Gecen yaz dugune gittik ailecek, damadin halasi vardi, bize hos geldiniz falan dedi neyse yillardir taniriz ablayi.
4 oglu var. Hepsi evli bir tanesi bosanmis genc ama.
Neyse o abla beni taniyo ama o gunu yani dugun gunu beni gordu ve eltisine sormus ki bu kizin hayatin da biri var mi. Aceba oglu icin mi sordu yoksa meraktan oylesine mi sordu.
Yengem gelip dedi ki bana kiz seni begendiler seni sordular dedi. Tabi yengemin tabiri belki abartti..
Aptal soru olabilir ama ne biliyim size soriyim dedim.. eger oglu icinse niye hala gelmediler bosanmis diye mi cekindiler? Ve evet oglunu begendim, heycanlandim duyunca
Güncellemeler
+1 yıl
Tskler yorum icin
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Dünya tersine dönüyor. Eskiden duyduğumda güldüğüm şeyleri yaşar olduk.( Ailelerin devreye girip bir şeyler ayarlamasını kast ediyorum). Aslında sen de sevdiysen ve ailelerin de rızasını varsa büyük ihtimal gül gibi yaşayıp gidersiniz. Ondan sonrası sabır ve sükunete kalıyor.
Ama oglu begendi mi bilmiyorum. Onlarin masasi hemen arkamizdaydi. Kac kere kalktim oynadim falan gorduler beni.
Begenseydi coktan gelip eklerdi oglan.. veya annesi bir sey derdi. Evet bosanmis ama gercekten gordum ettim tipi falan hosuma gitti. Ama iste gelmediler kapima. Sadece annesi bekar olup olmadigimi sormus ve bu kdr..
Sen her şeyden önce oğlanın boşanma sebebini öğren. Oğlanda sıkıntı çıkmasın sonra. Olan sana olur ben uyarayım da
Aynen cok dogru gercekten. Tesekkur ederim
Beğendiysen git konuş niye posta güvercini bekliyorsunuz ki
Oglan begendiyse onun gelip yazmasi lazim benim degil ki
Annesi sormsus beni ama sonradan ikisinden ses cikmadi. Oglan beni Instagram dan eklemedi annesi gelip anneme bir sey demedi
Birisi adım atmalı sen kendi hayatın için ne istiyorsan onu yap, içinden geliyorsa git sen adım at
Yok kızları için sormuşlar mk