en basitinden bugün kardeşimle ekler almaya gittik o da geldi hep laf ediyor of almayın of çok pahalı, eklerin tanesi 30 diye, yeni yer açıldı deneyelim dedik
durumumuz orta, öyle kötü de değil, kardeşim başka şehirden geldi pazar gidecek ben de güzel vakit gecirelim diyorum
sonra ben de sinirlendim sustum, hâlâ laf ediyor ama düzgün öğüt verir gibi de değil hep bir öfkeli nefretli, ben de "of tamam anne" dedim sonra başladı yine "aman bir daha gelmem sizinle kendiniz gezin" diye.
herkesin huzuru kaçtı ayrı ayrı yürüyoruz şu an nerde bilmiyorum önden önden gidiyordu şimdi de arkadan.
çok yoruldum ve bıktım artık hep trip çekiyorum. anne biraz aklı başında davranmaz mı ne bu hep trip?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Acaba yetişme tarzımi böyle veya ne gördüyse önümü yapıyor sizede bazı anne babalar böyledir nasıl yetiştirmesi gerketini bilmez büyüğünden ne görürse onu gösterir bence karşına al üsluplu bir şekilde ona bunun yol açtı sorunları anlat sakince Altan ala ala
Ay senin yine annen benim abimin kocası telefonuma karışıyor mesajlara bile bakmak istemişti engellesem Instagram falan şüphe duyuyolar biriyle mi konuşuyor falan
Abinin kocası?
Ay sinirden yanlış yazdım yengem aman 😂abimin karısı
Bir resetlenme yaşadım abimin kocası diyince
😂😂 ahahaha dikkat hatası işte bende ki
menopoza girmiştir... anlayış gösterin. babanı da evden kaçırtıyor mu
ikisinin anlaştığı 1 gün bile yok zaten, hep kavga icinde büyümekten de bıktım. küçük olsm hadi karışıyor desem ama 21 yaşındayım be aman ya kimse bana anlayış göstermiyor ama
oy kıyamam. ben sana anlayış gösteririm... :) ekler mi istiyorsun en renklisinden sana bir kutu yapayım
mesele ekler değil annemin en ufak şeylere bile sürekli laf ederek, öfkeyle konuşarak beni deli etmesi ve sonra da trip atarak daha da sinirlendirmesi, bence çocuk bu kadar da sıkılmaz hep şunu yapma bunu etme artık tahammülüm kalmadı benim de
işte onun için eskiler kızlarını hemen evlendirirlerdi... sen de evlenseydin bunlar olmazdı.. babanıda bunaltmış.. babanla ilgilen. anneni de görmezden gel...