaşılmasın.

Şimdi çok ağır düşüncelerim var kendimle alakalı , umarım mutlu bir son olur benim için.

Okuduğunuz için teşekkürler , benim gibi olan aile çocuklarına selamlar , imkanınız varsa kaçın kurtulun , ben kurtulsamda hepsinin 2 eli yakamda olucak , peşimi asla bırakmayacaklar...

Güncellemeler
+1 yıl
Ayrıca bu durumlar da beni aşırı duygusuz biri yaptı , oysa ki çok merhametli , güleryüzlü , sevecen biriydim , soracak olursanız ailene verdiğin değer nedir diye %100'lük kalbimin içinde %5'lik yeri yok hiçbirinin. beni bu hâle getiren ailemdi , kimse beni yargılamasın.
Aile Baskısı Neden , Ayrımcılık mı?