
Bugün 6 Şubat 2024 ülkemizde yaşanılan felaketin 1. Yıl dönümü. Nice canların, nice umutların, nice hayalleri enkaz altına bıraktığımız yılın ilk sabahı.
Yaşanılan acılar kolay unutulmazmış. Bu sabahı dün gibi hatırlıyorum. Enkaz altından gelen seslere umut olabilme çabası içinde yaşanılan o çaresizliği. Elinizden bir şey gelmeyeceğini bildiğiniz hâlde beton yığınlarını tırnaklarınızla kazıma arzusu. Belki, belki bir umuttur diyerek karınca misali göstermiş olduğunuz çabalar. Bir yandanda hayatta kalmanın vermiş olduğu yaşamsal içgüdüler.
Belki bu yaralar kapanacak, belkide zaman geçtikçe soğukluk olacak içimizde. Neleri unutmadık ki bizler. Hangi acıları yüreğimizin en derinlerine gömmedik ki bugün farklı bir ruh halindeyim sanki ve bunları yazarken şu an önümde binaları yıkıyorlar. Bir zamanlar hayatların varolduğu, belki kavgaların, belki umutların kısaca insanoğlunun iyi/kötü diye tabir edilecek duygularının varolduğu siyah şehrin gri apartmanlarında.
Hepiniz sevgi ve saygıyla kalın..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer