Elektrikçi galiba kafayı bana taktı. Ne yapmaya çalışıyor anlamadım, ne önerirsiniz?

Arkadaslar esimin cevresinin tanidigi esiminde tanidigi bi elektirikci var bu adam bize bi kac kez gelip giti elektirikler icin son gelisinde kahve yaptim esim ben bide o adam oturduk sakasina esimin falina baktim sonra onunda falina baktim bu adam gti sosyal mecrada esimi takip ediyor bi kac gun sonra bna istek ati kabul ettim esimede dedim sonra hikayeme mesaj ati bende cvp verdim esimede dedim esim ve aylesinin tanidigi biriydi sonra bu adam benimle tuhaf tuhaf konusmaya basladi nasilsin vs sonra bende fazla muhattap olmadim bana bi sorun olursa beni araya bilirsin dedi esinde numaram var bende gerek yok bsy olursa esim arar seni dedim zaten ve takipten cikartim her yerden bi kac gun sonra tekrar istek atti kabul etmedim gizli gizli profilime girip bakiyor bende engelledim allahin dogrusu korktum biraz cunki esime mesaj atiyor elektiriklerinizde sorun vs var mı diye bize gelmeye calisiyor sapikmidir nedir anlamis degilim
Elektrikçi galiba kafayı bana taktı. Ne yapmaya çalışıyor anlamadım, ne önerirsiniz?