- Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılBenim annemin ikinci evliliği prensesler gibi yaşıyor vallahi eşi babamın tam tersi biri, 20 yıl oldu hala daha annemin üstüne titriyor ve bana karşı da yıllarca çizgisini hiç bozmadı öz babamdan daha çok hakkı var. İkinci evliliği yapan birçok akrabam ve dostum var Allah bozmasın hepsi güzel güzel geçiniyor senelerdir.
142 Yorumla
Soran+1 yılMaşallah yaa çok sevindim buna. Hele ki kızı olarak yazman daha güzel
- +1 yıl
❤️❤️
En İyi Cevaplar
+1 yılTam tersi tecrübeli olduğun için aklın başına geldiği için aynı hataları yapmazsın ve daha mutlu olacağın bir eş seçebilirsin. Ne istediğini bilirsin ona göre hareket edersin. Öyle insanları çekersin. Sorunsuz hayat olmaz elbet çatışacaksın ama aşmayı başaracağın birini seçtiğin için günün sonunda mutlu bir yuvan olacak
114 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel ümit. Ama emin değilim
- +1 yıl
Tersinden de emin olamazsın zaten. Bilemezsin hayatın olayı bu
- +1 yıl
Öğretmen hanim haklisin
- +1 yıl
Buna yaz, diğer hesap gitti
+1 yılDur önce ilk kez yapalım da ikinciyi düşünürüz. Çok hoşuma giderse üç bile yaparım.
135 Yorumla
Soran+1 yılBi kere bi ağzın yansın bakalım. Yoğurdu nasıl yiyeceğini sonra konuşuruz 😉
- +1 yıl
Yoğurt pek yemiyorum ama pilavı yoğurtla yerim.
Soran+1 yılSen daha yoğurdu sade yiyemiyorsun evlenme 😀
- +1 yıl
Şen evlendin bide ikinciyi mi düşünüyorsun
Soran+1 yıl3. yü bile düşünürüm 😀
- +1 yıl
Haydaaa.. Allah gönlüne göre versin diyorum.
Soran+1 yılAhaha şaka tabiki. 😊
- +1 yıl
Ahahah korkutma beni.
Soran+1 yılSakin ol. Sakin oll. Sadcee şakaydı 😀
- +1 yıl
Bende birinciyi düşünmeli miyim yaşım geldi mi sence?
Soran+1 yılTam yaşın. Biraz daha beklersen hevesin kaçar
- +1 yıl
Hevesim şimdiden kaçtı vallahi evliliklerden korkar oldum.
Soran+1 yılHeveslendiremicem ben de şimdi. Haklısın çünkü
- +1 yıl
Sende evlenme boş ver hayatını yaşa
Soran+1 yılO işler karışık şimdi. Kısmet diyelim😀
- +1 yıl
Bana birisini bulsana, beni istemeye gelsinler ama babam vermesin. Azıcık hareketlilik istiyorum hayatımda.
Soran+1 yılNiye ben çöpçatan mıyım 😀 nerden bulim. Gelim isteyim istiyorsan. Gerçi gelemem. Arayıp istesem olmuyor mu😀
- +1 yıl
Estağfurullah, yok mu güzel bir kız.. Annem beni vermez ama en azından istesinler. Annem bana doktor bi kız bulmuştu, geçen sene beni göstermiş evlenmek istemiş. Ben kabul etmedim, kız benden dört yaş büyük.
Soran+1 yılAhaha demekki annen istediğine verecek. Yaş falan önemli değil 😀
- +1 yıl
Tartıştık kavga ettik, bi kaç hafta konuşmadık küstük. Sonra barıştık işte, daha teklif etmiyor. Darlıyordu bi ara..
Soran+1 yılYa kendin bulacan ya da katlanacaksın. Her anne aynı maalesef. Oğlanlarını mürüvetini görmek için can atıyorlar 😀
- +1 yıl
Annem Rus, illa mürüvetimi görmek istiyor. Rus gelin bulmuş, aboo dedim bu ne güzellik ama yaşı büyük.. Üzerimde baskı kurar.
Soran+1 yılAhaha. Ruslar güzel olabilir ama sende Türk erkeğisin. Büyük olmaz😀 neyse o kadar olduktan sonra yaşı küçük rusta bulur. Ama acaba annen büyük olsun seni çekip çevirsin mi istiyor nedir. Neden hep büyük buluyor. Annenin gözünde büyüyemedin mi😀
- +1 yıl
Annem aslında Türk bulmamı istiyor, fakat annemin arkadaşı kıza beni göstermiş Türk diye, kız olur tanıştır demiş. Anneme haber salmışlar o da kafamı yedi. Reddettim, kızın doğurması lazım yaşı geçiyor dedi, o sözden sonra bayağı tartıştık. Neyim ben aney, pеzevenk miyim.. hayda yine sinirlendim.
Soran+1 yılAhahaha çok güldürdün yaa😀 annen torun istiyor anlaşılan. Ne olursa olsun kim olursa olsun bi torun olsun diyor.. Seni kullanacaklarmış az kalsım😀
- +1 yıl
Evet zor kurtuldum, bir keresinde de Türkmen kızı bulmuş. Kız anneme demiş bizde adetler farklıdır, erkeğin evi olacak, işi olacak, anneme kardeşlerime şöyle şöyle altınlar alacak. Annem bi gün geldi bana anlatıyor, sana geçen bahsettiğim kız bunları bunları istedi benden diyor. Sen kendin temizlik yapıyorsun isteklerine bak demiş, o kadar mal varlığı olsa seni napsın demiş. Bu kadın milleti tehlikeli abooo.
Soran+1 yılAnnenin de bağlantılar kuvvetli maşallah😀 sen tez elden kendi istediğini bul en iyisi. Kim vurduya gidecen diye korktum😀
- +1 yıl
Ahaha güldürme be reis, yurtdışındayız o yüzden Türk yok burada. Kendisi Türk ya da Azerbaycanlı gelin istiyor. Azerilere güvenmem, Türkü Türkiyeye gelince bulurum şimdi acelesi yok.
Soran+1 yılİşin zor o zaman. Annen sabredemez gibi. 😀
- +1 yıl
Sabreder ya, bu yıl hiç evlilikten bahsetmedi sağolsun.
Soran+1 yılSana yazacağımı güncellemeye yazmışım🤦
- +1 yıl
Ahahah ulan tüm millete rezil edeceksin bizi, al ifşalandık.
Soran+1 yılHerkes girip konuşmamızı okuyacak şimdi🤦 allahta beni bildiği gibi yapsın 😀
- +1 yıl
Vallahi bizi ele verdin, seninle bi iş yapılmaz onu öğrenmiş olduk. Kapat kapat rezil olduk.
Soran+1 yıl😀😀
Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. evet
17 Yorumla
Soran+1 yılİyi mi peki
Soran+1 yılİnşallah aynı eve girince de her şey kafana yattığı gibi devam eder
Soran+1 yılÇok güzel. Hayalimdeki uyum. İnşallah çok mutlu olursunuz 😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
69Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılBazı Bekarlarında bi kez evlilik yapmış kişileri bi kiskanma havalarindalar arkadas sorsak kiskanmioysunuz heeee. size ne milletden 2. evlilikten. her ikinci evliligini yapmak isteyen korkmuyormu saniorsunuz korkan var korkmayan var ama bazilari tecrübe etmistir birinci sectigi kisi hatalidir ikinci evliliginde sececegi kisiyi az cok biliyordur. Bunada akillilik denir korkak olan bilincsiz olanlardir. sizene millet ikinci evliligini yapıp basarabiliyorsa ne ala. kiskanc yorumlar okudum burada
61 Yorumla
Soran+1 yılBen sadece nasıl cesaret ettiklerini sordum. Yapıp mutluyum diyenleri bekledim. Ama bir kişi dedi sadece
+1 yılİkinci kez evlenmeyi düşünen kişiler genellikle ilk evliliklerinden aldıkları deneyimle birlikte olgunlaşırlar ve ikinci kez evlenme kararını daha dikkatli bir şekilde değerlendirirler. İlk evliliklerinden edindikleri tecrübelerle, ikinci kez daha sağlam bir ilişki inşa etme ve uygun bir partner seçme konusunda daha bilinçli olabilirler. Ayrıca, her iki ilişki de farklıdır ve birinci evlilikte yaşanan olumsuzluklar ikinci evliliğin aynı şekilde olacağı anlamına gelmez. İnsanlar genellikle hayatları boyunca değişen ve büyüyen varlıklardır, bu nedenle ikinci kez evlenmeye karar verenler, yeni bir başlangıç yapma cesaretini bulabilirler.
50 YorumlaAile & Toplum konusunda 339 cevap paylaştı. Zor tabii ama mümkün benim tanıdığım vardı 2 kez evlendi vede çok mutlu oldu bir az iyi bir araşdırma önce den konuşma lazm ayrıca insan tek yaşamamalı hayırlısysa 2 evlilik neden olmasın ki ilki kötü bitti dye 2 cide öyle olacak deyil hem 2 ci evlilik de dha dikkatli oluyolr aynı hataları yapmıyolr ders çıkaryolr
31 Yorumla
Soran+1 yılGüzel hikayeler duymak mutlu ediyor 😊
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇoğu zaman kötü gider ve zaten evlenme ihtimalleride düşük olur. Bildiğim kadarıyla seçeneği kalmamış bu güne kadar isteyeni olmayan pempe nüfus çüzdanı olsun diyecek kadar kriter yoksunu sünepe erkekler dul kadını kabul ediyor. Kalanlar Sadece gönül eğlendirmek için "yalandan sözler felan veriyor köprüyü geçene kadar sonra çak yolla" şeklinde kadını ortada bırakıyorlar Pek çok kadın zannediyor ki boşanın efsane birisi çıkıp mükemmel bir evlilik olacak 🤣 pek çok durumda bu olmuyor. Ya esik sünepe değilse bi gecede biten fantaziden başka bir şey olmuyor. Çoğu zaman böyledir.
73 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@zar46 Gerçekci olursan hiçbir zaman Hayaperest birisi kadar mutlu olamazsın Fakat Hayalperest günün sonunda şiddetli şekilde zarar görürken Gerçekci olan en fazla hafif sıyrıkla atlatır ki çoğu durumda hiç zarar görmez.
@miaa98 Sünepe o kadını kabul edenler için diyorum genelde böyleleri kabul ediyor seçeneksizlikten Boşanan kadına atıfda bulunulmuyor.
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. İllaki korkular oluyordur. Ama yalnız kalmak da istemiyor insanlar genç bosanmış olunca. Ama aradan bir kaç yıl geçmeli bence. Hemen bir evlilik yapmak akıl karı değil. Önceki evliliğin travmalarını atlatmak, yeni iliskiye sıfır bir ilişki gözüyle bakmalı kişiler...
60 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAdamın biri 9 kere evlenmiş sormuşlar adama şu an ki aklın olsa ne yapardın diye adam da ilk eşimde kalırdım hepsinin artıları kadar eksileri var kimse kusursuz değilmiş çıkardığım ders sen onu o da seni tamamlayacak muu evliliğin sırrı bu demiş kısaca şiddet aldatma alkol kumar bağımlılık pskolojik şiddet yoksa bosanmak gerekmiyor çünkü yeni gelecek kişinin de eksikleri olacak
30 Yorumla
+1 yılBı umut işte. İnsan mutlu olmak istiyor o beklentiyle yapıyor ama yastık değişir kader değişmez demiş atalarımız
22 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru söz. Ama kaderinde 2. de mutlu olacağının yazmadığını da bilemezsin
+1 yılİkinciye evlenmek bile bile lades yapmak bence. İnsan ilk evlilikte kaybediyor, ikinciyi yıkmak birinciden sonra çok daha kolay geliyordur.
63 Yorumla
Soran+1 yıl2. yi yapmak mantıksız gibi
- +1 yıl
Evlilik delilik aşkla yapılan hata zaten😅
Soran+1 yılAşk yoksa sadece delilik kalıyor demekki
- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yıl2. evlilerde mutlu daha çok. Tecrübe kazanıyorlar daha rahat, mantıklı karar alıyorlar. Muhtemelen aştan ziyade mantık evliliği yapan daha çoktur. Bu adam, kadın zengin geri kalan hayatımı iyi yaşarım vs diyor çoğu. Bir de cinsel faktörü düşünen de çok. Özellikle kadılarda cinselliği yaşayınca, cinsellik önem sırasında daha üstte çıkıyor genelde.
20 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ilk tecrube'dir ikincisi ustalik olur bence. Sadece ikinci evlilik iki taraf icinde gecerli olmali.
12 Yorumla
Soran+1 yıl3. Profluk mu😀
- Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılMutlaka ki işlerinden daha güzel olsun diye düşünüyorlardır kimse kötü olacağını düşünerek bu evliliği yapmaz
18 Yorumla
Soran+1 yılKader kısmet her şey. Başka yapacak bişey yok
- +1 yıl
İnsan biraz da kaderini kendi çizer Sen bu durumda mısın
Soran+1 yılHayır değiliö ya öylesine bi soruydu. Bmyke popüler olacağını düşünemedim
- +1 yıl
Benim 3 kere evlenmiş 2 tane arkadaşım var Acaba onlar ne düşünüyordur
Soran+1 yılHiç sormadın mı
- +1 yıl
Ben olayı çok iyi bildiğim için nasıl boşandığımı nasıl evlendiğini bildiğim için sormadım
Soran+1 yılSen de haklısın
- +1 yıl
Sen bekar mısın
Gizli Üye(36-45)+1 yıl2. Bahari yaşamayı umud ediyorum
Hoş birinci baharı da yaşadım saymıyorum
Ama erkek olduğum halde korkuyorum ikinci evlilikten. İyi tanımak gerek. ortak noktaların çok olması gerek. Birlikte eglenebilmek gerek27 Yorumla
Soran+1 yılZor tekrar evlilik. Aynı hataları tekrar yapma korkusu peşini bırakmıyor insanın
Cevap sahibi+1 yılİşte çekim yasası ile o düşünceler ile öyle tipleri cekersin kendine. olumlu bakmalısin, iyi tanımak gerek, ortak noktalarin olması gerek
Soran+1 yılBen güvenemem artık kimseye sanki. Yani çabuk kanıyorum aslında ama. Bu saatten sonra kimsenin beni seveceğini sanmıyorum. Bu zamana kadar hiç sevilmedim. Bu saatten sonra da zor.
Cevap sahibi+1 yılİşte inan bana çok ön yargilisin. İnsan kırıldıkca içine kapanır ve içine kapanarak sadece kendini cezalandırırsin. Biz insanlar deneye yanila doğruyu buluruz o yüzden birilerini tanımak için kendine şans vermelisin
Soran+1 yılÇabuk kandırılıyorum ama onu napcaz
Cevap sahibi+1 yılDuyguları biraz arka plana alacaksın. Mantıkla yaklasacaksin.
Ne kadar oldu boşandığıniz
Cevap sahibi+1 yıl😂😂 kaç sene oldu kaç aday oldu şimdiye kadar
+1 yılBenim korkum bu ondan evlilik Bi daha istemiyorum
22 Yorumla
Soran+1 yılİstek yoksa hiç zorlamamk lazım zaten
- +1 yıl
Aseksuelim
- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBen birincisine cesaret edemedim. Millet ikinciye üçüncüye cesaret ediyor.
Sanırım g.. t alışınca dikiş tutmuyor.
14 Yorumla
Soran+1 yılOnunla alakası olduğunu düşünmüyorum. İnsanlar mutluluk arıyor. Bu dünyanın mutluluğu yok bilmiyorlar
- +1 yıl
Eeeee ikincide de bulamadı onu da boşayacak p zaman. Bunun sonu yok.
Sanmıyorum esas neden rahat cinsellik yaşama umudu.
Soran+1 yılBi çok nedeni var sanki ya. Bi tek nedene bağlamak saçma olur
- +1 yıl
Esas neden diyelim
Etseler evlenirler mi 😂 bence daha iyisini buldum sanıyorlar ve tutkuyla bağlanıyorlar sonra ne oluyor uzun surmeler hepsinin aynı olduğunu aslında kişilerin değil karakterin önemli olduğunu idrak ediyorlar ama geç kalınıyor..
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılEdiyorlardır illa ki ama hayat devam ediyor sonuçta ve bazen birden fazla kez denemek gerekir
12 Yorumla
Soran+1 yılDenemek yormaz mı
- +1 yıl
Yorabilir ama çiçek falan da açtırabilir o açıdan bakmak gerek
+1 yılKadınların korkacak bir şeyi yok ki. Erkek olsan anlarım hak da veririm ama kadınsan gerek yok
12 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yok yaa.
- +1 yıl
Yok tabii ki aklını kullanan her kadın ortada hiç bir şey olmasa bile evlendiği adamın donuna kadar alabilir
- Aile & Toplum konusunda 656 cevap paylaştı.
+1 yıl2. kez evlenenler net aptal. Yahu yaşadıkların ne çabuk unutuyolar
12 Yorumla
Soran+1 yılBence yanlış düşünüyorsun. Aynı kişiyle tekrar evlense evet haklı olurdun
- +1 yıl
Benim fikrim bu açıkcası
Gizli Üye(36-45)+1 yılDeli cesareti var kimisinde, ağızları yanmıyor desem, sorunca birçok şey anlatırlar ama bu kişileri anlamak mümkün değil, benim yapacağım şey değil, ben asla diyenlerdenim
17 Yorumla
Soran+1 yılKalbe engel olamıyorlardır belki. Ya da başka bi yerlerine işte. Mesela bi arkadaşım var. Çocuğu olmasını çok istiyor. Yaşım geçmeden olsun diyor. Sevdi birisini de evlilik yoruna girecekler. şu an çok mutlu. Ama hala terddütleri var işte. Ya bununla da olmazsa korkusu var
Cevap sahibi+1 yılÇocuk için evlilik yapan zaten mutlu olamaz, eminim bu değil. Bazı yorumlara kadınlar daha çok istiyor demişsin tamamen yanlış yorum bu. Erkekler hem yatak derdi hem işi gücü görülsun düzenli hayat diye dayak çok istiyor. Kadın korkuyor herşeyi düşünüyor da erkek öyle değil konu menfaat. Evlilik kadın için hizmet kölelik, evlilik diyen kadında akıl yok. Evlilik erkeklere rahatlık kadınlara değil
Soran+1 yılSevilirsen yaptığın hizmet gözüne görünmez. Onu dememin sebebi erkekler evlenmeden de her haltı yapıyor. Kadınlar çok rahatsız ediliyor heleki dul kaldıktan sonra. Bu ülkede dul yaşamak çok zor bence
Cevap sahibi+1 yıl9 yıldır yalnızım hiç rahatsız edilmedim yani çizgi benim elimde. Sevsen de hizmet neden etmek zorundayım onu düşün önce. her şey karşılıklı o da hizmet etmeli ya da durumu kolaylaştırmali, bu ülkede böyle erkek bulunmaz çünkü evde analar sonra eş hizmet etmeli ediyor onlara göre. Ben dünyaya hizmet etmeye gelmedim illa hizmet edilecekse o bana etsin, evlilik bana uzak fizan kadar, bunu yaparsam kafama sıkmışım demektir bir erkeğe ihtiyacım yok
Soran+1 yılEvet sen baya uzaksın evliliğe yaa.
Cevap sahibi+1 yılBeni ikna edecek adam yeryüzünde sanmıyorum ki olsun. İsteyen ağzı yanmaya devam bu ülkedeki erkekler kadına değer vermez sadece kullanır menfaati çerçevesinde evlilik bile yapsa. Ben buna gelemem, hiçbir erkeği kendimle ödüllendirmem
Cevap sahibi+1 yılBu arada on daha yeni ikinci evliliği yapanın yorumları çok net ve açık. Adam saklamiyor bile, bu 2 değil 4 de yapar zaten mayası bozuk
- Aile & Toplum konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yıl:)) onu genelde kadın yapıyo erkeğin çok yaptığı söylenemez:)
16 Yorumla
Soran+1 yılEvet bu konuda haklısın. Ama yapan erkekte var sanki
- +1 yıl
10 kişide 1 2 dir ama kadın 10 da 6 7 dir bence :) şu an sen ayrılırsam kafamı dinlerim diyosun sanki:))
Soran+1 yılDinleyebilir miyim bu toplumda işte.
- +1 yıl
neyi dinlicen sen kendi mutluluğuna bak ya senden kimene
Soran+1 yılÖyle olmuyor maalesef
- +1 yıl
sen boşandınmı
+1 yılHayat insanlara tecrübe kazandırır yaşadığın hayattan ders alırsan doğru seçimi yaparsın ikinci evlilik hata olmaz doğru insanı bulursan dahada tecrübe kazanırsın ilkler hatada olur doğruda olur hayat insana her zaman adil olmaz hayattan korma
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılResmen benim dünkü sorumu almış soru yapmış kadın 😂
23 Yorumla
Soran+1 yılNe zaman sordunn kızz görmedim😀 görseydim orayı okurdum. Bu aralar çevremde 2. yi evlenenler var aklıma ordan geldi
Cevap sahibi+1 yılYok canım takılıyorum zaten 😂 ben de ikinciyi düşünüyordum da cesaret edemiyorum tabi korkuyorum :)
Soran+1 yılKorkularını alıp seni cesaretlendirecek birisi çıkar inşallah karşına😊
Gizli Üye(36-45)+1 yılkınayanın büyük konuşanın Allah kendi başına versin amin
11 Yorumla
Soran+1 yılNiye durduk yere beddua ettin ki. Ben kınamıyorum kesinlikle. Sadece merak sorusu
Gizli Üye(36-45)+1 yılgizli yazıyorum ben ikinci evliliğimi bu ayın 2 sinde yaptım
19 Yorumla
Soran+1 yılDaha yeniymişsin. Sana 2. evlilik nasıl diye sorulmaz henüz. Seneye görüşürüz 🫡
Cevap sahibi+1 yıl:D yaaa güzel şimdilik ama ben güzel değilim bir kadına bağlı kalamaıyorum
Soran+1 yılAl işte. Daha bismillah demeden kafaya bak.
Cevap sahibi+1 yılbunu bilerek evlendi benle
Cevap sahibi+1 yıloda aynı kafada bunu bilerek evlendik
Soran+1 yılNe biçim evlilik bee. Niye nikah kıymaya gerek duydunuz peki
Cevap sahibi+1 yılaileler aynı evde yasamamız izin versin diye
Soran+1 yılDeğişik kafalar mış. Bakalım ne kadar sürecek sıkılmanız
Cevap sahibi+1 yılsıkılmayız çünkü rahatız
- Aile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılBen daha ilkine tereddüt ediyorum, millet ikiye dönüyor
12 Yorumla
Soran+1 yıl3 e dönen bile varmış. Millet cesaretli abicim
- +1 yıl
Valla bravo o kişilere ne diyelim
Gizli Üye(36-45)+1 yılİkinci evliliğini yapanlar daha mutlu oluyor, ilki deneme yanılma gibi bir durum oluyor ama ikinci de tutturuyorlar, en azından ben ikinci evliliğini yapipta mutsuz olanı görmedim duymadım
27 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Allermes evet boş, en basitinden örnekle yakın zamanda ben birinden hoşlanıyordum ama kadın eşinden ayrılmış bir kadın olduğu için tereddüt ediyordum, şimdi ise birlikte olduğu adamı görsen bu kadın nasıl bir iyilik yapmış olabilir ki karşısına böyle yakışıklı böyle zengin bir adam çıkmış dersin
Cevap sahibi+1 yıl@Allermes gayet açık net ve anlaşılır bir şekilde yazdığımı düşünüyorum 🙄🙄 bu konuda iyi olduğumu düşünüyorum 🙄🤔🙄
Cevap sahibi+1 yıl@Allermes tamam 🤔🤔🤔
- Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılOlumlu bakmak gerek. Tam anlamı ile tanıyacaksın, öyle başlayacaksın. Kadında öyle düşünür.
20 Yorumla İnsan korkarak yaklaşır teker aynı şeyleri yaşacak mıyım acaba
10 Yorumlaİlkinden tecrübe edindg icn ikinci de daha ince eleyip sık dokuyor daha detaycı oluyor ona göre seçiyor karar veriyor da evleniyor ilki acemilik ikincisi tecrübe
10 YorumlaBoşanma aşamasındaki dava dilekçelerini yeni karşılaştığın kişiye gösterip o da bu durumu kabul ederse 2. şans mümkün
18 Yorumla
Soran+1 yılDava dilekçelerinde ne yazıyor ki
Soran+1 yılİftiralarda atılmıyor mu sanki. Ayrıca insanlar değişiyor sürekli
Soran+1 yılEvet haklısın bu konularda
+1 yıl2. Evliliği istiyorum. Hayat tecrübedir ders çıkardıkça anlaşılır.
22 Yorumla
Soran+1 yılFarklı bir bakış açısı. Kavun değil ki koklayasın. Çok acı tecrübe sevmiyorum ben. Zor oluyor
- +1 yıl
İşte bütün mesele senden kaynaklanıyor. Karşılıklı anlayışı paylaşabileceğin biri ile hayatı paylaşırsın.
- Aile & Toplum konusunda 356 cevap paylaştı.
+1 yılTereddüt içinde hayat yaşanmaz.
Tanırsın evlenirsin bu kadar.
Ama hayal aleminde tanimayacaksin, gerçek hayatın şartlarına göre tanimalisin.
Net görürsen bir şeyleri hata yapman zor olur.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZaten daha beter oluyorda Kaldı ki oda evlenebilirse o işler yaş yani Dulsan ikinci el mal muammelesi görürsün muhtaç ve seçeneksizlerden başka isteyen kabul eden olmaz.
360 Yorumla- +1 yıl
Umarım sen ve senin gibi düşünen insanlar burdan sınanırsınız
Cevap sahibi+1 yıl@UNUTMAKYOK2 Valla onu evlendiği halde gözü dışarda olan her haltı yemeye dünden rağzı sırf heycan arayışında yuvasını düzenini bir çırpıda dağıtan çoluğunu çocuğunu umursamayıp bencilce hazlarını önceleyen Eşinin emeğini hiçe sayan Kadınlara söyle İşin bide o tarafı var. Dul gelen kadınları Erkekler bilmiyor mu zannediyorsun Bu erkekler neden direk sinsi ve art niyetli geliyorlar kadına Onlarda biliyor niye boşandığı siz rahat olun. He he tm tm söz evlencez felan sen hele bi ver Sinsice yürütülen Strateji ile çakıp yolluyorlar ortada kalıyor. Boşanma davalarının %80 ini kadınlar açıyor ve gerçekten b, oktan boş beleş sebeplerden ötürü Öyle şiddet felan geride kaldı. Böyle vakalar epey az Adliyede çalışan arkadaşım var ondan biliyorum. Yani tencere kapak birbirini buluyor Müstehaktır böylelerine bu muammele (Şahsi kanaatim ben öyle düşünen veya öyle yapan birisi değilim Boşanarak gelen kadını istemem benim standartlarım yüksek)
- +1 yıl
Umarım bilhassa sen bundan sınanırsın
Cevap sahibi+1 yıl@UNUTMAKYOK2 Ben sınanmam kimseye böyle davranmadım. Ama bu dul kadınıda kabul edeceğim anlamına gelmiyor. Güvenmemde çünkü ve Kaldı ki Evlenmeyede hiç sıcak bakmıyorum Hiç evlenecek de değilim. Zira kadınlara güvenim yok
- +1 yıl
Kader sana bağlı bsey değildir. Sınanmam diyemezsin öyle Bi gelirki başına bu laflarına utanırsın ben başka bsey demek istemiyorum. Anlayabilecek biri olduğunu da düşünmüyorum zaten
Cevap sahibi+1 yıl@UNUTMAKYOK2 Sen benim ne dediğimi anlıyormusun cidden Ben kime ne yaptım ki başıma bela gelsin? Ben olanı söylüyorum genelde bu kadınlar bu muammeleyi görürler diyorum.
- +1 yıl
Yazdıklarının hepsi senin örümcek kafanın düşünceleri. Bunlar senin düşüncelerin. Umarım bir gün utanırsın
Cevap sahibi+1 yıl@UNUTMAKYOK2 Benim mi Ben bu KS de dahil olmak üzere çevremde arkadaşlarımda bunun o kadar çok örneğini gördüm ki bu duruma düşen Aklı olan ibret alsın diye yazıyorum. Ama gerçi hoş "Başa gelen 1 müsibet 1000 kez edilen Nasihatten" evla demişler. Çok azı ibret alır laftan anlar çoğu dediklerimi yaşıyarak görecek
- +1 yıl
O zaman etrafındaki insanlarda cahil
Cevap sahibi+1 yıl@UNUTMAKYOK2 Cahillikle alakası yok
- +1 yıl
Çok alakası var
Cevap sahibi+1 yıl@gggzal öyle knk %80 kadınlar açıyor. hemde boş beleş sebeplerden bahaneden yani herkes biliyor Amaç heycan arayışı çoluk çocukmuş yuvaymış kocaymış hepsini bencilliği yüzünden ezip geçiyor Erkekler durumun farkında Boşandığını aanladığı an Bunun niyeti belli zaten 😏 diyip çakıp bi kenara fırlatıyorlar Bak bunlar hakediyor işte ama cidden şiddet mağduru felan onda bende aynı fikirdeyim
- +1 yıl
Pes ya
Cevap sahibi+1 yıl@gggzal Amin kardeşim onca olumsuz örnekten sonra feci soğudum Asla düşünmüyorum. Kadınlara güvenim 0 evlilikte Bu bir yana Kanunen güvencemde yok Bir çoğu baştan melek gibi davranıyor. Sonra bi bakmışsın şeytan çıkmış meydana Boşanmaya karar verince Sı, çtın nafakası tazminatı derken evi barkı sat kurtulamıyorsun Geçen bi tanesi sudan sebepten 500.000 lira tazminat aldı. Bilinçli olduğunu düşünüyorum. Birisi Türk Neslini Kurutma peşinde muhtemelen ve gayet iyi başarıyorlarda evlilikler %300 azalma var boşanmalar tavan Sen kadının eline yuları verirsen oda gider tepe tepe kullanır. Para lazım gidip bi s, alak enayi bulup evleneyim milyoner olarak çıkarım boşanınca der.
- +1 yıl
Kadın hakları diye diye toplumun içini oydular. (şiddet yanlısı, aldatan geçim sağlamayan erkekler müstesna). Kadın erkek eşit diye diye iyice kadını göklere erkeği yerin dibine soktular. Sonra bzi mağdur edildik diye ortaya çıkıyorlar. Günün sonunda yine kadın zararlı çıkıyor. Bir zihniyetin peşinden savruluyorlar
Cevap sahibi+1 yıl@gggzal Knk ince ince işledirler. Zaten şiddet yanlısı piskopat erkekleride bunlar seçiyor. Pi, ç erkek serseri erkek sevdasını herkes biliyor zatende Bunun yanında Örnek vermek gerekirse Şiddet olaylarını Erkek Terörü ve Kadına Şiddet başlığında sunuyorlar Yani burdan algıya oynuyorlar. Erkekler kadınlardan kaybe kat daha fazla şiddetin mağduru oluyorlar hayatları boyunca Zorbalığa uğruyorlar ve Bunda kadınların yönlendirmesi ve doldurması yarıya kadar etkili oranda Şimdi Erkek Terörü ve Kadına Şiddet diyorlar ya burada algı şöyle yönleniyor. Kadının hiçbir kabahati yok Erkek kadının CİNSİYETİNE (yani Irkcılık gibi düşün) duyduğu nefretten dolayı şiddet uyguluyor şeklinde lansediyorlar. Oysa aldatma erkeğin onuruna karakterine ağza alınmayacak hakaretler Başka erkeklere mavi boncuk dağıtma gibi şeylerden Erkek doldukca doluyor Patlıyor Tabi bunlardan bahseden yok Ve eşitlik palavrası altında POZİTİF AYRIMCILIK talebi var Ortada eşitlik felan yok Eşitlik diyor yoksa yutturamazlar. Öyle çünkü eşitliğin gerektirdiği tüm zorunlulukları Bi kenara itiyorlar.
Cevap sahibi+1 yıl@gggzal Evet demin maskulen kadın çekicimidir başlığı bile gördüm. Kadınlar nasıl nonoş erkek sevmiyorsa erkeklerde varoş kıza çekilmez mesele bu kadar basit ama Toplumsal cinsiyet eşitliği lgbtye zemin hazırlama maksadıyla 2 tarafıda birbirine kaydırma peşindeler
- +1 yıl
Erkeğin için de varoşluk olması lazım zaten. Kadınını koruyup kollamalı geçimini sağlamalı. Kadında kocasına sadık olup acaba daha iyisi var mı diye sürekli arayış içinde olup mavi boncuk atmamalı kimseye. Niye bu kadar tepki gösteriyorsunuz anlamadım. Siz kadının erkeği aldatmasını normal mi görüyorsunuz
Cevap sahibi+1 yıl@gggzal Yeni aratırma konusu zaten hepsi gösteriyor ki Kadın yarım dünya gay gibi erkekten resmen tiksiniyor Arzu felan duymuyor Efendi erkek modeli bu yüzden Sürekli mağdur. Kadını memnun edeyim derken hanım evladı gibi olunca Ortada Erkek gibi görünen kız arkadaş oluyor. Doğal olarak Kadın soğuyor Tam tersi erkekde höt zöt konuşan lanlu lunlu konuşup küfür eden varoş Kadınlardan soğuyor Eline bi tespih verelimde Köprü altında Agalarla takılsın madem 🤣 mıknatısın zıt kutupları birbrini çeker aynı kutuplar birbirini iterler Bu kadar basit iki cinsin olayı Ben erkek aramıyorum ben erkeğim zaten kadında ikinci bi kadın aramıyor lez değilse ama apta, lların o kadar beyni yıkanmış durumda ki anlamıyor. Misal serseri erkek kötü diye seviliyor algısı var. Ondan dolayı değil Daha eril daha erkeksi diye kadın. çekiliyor olay bu sünepelere gelde anlat
Cevap sahibi+1 yıl@Miaa98 okumadan yoruma damlama s, alaklığını gosterdiğiniz için teşekkürler bak orada ne yazmışım ben """""kimseye böyle davranmadım. Ben kime ne yaptım ki başıma bela gelsin? Ben olanı söylüyorum genelde bu kadınlar bu muammeleyi görürler diyorum.""" Dediğim halde """Senin gibi pis düşünceli cakipta ortaya atanlar""" yaptığın yorum bu aferin sana bravo 👏👏👏👍
Cevap sahibi+1 yıl@Miaa98 Bayada boşanmak isterler İnstegrama girerler. Arka planda yıkık rezil hayatlar yaşayıp. İnstegrama dünyanın en muhteşem hayatını yaşıyan bunlarmış gibi foto atanlara bakıp aldanırlar Derler ki benim hayatım bo. k gibi ben daha iyilerine layığım Bi tarafdanda toz pempe hayaller başlar adliye salonundan çıkınca Hemen limuzinle brat pit bekliyor olacak Nerde o başanan kadın hemen ona tüm servetimi sunup tapacaım diyecekya Sonrası belli tabi bu kadının yakın arkadaşlarıda bu süreçte devrededir."BEN SAPSAM SENDE SAP OLACAKSIN"Kıskançlığıyla Ay kızım sende ayrıl o maldan ya falan filan doldurmaları yapar. Kendi bo. ktan hayatlarına Kızımızıda çekmek için buda tabi ki yutar zokayı gider kocayı boşar sonra Karşısına çıkan ilk erkek Tabi ya tabi sana aşkımdan ölüyom der bi güzel yalar Kadını ikna eder. Gece çakar sonra yallah sokağa hep bilindik hikaye Ben bir kadının ne kadar zeki akıllı olduğunu "Ne okuduğu üniversteden ne kariyerinden ne de başka birşeyden"Sadece birşeyden anlarım GERÇEKCİ Oluşundan oda Ne kadar hayal perest toz pempe düşünen Manipilasyona açıksa bi kadın o kadar MALDIR. İsterse Oxforddan dereceyle menzun olsun maldır. NE kadar gerçekciyse isterse ilk okuldan menzun olsun ZEkidir Akllıdır derim O kadını kolay kolay kimse ne kadırabilir ne aldatabilir. Gerçekten bu böyle
- +1 yıl
@UNUTMAKYOK2 İnsanlara beddua etmeyin herkes farklı bir durumu yaşıyor.
- +1 yıl
Boşanan kadın ikinci eldir yazan birine saygı duymam imkansız
Cevap sahibi+1 yıl@gggzal Yok Allaha şükür yaşamadımda çok örneği var görmekten bıktım
@miaa98 Gerçekci olsaydın zaten bu sorunları yaşamazdın Sana gelenin derdi abazalık mı yoksa gerçekten severekmi geliyor anlardın İki iltifat bi iki çiçek böcek tamadır.:DGerçekci insan buna düşmez Ama sırf laf olsun diye söylüyorsun bunu zira hayal perestlerin içine düştüğü durumdan bahsediyorum. Gerçekci olanların değil. Ve çoğu toz pempe kafada yine Gerçekci bakan çok az. Bir nedende kadınların hipergamik yani üst beklentide erkeğin peşinden koşma meyilleridir. Şunu anlamaları gerek sen seçtiysen o adamı senin gibi bir sürü kadın daha seçmiştir zaten Adam elini sallasa ellisi bütün kadınlar 1.90 yakışıklı zengin vs vs istiyor bu adamın seni ciddiye almasını bekleme sadık kalmasını bekleme standartları yüksek Fakat erkek cinsellikte Sıfır seçicidir Önüne gelenle beraber olur Poligamik dürtü vardır çünkü Ancak kadın hem arzu duyacağı hemde güvence veren erkekle beraber olmak ister. Bu yüzden kendi algısıyla erkeği bir zanneder ve sanar ki Cinsellik yaşamak isteyen erkek aynı zamanda bana kör kütük aşıktır. Tabi bu arada erkeğimiz öyleymiş gibi davranıyor.🤣Sonra o gece o ilişki biter. Ah benim abaza ilgisinden kendini dev aynasında gören Ülkem kadını Ah Erkek için duygusallıkla cinsellik ayrı olabilir zihninde Hiç seçmez eli ayağı düzgün olsun tamam der bunu bil Elde etmek için her türlü maymunluğuda yapar buna emin ol Geçen bi başlık gördüm. Bide soruyor bu kadar ilgili bir erkek neden cinsellik sonrası terk eder diye 🤣🤣 Şaşırmış bide. Ama sen bak kime sorsan hepsi ben güzellikten geberiyorum kafasında resmen ulan ortalamanın bile altında çoğu gelen ilgiyi gerçek zannediyor. Sen her yerde ilgide ilgi diye anırmıyormusun Adamda tamam o zaman madem ki ilgi manyağı bunlar bende ilgiliymiş gibi yapar. SOnra çakar yollarım diyor. Anlayın artık şunu- +1 yıl
Cevap sahibi+1 yıl@UNUTMAKYOK2 Hala aynı şeyi tekrar edip duruyor. BEN İKİNCİ ELDİR DEMEDİM DEMİYORUM
DİYORUM Kİ ÇOĞU ERKEĞİN SİZE BAKIŞI BU ŞEKİLDE ÇÜNKÜ ONLARDA BİLİYOR Kİ BU HAZ PEŞİNDE NİYETİ BU ZATEN O YÜZDEN BOŞANMIŞ. Sen iki saat dil döksende he he tabi tabi der içinden bunu yapan kadın çok çünkü yalan söyleyende öyle- +1 yıl
Ya sen kimsin buna karar veriyorsun? İnsanlar ne acılarla yuvalarını yıkıyor mecbur kalıyor sen haşa Allah mısın her evin içine hakimmiş gibi kadınları aşağılayan bir dille konuşup mikmek derdindeler diyorsun? Sen kimsin ki kimin ne yaşadığını bilmeden böyle konuşuyorsun? Bunlar senin düşüncelerin sen kadınları böyle gördüğün için böyle konuşuyorsun ve bunu anlayacak kendini düzeltecek kapasiten yok bu yüzden bende yaşa gör diyorum
- +1 yıl
Cevap sahibi+1 yıl@UNUTMAKYOK2 😮💨😮💨😮💨😮💨😮💨😮💨😮💨😮💨 yemin ederim baş ağrırısın benim burada birşeye karar verdiğim yok. Senin sorunun marsta yaşıyor olman Türkiyeden olaylardan bahsediyorum. Sana daha öncede dedim. KS dahil çevremde sosyal medyada bunun derdini yanan pişman olan kadınların hezeyanlarıyla dolu ortalık Ama hoşuna gitmiyor diye görmezden gelmişsin belli ki Taktın bana ben sadece gerçekleri söylerim aklı olan ibret alır.
- +1 yıl
Bu senin düşüncen işte öyle değil sene kaç olmuş insanlar evlenip boşanabilirler bu kötü bsey değil sen ve senin gibi sapık zihniyetler kadınlara böyle bakarsınız. Benim etrafımda asla böyle insanlar yok. İnsanların ne için boşandıkları da seni asla ilgilendirmez. Sen ne kadar doğrusun da insanların kararları hakkında yorum yapmayı kendinde hak görüyorsun? Boşanmış bir kadına o gözle bakan aşağılayan bir insan zaten iyi biri karakterli biri olamaz sen Müslüman mısın? Bizim peygamberimiz kimi eşi yaptı? Yine söylüyorum Allah seni burdan sınasın. Topunuzu.
Cevap sahibi+1 yıl@UNUTMAKYOK2 Elhamdülillah müslümanız ve boşanmak hiçde hoş görülmez dinimizce sana daha öncede anlattım İstatiklerinide paylaştım kendinde bakarsın ibret al diye söylüyoruz zaten Boşanma heveslisi olmayın sizi muhteşem bi hayat beklemiyor Kocan iyiyse eften püften sebepleri bahane etmeyin mumla ararsınız.
- +1 yıl
Sg yeter konuşulacak insan değilsin yazma aq
Cevap sahibi+1 yıl@UNUTMAKYOK2 Hoşuma gitmeyen gerčeklere inanmam düşüncesinde inat edip dur Bakalım 1 musibet 1000 nasihatten evla olacak
Cevap sahibi+1 yıl@gggzal Eyvallah özet Hayallerle Yaşayanı Gerçekler ,,,,, ker demişler
Cevap sahibi+1 yıl@Firu_Zen eften püften sebepten boşanan taraf kadın erkek değil.%80 kadın açıyor dedim daha önce Sahip çıkmaya gelirsek şu an ki angut kafa bunu ego kasmak zannedip kızıyor öte yandan Ataerkil sistem doğal ve kendi kendini oluşturmuş kadınlarında oluşumunda rolü olan bir sistemdir. Öte yandan bu gün sistem kötülemesi yapanlar sadece oda her ailede öyle olmadığı halde birtakım kötü örneklerden genellemeler yapar. şu an ki sistemin ne kadar bozuk ve proglemli olduğuna bakarak Ataerkil sistemin eksilerine rağmen çok daha etkili ve doğru olduğunu gosterir
- Aile & Toplum konusunda 968 cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik denilen olay mantığın hayal gücüne yenilmesidir, ikinci evlilik ise umudun tecrübeye karşı galip gelmesi diyebiliriz.
10 Yorumla
+1 yılBazıları ikinci evlilikte şansı buluyor. Kuzenim ikinci evliliğini yaptı. İlk evlilikte çocuğu yoktu. İkincide çocuğuda oldu ve mutlular.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSiyasi parti gibi düşünüceksin bu evliliği eger iktidar olan mevcut esin aileyi ve seni iyi yönetemiyosa birakicaksin onu
22 Yorumla
Soran+1 yılO iş öyle kolay olmuyor sanki. Gamsızsan olurda gerçi
Cevap sahibi+1 yılAblam esi alkol ictigi ve kumar oynadigi icin esini bosadi evlerinde gecim sıkıntısı cekiyodu halbuki esi kendisini ve cocuklarini cok seviyodu
+1 yılKimse öleceğiz korkusuyla yaşamaktan vazgeçmiyor hatun. Bu kadar korkuyla bu yaşa kadar nasıl geldin Ben de bunu anlamadım
01 Yorumla- +1 yıl
Çocuk var mı hatun sende
Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Valla ben ayrıldım eşimden şu an dusunmuyorum cunki gerçekten yine kötü bir insana denk gelme hissi ağır basiyor
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBirinin ikincisi olursam kalbiymis gibi hissttirecegime vatanim ve milletim uzerine and icerim 😃😃😃
00 Yorumla
+1 yılÇocuk yoksa problem yoktur bence çünkü sevgili gibi düşün onu evliljk olmuyor o zaten tecrube kazanıyorsun
00 Yorumla
+1 yılİkinci bahar denir bahar demek huzur demektir tabi kimisi basaramiyor ama genelde çok güzel geçim ve saygılı sevgili bir hayatn daha çok oluyor
00 Yorumla
+1 yılBir insanın kaderi kötüyse zorlamasının anlamı yok.
02 Yorumla
Soran+1 yılKaderini bilemezsin ki ileride güzel şeyler olabilir
- +1 yıl
Genelde kötü olur murphy yasası👌
Bir kez evlendim ayrıldım bir daha zor bence
01 Yorumla
Soran+1 yılBüyük konuşmamak lazım ama cesaret isteyen bişey.
Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Daha evlenecek adam bulamıyoruz millet 2. yi Evleniyor vay be.
17 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl2 kez evlendim ayrildim. bidaha asla aslaaaaa deliyim bn😭 ya 😭😭😭😭10 sonra sen kalk bida evlen hemde ruh hastasi bi herifle iyy
21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBosandim
Açıkçası ikinci evliliğe bende cesaret edemedim. Ya daha kötü olursa? 🤔
00 Yorumla
+1 yılİlla ki tereddüt edenler vardır ama bu tereddüt etmekle kafayı yorarsa asla mutlu da olamayabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoşandım 1 ay sonra hayatıma biri girdi öyle vakit geçiririm derken aşık oldum. Boşanma öncesi ayrılık süreci de vardı 6 ay kadar. Şimdi çok korkuyorum nasıl karar vereceğimi bilmiyorum
00 YorumlaBen 100 % eminim ki ilkinden sadece daha iyi olabilir. İşte adayımı bulamadım henüz. 😀
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 365 cevap paylaştı.
+1 yılİkinci evlilik mutluluk saçıyo ya ben pişman olan birine daha raslamadım
00 Yorumla
+1 yılBence ikinci de daha mutlu olunur
Tecrübe var sonuçta00 YorumlaAile & Toplum konusunda 827 cevap paylaştı. İlkini atlatınca heralde alışıyorlar daha hızlı evleniyor bazıları
00 Yorumla
+1 yılBen yurtta 4 kere oda değiştirmiştim her biri öncekinden daha beter olmuştu
30 Yorumla
+1 yılTeredütün alasını yapıyordur.
12 Yorumla
Soran+1 yılEvlilik süreleri çok kısaldı. Ama 2. evliliğini yapan çok kişi de görür oldum bu aralar
- +1 yıl
Ya yapıyordur illaki ama araya baya zaman geçiyor.
- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBen ikinci kez evlenmemeye yeminliyim.
14 Yorumla
Soran+1 yılBüyük konuşmamak lazım yinede. Çok çekmişsen demekki
- +1 yıl
Hem de ne çektim...
Soran+1 yılBundan sonra ki hayatın güzel geçer inşallah
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙂
Aile & Toplum konusunda 535 cevap paylaştı. 1. Si bile olmamalı ki kaldıki ikinci evlilik …
121 Yorumla
Soran+1 yılKadınlar dhaa çok evliliği istiyorlar bence.
Soran+1 yılkimse kimseyi evliliğe zorlayamaz ya
Soran+1 yılErkeklerde zorbalığa maruz kaldığı için evleniyorlar yani
Soran+1 yılHerkes yaşadığını biliyor tabi
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılBenim etrafımda ortada kalan kadınlarla dolu
Soran+1 yılSafın saf çevresi oluyor muhtemelen
Soran+1 yılDeğişmez. Alın yazısı gibi 😄
Soran+1 yılBenim ortada kalacak bi durumum yok işim gücüm var şükür de
Soran+1 yılBi boşluk oluyor işte
- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılHayalimdeki kadını bulayım hemen bosanacam
113 Yorumla
Soran+1 yılYani hiç boşanamayacaksın😀
- +1 yıl
Bulunca
Soran+1 yılÖyle bir kadın yok işte
- +1 yıl
Ne gibi
Soran+1 yılHayalindeki kadın profili yok işte 😄
- +1 yıl
Bilmiyonki
- +1 yıl
Hayalimdeki kadını
Soran+1 yılTamam da hayallerdeki hiç bulunamamış ki zaten
- +1 yıl
Yık bütün duygularımı yık😥
Soran+1 yılSen en iyisi elindekine sahip çık. Hayalimdeki sanarsın dolandırılırsın ortada kalırsın bak. Eldeki bulgurdan da olursun sonra. Benden söylemesi 😀
- +1 yıl
O bulgurdan pilav bile olmaz
Soran+1 yılSen daha iyi bilirsin tabi 😀
- +1 yıl
Bilirim tabii
Yaşım 25 niye ben evlenemiyorum çok istiyorum ama elimi neye atsam elimde kalıyor?
20 Yorumla
1 yılYanlışsın birinci evlilik kötü diye 2 evlilik kötü gidecek diye bir sey yok ama kadının büyük 17 ve üzeri erkek çocuğu varsa annesinin evlenme mesi icin önüne gelen mücadeleyi veriyor başariyorda
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen birinden boşanmadım daha bekarlık sultanlık ya sen evli misin
02 Yorumla
Soran+1 yılBekarlık da zor. Evliler de mutlu değil. Nolacak bilmem
Cevap sahibi+1 yılSen evli misin
- Devamını Gör (50)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım