Bugüne not bırakır mısın?

Herkes kendini sevsin. ve olabildiğince insanlara iyi davranır ama fazla güvenmeyin. çünkü iyi niyetinizi kullanabilecek ve sizi çıkarı için kullanabilecek çok insan var bu yüzden. her zaman için iyi olun ama mesafeli olun yani her zaman insanlara hak ettiği gibi davranın. ve ne olursa olsun hayallerinizden veya hedeflerinizden vaz geçmeyin. bugün başaramayabilirsiniz ama bir gün mutlaka o beklediğiniz gün gelir. o yüzden anı yaşayın geçmişi çok düşünmeyin ve gereksiz ne varsa hayatınızdan çıkartın. bu şekilde daha mutlu olabilirsiniz. ve biri tarafından verdiğiniz değeri göremiyorsanız da o kişiyi ya da kişileri hayatınızdan çıkartın
Ya aslinda bi hisler besledigimiz kisiler tarafindan yok sayıldigımizı anlayinca ozaman herşeyden elini çekip gitmek zorunda kaliyorsun
Tam da senin paylaşmış olduğun not gibi davrandım. Yok sayıldığımı anladığım an sessiz sedasız uzaklaştım. Bundan ne anlıyoruz kimse vazgeçilmez değildir o yüzden her zaman her şey için hazırlıklı olmamız gerekiyor. Oturup karaları bağlamak yerine güzelce hayatımıza devam etmeliyiz
Görüş
27Görüş
Sohbet ettiğin biriyle görüşmeyeceksen sessizce çekip gitme. En azından bir not bırak.
her şey çok güzel merak etmeye gerek yok
Günün notu
Günün notu Seni O Sanmıştım
Ayrılık şaka değil 1 Nisan Gibi ,,,
Gezdim dünyayı görmedim böyle bir gam
Sana doyamadan gidiyorum ey kurban olduğum A. mm
Herkese hayırlı cumalar kazasız belasız bir gün diliyorum Evet diyorum ki hayat bir gün o da bugün yaşa gitsin yarına çıkacağımız meçhul
Eyvallah kardeşim benim sağ olasın hayırlı günler
Yağmurlu bir İstanbul gününde istediğim yere ulaşmak için hunharca yollara revan olacağım bugünün notu olsun djdj
Kendime Not:
Bu dünyayı çok ciddiye alma. Nasılsa içinden sağ çıkamayacaksın.
Ankara denildiği kadar soğuk değilmiş.
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Hastayım hasta @sinirrr bir çorba yap bana 😛
Nedir bu çektiğim senden, uslan artık deli gönül 😊
İşte geldik gidiyoruz
Evet 😔
Hayat yaşla değil yaşamak anlaşılır
Sakın bacak günlerini atlama
bu sabah güneş saat 07.29 da doğdu
Bit artık mk günü bit
Aferin güne iyi başladın devam :)
Önemsiz bir gün bence.