Kültür & Sanat Aglet ne demek biliyor muydunuz? 17NumaraliUye Takip Et Xper 1 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Ayakkabı bağcığının ucundaki o sert kısım var ya o işte :)Bağcığın sökülmesini engeller. Phineas ve Ferb çizgi dizisinde bir bölümde yer verilmiştir. Hakkında şarkı yazılmıştır. Ben de çocuklar çizgi film izlerken öğrendim, paylaşmak istedim. Zehir gibi genel kültür size :D Çoooh faydalı bir bilgi, öğrendiğim iyi oldu. Bilmiyordum Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Aglet ne demek biliyor muydunuz? Cevapla 9 Cevap Beğen Paylaş Takip Et
nisanyağmuru88 Takip Et Yoda Yaş: 35 +1 yıl biliyorum fineas ve förb te öğrendim bende bide şarkı yazıyolar aglet diye :D 1 0 Yorumla
yarenbirsen Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 1,1b cevap paylaştı. voa voa vcoaaaaaaahayat kurtarır bu bilgi. 0 0 Yorumla
RedBlack34 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Bundan sonraki hayatımda çok işime yarayacak teşekkür ederim. 1 0 Yorumla
Akrebimsi Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 37% +1 yıl Yeğenler sağolsun ordan görmüştüm bende :D 0 0 Yorumla
acarmunire Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 704 cevap paylaştı. Bilmiyordum 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar