Aile & Toplum Bebeğim nasıl olmuş? Hemeraa Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Güzel Kötü Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Bebeğim nasıl olmuş? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,4b cevap paylaştı. güzel olmus 2 0 Yorumla
sudlflflfll Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Çok güzel olmuş örmeyi nasıl öğrendiniz bende bu tarz bebekleri örmeyi çok istiyorum elinize sağlık 1 0 Yorumla
S2minkeyfi Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Ay instada gormustum bir kadin yapiyordu boyle bebekler. Cok guzel olmus 1 0 Yorumla
Hiçkimse010 Takip Et Xper 3 Yaş: 20 +1 yıl Gözleri pek olmamış gibi ama böyle şeylerle ilgilenmen güzel. 1 1 Yorumla Hemeraa +1 yıl Onu düzelttik şu anda daha güzel iajdjdj Yorumla
Demirsenaa Takip Et Xper 1 Yaş: 30 +1 yıl Ellerine sağlık çok güzel olmuş, bayılıyorum böyle şeylere keşke bende becerebilsem görüktüğünden zor yapması. 2 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Elinize emeğinize sağlık 😊 2 2 Yorumla Hemeraa +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rica ederim Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,1b cevap paylaştı. güzel olmuş 1 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Çok güzell 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Eminim öz bebegin daha güzel olurdu 1 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bebek istersen yardımcı olabilirim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
güzel olmus
Çok güzel olmuş örmeyi nasıl öğrendiniz bende bu tarz bebekleri örmeyi çok istiyorum elinize sağlık
Ay instada gormustum bir kadin yapiyordu boyle bebekler. Cok guzel olmus
Gözleri pek olmamış gibi ama böyle şeylerle ilgilenmen güzel.
Onu düzelttik şu anda daha güzel iajdjdj
Ellerine sağlık çok güzel olmuş, bayılıyorum böyle şeylere keşke bende becerebilsem görüktüğünden zor yapması.
Elinize emeğinize sağlık 😊
Teşekkür ederim
Rica ederim
Burnu farklı renk olabilirdi 😁
Çok güzel eline sağlık
Çok şirin olmuuuşş elinize sağlık
Çok güzel ✨eline sağlık
güzel olmuş
Çok güzell
Çok tatlı
çoook şeker
Güzel