Aile & Toplum İçiniz daraldığında gidebileceğiniz bir köyünüz var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Kasabam da kasabam ❤️ herkesin mevlit kandili mübarek olsun Güncellemeler+1 yıl Miraç kandili ya pardon İçiniz daraldığında gidebileceğiniz bir köyünüz var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. Hayır yok zaten köy ortamı daha çok içimi karartır benim 0 0 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı. Var. Annemin memleketi Eskişehir'in Sarıcakaya ilçesine bağlı Dağküplü köyü. 0 0 Yorumla
Metamortan Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 34% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 558 cevap paylaştı. Yok maalesef deniz var bizde ona bakiyoz mal mal 0 0 Yorumla
BiricikMinicik Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Var fakat köyleri sevmem. İçim daraldığında sahil havası almak daha iyi geliyor bana. 0 0 Yorumla
theastro Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Gidebileceğim köyüm var ama yok 🙂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hmm kapalı istiare ksjsksk Yorumla theastro +1 yıl Jdkdjdj edebiyat çalışılmış hocamm Yorumla
guapomorena Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Kendi dehlizlerimde oluyorum öyle anlarda. 0 0 Yorumla
Makro00 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 422 cevap paylaştı. Her dakika her saniye her an. 0 0 Yorumla
1by_efendi Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Var ama köylülerinden nefret ediyorum 0 0 Yorumla
Devoxer Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 959 cevap paylaştı. Ormanlar ve karanlık sular var. 0 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 8,9b cevap paylaştı. çok şükür var evt 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Hayır yok zaten köy ortamı daha çok içimi karartır benim
Var burası bizim köy
Var. Annemin memleketi Eskişehir'in Sarıcakaya ilçesine bağlı Dağküplü köyü.
Yok maalesef deniz var bizde ona bakiyoz mal mal
Var fakat köyleri sevmem. İçim daraldığında sahil havası almak daha iyi geliyor bana.
Seninde kandilin mubarek olsun
Gidebileceğim köyüm var ama yok 🙂
Hmm kapalı istiare ksjsksk
Jdkdjdj edebiyat çalışılmış hocamm
Koyde daha cok canım sıkılıyor
Var ama gidince daha çok daralıyor 😄
Kendi dehlizlerimde oluyorum öyle anlarda.
evet var güzel oluyor
Her dakika her saniye her an.
Var ama köylülerinden nefret ediyorum
Var fakat köy ortamlarını sevmiyorum
Ormanlar ve karanlık sular var.
çok şükür var evt
hayır yok
Evet varr
Köyüm yok
Yok maalesef