Misal sevgilinizle bir sey yaşamışsınız (ayyy ben asla öyle bir şey yapmam falan gibisinden tepki verenler olacak şimdi, misal diyorum ben zaten olursunuz demiyorum) siz sevgiliniz sanıyormuşsunuz bu kişiyi meğer pisliğin biriymiş ve sizi videoya çekmiş sonrada şantaj yapmaya kalkmış. (Annenizi tanıyormuş) işte şöyle şöyle yapmazsan bunu annene gösteririm falan diye şantaj yapıyormuş ve söylediği şey asla yapamayacağınız bir şeymiş mesela yüklü miktarda para veya arkadaşımla da birlikte olacaksın vs teklifler bunları yapmazsan bu videoyu annene atarım veya internette yayınlarım vs neyse artık örnekler çoğaltılabilir boyle tekliflerde bulunuyormus. Böyle bir duruma düşseniz ne yapardınız?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ben boyle birini zaten hyatina sokmam. Olaki oldu ozamn savciya gider elimden geleni ardina birakmadan cezasini cektirtirim
Neyden şantaj yapacak ki gizlim saklım yok 😄 anca kendi kendini tokatlamış olur böyle yaparak. Güvenimi kaybeder ve ilişki biter
GQvatlarla ne işiniz var ya hemen polise git konuşmaların ekran görüntüsünü al
Polis ne yapıyor böyle durumlarda
Polis değilim ben nerden biliyim abla😭 onlar bilir gerekeni
Poliste bir şey yapmıyor var ya genelde
Abla napcan o zaman gitmen en iyisi dava açarsın mesajlarını göster senin iznin dışında seni çektiyse bu çok büyük bir suç
Polis kızı suçlu bulmasın bir de, niye birlikte oldun gibisinden
Abla afadersin mal mısın polisin umrunda değil senin özel hayatın herkes işini yapıyor yargılamazlar seni
Tamam işte yine de seni suçlu bulurlar ama
Kızı yani
Abla polislerin umrunda değil ki böyle şeyler niye suçlu bulsunlar sen mi tehdit ediyon
Adam tutar vurdurururdum onu
E sonrada hapse gireceksin
Öldürmezdim knk bacağından bıçaklardim
Derhal polise derhal
Polis ne yapiyor böyle durumlarda
Polise git ekran görüntüsü al şeref*siz
Bilmiyorum ben onu o ne
Neyi bilmiyorsun
Yardım ediyor boyun eğme nasıl karaktersizmiş ama canım
Ne yapıyorlar polis
Bekleme boyun eğme asla
Hemen polise git hiç vakit kaybetme
Yapacağı şey belli hemen onu alırlar seni tehdit ve şantaj etmesi suç zaten. Bak ciddiyim hemen polise git
Yok benim başıma gelmedi bu olay misal soruyorum. Polis ya kızı suclu bulursa sen niye birlikte oldun gibisinden?
Ya kardeşim sen reşit bir bireysen polisin böyle bir şey sormaya hakkı yok reşit olmasan bile yine onlar suçlu
E hiçbir erkek böyle bir şey yapmaz o zaman zaten?
Ya bir sg mq
Ne diyorsun ya ben saçmaladığımı falan düşünmüyorum hem zaten polis genelde sen haklı bile olsan haksıza çeviriyor müdahalede bulunmak istemediği için bunu anlatmaya çalışıyorum sen sg
Yapıyomus hadıddını fazlasıyla bıldıırız