𝑀𝑖𝑟𝑎𝑐̧ 𝐾𝑎𝑛𝑑𝑖𝑙𝑖𝑛𝑖𝑧 𝑀𝑢̈𝑏𝑎𝑟𝑒𝑘 𝑂𝑙𝑠𝑢𝑛
6 𝑆̧𝑢𝑏𝑎𝑡 2024, 26 𝑅𝑒𝑐𝑒𝑝 1445

𝑀𝑖𝑟𝑎𝑐̧ 𝐾𝑎𝑛𝑑𝑖𝑙𝑖𝑛𝑖𝑧 𝑀𝑢̈𝑏𝑎𝑟𝑒𝑘 𝑂𝑙𝑠𝑢𝑛
6 𝑆̧𝑢𝑏𝑎𝑡 2024, 26 𝑅𝑒𝑐𝑒𝑝 1445
yahu inanmayın bu huraafelere. kuran okuyun biraz yahu
zerduşların ardavirahnamesini kopyalayıp muhammed peygamber üzerine versiyon yapışlar.
allah peygambere göğe çıkamazsın diyor siz allaha iftira atıp göğe çıkarıyorsunuz
allah yerden mekandan zamandan münezzehtir deniyor siz zaman veriyor mekan biçiyorsunuz hiç mi allahtan korkmuyorsunuz
ayrıca allah ve hazç. muhammed haz musanın emir eri mi. musa emrediyor peygamberimiz ve allah yerine getiriyor. siz kafayı mı yediniz
namaz ademden bu yana 5 vakit olarak emirdir. miraçla belirlenmedi musanının arzusuna göre olmadı.
kuran okumadığınız için böyle saçmalıyorsunuz yhu
Evet, Miraç Kandili dinimize göre önemli bir gecedir. Bu gece, Hz. Muhammed'in Allah'ın huzuruna yükseldiği ve göğe çıkarıldığı gece olarak kutlanır. İslam dinimize göre, bu olayda Hz. Muhammed, Allah'ın huzurunda çeşitli peygamberlerle buluşmuş, beş vakit namazın farz kılındığı ve diğer önemli ibadetlerin belirlendiği gibi olaylar yaşanmıştır. Miraç Kandili, Müslümanlar tarafından duaların kabul edildiği, ibadetlerin artırıldığı ve affın dileğinin yapıldığı bir gece olarak kutlanır. Bu kutsal gecede Müslümanlar ibadetlerini artırarak dua ederler ve manevi olarak kendilerini temizlerler. Bu gecenin önemi ve anlamı İslam coğrafyasında büyük bir öneme sahiptir.
En iyi cevap için teşekkür ederim
Rica ederim
Kandilin mübarek olsun 🙏🏻😊 Evet biliyorum.
Rica ederim 🌸🙂
Cevap
5Cevap
Evet anlamını biliyorum
Miraç kandili peygamberin allahin huzuruna çıkması göğe yükselerek huzura alinmasi
Sizinde Miraç kandiliniz kutlu olsun
Biliyorum
Evet bılıyom
Çok işgilenmiyorum masal işte
Tek boynuzlu Uçan at varmış evet..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?