Başıma gelenler sizin başınıza gelse dayanabilir miydiniz?

leş oda arkadaşlarım ben sonradan geldiğim için 3ü hep birlik oldular bana karşı kimseye küfür hakaret etmediğim halde normal olarak sabah uyurken kış vakti camın açılmasına izin vermiyorum diye idareye gitmişler odanın camı öğlen 12de açılıyor gece 12ye kadar açık duruyor manyak gibi kış ayında bu bile yetmemiş ruh hastalarına idareye 12den önce de açık durmasını istedikleri için gitmişler o kadar aşağılıklar ki ben kapalıyım haftada bir de duş alsam olur ama ben 4 günde bir duş alıyorum hepsi de 4 günde bir duş alıyor açık olmalarına rağmen, sanırım idareye gidince duş almıyo kokuyo da demişler oysa ben o odada bir aydır kalıyordum ama o odayı 3 aydır temizleyen abla ilk geldiği günden beri koktuğunu söyledi iğrenç leşler ben başak burcu titizlik hastasıyım 2 saate bir deodorant sıkıyordum dedodarsnt sıkan nasıl kokabilşr ve müdür de babamı arayıp kızın duş almıyo kokuyo demişler demiş 23 yaşında olmama rağmen oysa bunu o kızlar dediğinde ben daha 1 gün olmuştu duş alalı saçım ipek gibi parlıyordu
Başıma gelenler sizin başınıza gelse dayanabilir miydiniz?