Neyapmaya çalışıyor anlamadım?

Eski takıldığım çoçuk vardı aylardır gorüşmüyoruz bitmişti yani her neyse sonra görüşmek istedi bende gerek yok demiştim zor zamanımda bana destek olmamıştı bir donem borç para istemiştim ve ben bu p... çle bundan dolayı gorüşmeyi kesmiştim onada bunu hatırlattım bana seni beğenen aşık olan biri var yaşlı patronumu sevgilisi mi anlayamadım garib numarasını attı kahve iç sana faydası olur dedi neyse başta istemedim ona karşıda bir isteğim filan kalmadı herangi biri işte bende adamla konuştum filan adam çok istekliydi güya buluşup bana iş ayarlicaktı patronu biranda benim peşimde olan adam beni engelemiş ne dediyse adama başka hesaptan yazdım gordü ordanda engeledi halbuki bana kendi dedi konuş et gorüş adam niye engeledi neyse bizimkine yazdım dedim ne oldu filan adam istemiyor seni diye triplere girdi azarladı işini benle gor filan dedi atmadı adamın numarasını sonra dedim adam niye kendi demiyor sen bana o desin seni istemiyorum diye dahada cevap vermedi kıskanıyormu beni mi patronunu mu paylaşmak istemedi anlamadım siz ne düşünüyorsunuz arkadaşlar
Neyapmaya çalışıyor anlamadım?