Dışarıda insanların yanında belli etmeyip, aslında rahatsız olduğunuz durumlar var mıdır?

Dışarıda insanların yanında belli etmeyip, aslında rahatsız olduğunuz durumlar var mıdır?
Saçma sapan ve gereksiz tartışmalara girilmesinden hoşlanmam hangi konuda olursa olsun. Eleştiri hadi belki yapılabilir genel durumlarla alakalı ama saygısızlık yapılmasını da kabullenmem. Ayrımcılık ya da haksızlık yapan insanlardan da haz etmem. İnsan ağzını da kıçını da beklemeli bu kadar basit :D
Ahsash 🤣 Aşırı haklı görüş 😊
✨ :D
Linç yemekten çekiniyorum ama söyliycem. Aşırı açık giyinen insanlar toplu taşımada beni rahatsız ediyor çünkü açık vücutlarına kalabalık arttıkça yakınlaşmak ve temas etmek zorunda kalıyorum. Onları rahatsız etmemek için çaba sarf ediyorum ama ben rahatsız oluyorum bu sefer de. Bunun bir çözümü yok, sadece söylemek istedim. Kimsenin giyimine karışacak veya değiştirmesini isteyecek değilim.
İnsanların kendi çocukları haricinde başkalarının çocuklarını öpmesinden rahatsız oluyorum. Bence çocuklara sevgi gösterirken mesafeye dikkat edilmeli.
Her iki cins de dış görünüşe az çok önem veriyor bunu inkâr edemeyiz. Açıkçası kendimi iyi hissetmek için dış görünüşüme dikkat ediyorum ama yine de güzel görünmüyorum. Elimden bu kadar geliyor. Ayrıca sessiz bir insanım ve sadece derslerimle ilgileniyorum. Güzel olmamamın yanında sessiz oluşum da hayatıma birinin girmesini engellediğini düşünüyorum. Öz güvensiz ve içe kapanık oluşum beni rahatsız ediyor.
İnsanların sürekli dertlerinden yakınması, negatif konuşması beni rahatsız ediyor. Tabiki birinin derdini dinleyip yardımcı olmaya çalışırım ama sürekli dert yakınan olumsuz insanlar beni rahatsız ediyor. Her şeyi yokuş aşağı sürüyorlar. Çözüm odaklı olmak bu kadar zor olmamalı.
Yolda yüksek sesle bağıra bağıra telefonla konuşan insanlar beni rahatsız ediyor. Tamamen gürültü kirliliği.
Kanka, aga, reis vb hitaplar kullanılması belli etmesem de beni rahatsız ediyor.
Toplum içinde yemek yemek bazen beni rahatsız ediyor. Özellikle yakınımdaki masalar doluysa yemek yiyemiyorum veya iştahım kaçtığı için az yiyorum.
Kıymetli kardeşim, öncelikle linçlik bir durum asla söz konusu değil, seni canı gönülden tebrik ediyorum. Ben bunu eig seçmesem bile bi'bot'un çok süper cevap olarak seçeceği aşikar. Belirttiğin herşeye bayağı bakıp göz gezdirdim ve imzamı atıyorum. Eline, bileğine, fikrine, yüreğine ve canına sağlık 😊✨
Teşekkür ederim ☺️
Yüksek sesle konuşma yavaş yürüyen insanlar toplu taşımada kişisel alan ihlali yapanlar yellenen geğirenler möl möl bakanlar yere hümkürenler sevgi gösterilerini fazla kaçıran çiftler dışarda fantezi yaşayanlar kafe restoranlarda küfürlü konuşanlar ve trafik magandaları bitirmezsem uzar da gider bize ne oldu yaaa 😃
Adab-ı muaşeret denilen bir şey vardı Türkiye nin neresinde doğarsan doğ öğretilen bir edep ahlak adab vardı çürüdü artık galiba yazık valla
Teşekkürler 🙂
Güzel soru 👍🏻 Kızların aşırı açık giyinmesi ve tacizlerin çoğalıp da buna yeterli ceza verilmiyor oluşu aşırı rahatsız ediyor ne kadar suçlu var çoğu serbest bırakılıyor böyle adaletin yani anladın sen gerisini
Cevap
12Cevap
sürekli ilgi çekm4e çabasına olanlar. yalancılar samimiyetsiz insanlar.. iki yüzlü olanlar.. arkadan herkesin dedikodusunu yapanlar. çevreye kötü davrananlar doğaya pis bakanlar..
Aydin, cagdas gezinen insanlarin kendi gibi olmayanlara saygisiz olusu..
Hayvan haklarindan bahseden insanlarin tonla makyaj yapip, o malzemin yapilisinjn dogaya ve hayvana zarar vermesi. Trajikomik.
Çok sıradışı bir gerçeğe temas ettiniz, teşekkür ederim.
Diğer insanları umursamadan yüksek sesle gülüp konuşmak bunu hiç sevmiyorum
Otobüse metroya kahveye avmye köpekle gelen yam yamlar.😂
Boş konuşan, çok konuşan, laçka hareketli insanlar
Alsın onları alsın :D
İnsanların durak park yoğun mağaza önü vs gibi toplandığı yerlerde sigara içenlerden nefret ediyorum. Ben sizin sigara dumanınızı ciğerime çekmek zorunda mıyım pis kokulu hadsizler ya
Evet oluyor ama söylemiyorum saygım ile sadece susuyorum laf edince zaten ne diyeceklerini biliyorlar
Selam 👋😇
İnsanların ağzını şapırtdatması nefret ediyorum önümde ki tabağı kafasına fırlatasım geliyor. 😤
belli etmediğim sevmediğim bir şey aklıma gelmedi ama belli ettıklerım var sayayım mı ((:
Birisi cahilce konuşunca aşırı rahatsız oluyorum ama polemiğe girmemeye çalışıyorum
Görgü ve nezaket kurallarının bu kadar yok sayılması.
Çok bilmişlik yapan ve çok konuşan insanları pek sevdiğim söylenemez
Toplu taşıma da insan içinde cak cak sakız çiğneyen insanlar
Menfaat çıkar arkadaşlıkları
Yere tükürenler ölsün ya 🙏
Toplumun geneli beni rahatsız ediyor zaten
Çok ahlaksızlık inançsızlık
Laubali tavırlar
ön yargılar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?