Evcil Hayvanlar Bebeğim nasıl sizce? Ghenna Takip Et Yoda Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Çok tatlı değil mi ya Güncellemeler+1 yıl Alışınca gerçekten mükemmel hayvanlar çağırınca geliyor Güncellemeler+1 yıl Güncell Bebeğim nasıl sizce? Cevapla Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Gümüşiii Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yaa çok tatlııı yerim. Ama çok küçük dikkat yürürken filam basmayasın ya da torganın filan altına girer maazAllah ezmeyesin😂 1 30 Yorumla Ghenna +1 yıl Heryerde geziyor ya perdeye tırmanmaya başladı 😂 Yorumla Gümüşiii +1 yıl Bunun kardeşi, bebişi filan yok mu ya bana versen😂 Yorumla Ghenna +1 yıl Şimdi bi tane daha alıcam benim ki çok evcil kuzenim çok istiyo ona vericem Yorumla Gümüşiii +1 yıl Nereden aldın bunu? İleride ayrı eve çıkarsam ben de almayı düşünüyorum. Yorumla Ghenna +1 yıl Hiç pisliği falan yok ki kokusu da yok Yorumla Gümüşiii +1 yıl İyi o zaman ben de ileride bir gün alırım belki ama çok tatlıı ya belki yerim onu😂 Yorumla Ghenna +1 yıl Azcık pahalı gelebilir ama 😂 Yorumla Gümüşiii +1 yıl Olsun ya çok tatlı bana arkadaş olur. Meslek sahibi olursam alırım bir gün. Yorumla Ghenna +1 yıl 700-800 arası şuanda Yorumla Gümüşiii +1 yıl İyiymiş parası😂Peki hiç ses filan çıkarıyor mu merak ettim de acaba benle karşılıklı sohbet eder mi😂 Yorumla Ghenna +1 yıl Arada sabah uyanınca fındık bulamayınca yapıyo 😂 Yorumla Gümüşiii +1 yıl Ooo bir de fındıkla beslemem gerekecek fındık pahalı be. Yaz tatilinde yolda geçerken görmüştüm bir tane keşke yakalayabilseydim be. Nasıl ses çıkarıyor ki😂 Yorumla Ghenna +1 yıl Kikirdiyo 😂 Yorumla Gümüşiii +1 yıl Yerim onu ya😂 kafama koydum bir gün ben de alacağım Yorumla Ghenna +1 yıl Çok fındık yemiyo ya 2 tane falan bide elma falan vermen lazım protein için Yorumla Gümüşiii +1 yıl Olsun be onun yiyeceği fındıkla batmam😂 Yorumla Ghenna +1 yıl Aynn bi kilo alsan 1 aydan fazla götürür Yorumla Gümüşiii +1 yıl Adı ne peki bu minnoşun Yorumla Ghenna +1 yıl Alvin Yorumla Ghenna +1 yıl İstanbul'da tanıyorum sadece bunu satan birini yasak olduğu için pek kimse bulamazsın Yorumla Gümüşiii +1 yıl Alvin demekBir avcı filan doğada yakalayamaz mı zarar vermeden Yorumla Ghenna +1 yıl Yani doğadan yakalananlar hırçın olur Yorumla Gümüşiii +1 yıl Olsun ben de hırçınım biraz deli dolu yaşarız ikimiz😂 Yorumla Ghenna +1 yıl Yani bulabilirseniz güzel tabi 😂 Yorumla Gümüşiii +1 yıl Bakalım belki bir umut😂 Yorumla Ghenna +1 yıl Olmadı buradan ayarlarım ben göndertirim Yorumla Gümüşiii +1 yıl Birkaç sene içinde alamam zaten ya. Seneye öğrenci yurdunda kalacağım. Orada da bakamam. 🤦♀️😄 Yorumla Ghenna +1 yıl Aynn izin vermezler Yorumla Gümüşiii +1 yıl Yapacak bir şey yok. Sana bebişinle mutluluklar 😄 Yorumla Ghenna +1 yıl Teşekkürler Yorumla
HardChoice Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Kral nereden buldun bu güzelliği? Çok güzelmiş de biraz fındık ver, gitsin saklasın. 😀 1 12 Yorumla Ghenna +1 yıl Saklamıyo bu ya öğütüyo 😂 Yorumla HardChoice +1 yıl Beni öğütsün bu kurban olurum buna ben 😀 Yorumla Ghenna +1 yıl Gerçekten mütiş keyif veriyor Yorumla HardChoice +1 yıl Huzur sebebi dimi :) Yorumla Ghenna +1 yıl Öyle valla cepli kapşonlu giyince cebimden çıkmıyor Yorumla HardChoice +1 yıl Off şu an kıskandım 😀 Yorumla Ghenna +1 yıl Yani almayı düşünürsen buluruz ya Yorumla HardChoice +1 yıl İstersem rakun bile alırım da, ev ahalisi sıkıntı. 😀 Yorumla Ghenna +1 yıl Valla hiç pisliği yok Yorumla Ghenna +1 yıl Susamdan küçük 😂 Yorumla HardChoice +1 yıl Bizimkiler de keçi inadı var. 😀 Yorumla Ghenna +1 yıl Bizimkiler de öyleydi alana kadar ya Yorumla
isimsizkralicee Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Yaa çok sevimliii, nerden buldun evde mi besliyorsun sincap demi o 😅😂 1 8 Yorumla Ghenna +1 yıl Evet sincap bulması zor ya kaçak satılıyor 😂 Yorumla isimsizkralicee +1 yıl Satılıyor mu gerçekten 😳 ama çok güzel yaa Yorumla Ghenna +1 yıl 700tl falan şu an piyasası Yorumla isimsizkralicee +1 yıl İyiymiş gerçekten Yorumla Ghenna +1 yıl Almayı düşünürsen yardımcı olurum Yorumla isimsizkralicee +1 yıl şu an düşünemem, teşekkür ederim 😊 Yorumla Ghenna +1 yıl Bişey seğil ne demek Yorumla isimsizkralicee +1 yıl 😊😊 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 402 cevap paylaştı. ayy ne tatlı yav bir de küçücük insan kıyamaz.. 1 8 Yorumla Ghenna +1 yıl Ya öyle valla cebimden çıkmıyo 😂 Yorumla thecutewitch +1 yıl ohaa harbi güzelmiş bu dflgkm :D Yorumla Ghenna +1 yıl Tabi ya benim minnak tatlıdır şimdi bi tane daha gelcek 😂 Yorumla thecutewitch +1 yıl ooo eş mialıyorsunz ona Yorumla Ghenna +1 yıl Yok ya bende ki güzel eğitildi kuzenim çok istedi ona hediye edicem yeniden eğiticem Yorumla thecutewitch +1 yıl haa anladım peki :) Yorumla Ghenna +1 yıl Öyle yani Yorumla thecutewitch +1 yıl peki Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 405 cevap paylaştı. En sevdiğim ya :D Sincap 🐿 çok tatlılar gerçekten 1 2 Yorumla Ghenna +1 yıl Evin maskotu ya 😂 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl :) Yorumla
mutevaziadam34 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Yanaktan kesme ve ısırık alsana benim yerime :) 1 1 Yorumla Ghenna +1 yıl Alırım tabi 😂 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Al bir tane sokak kedisi evine, evde sincap mi beslenir ya 1 4 Yorumla Ghenna +1 yıl Ondan da var 😂 Yorumla Ghenna +1 yıl Evim hayvanat bahçesi gibi balık falanda var 2-3 akvaryum 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🤣🤣🤣maşallah Yorumla Ghenna +1 yıl Sorma biraz hayvan severim 😂 Yorumla
-PerhapsLove- Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Çok tatliiii💖 1 1 Yorumla Ghenna +1 yıl Öyledir benim oğluşum 😂 Yorumla
BeybiiMer Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Anamm çok tatlı buuu 1 3 Yorumla Ghenna +1 yıl Dimi yaa bebişim benim Yorumla BeybiiMer +1 yıl Adı ne jfkd Yorumla Ghenna +1 yıl Alvin Yorumla
Kaenkaen10 Takip Et Bilge Yaş: 48 , eic 97% +1 yıl sincap mı? 1 6 Yorumla Ghenna +1 yıl Evet Yorumla Kaenkaen10 +1 yıl çok iyi... ama dikkat etmek lazım... aşı filan yapılıyor muymuş? Yorumla Ghenna +1 yıl Aşısı yok bunun Yorumla Ghenna +1 yıl Yani aşı yapılmıyor sincaba Yorumla Kaenkaen10 +1 yıl hmmm dikkat etmek lazım o zaman... bol şanslar :) Yorumla Ghenna +1 yıl Yani çok fazla soğuk almazsa yavruyken bişey olmuyor Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 451 cevap paylaştı. Çok tatlı bu 1 1 Yorumla Ghenna +1 yıl Aynn oğlum tatlıdır 😂 Yorumla
Hemeraaa Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl o ne, sincap mı. 1 1 Yorumla Ghenna +1 yıl Evet Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yaa çok tatlııı yerim. Ama çok küçük dikkat yürürken filam basmayasın ya da torganın filan altına girer maazAllah ezmeyesin😂
Heryerde geziyor ya perdeye tırmanmaya başladı 😂
Bunun kardeşi, bebişi filan yok mu ya bana versen😂
Şimdi bi tane daha alıcam benim ki çok evcil kuzenim çok istiyo ona vericem
Nereden aldın bunu? İleride ayrı eve çıkarsam ben de almayı düşünüyorum.
Hiç pisliği falan yok ki kokusu da yok
İyi o zaman ben de ileride bir gün alırım belki ama çok tatlıı ya belki yerim onu😂
Azcık pahalı gelebilir ama 😂
Olsun ya çok tatlı bana arkadaş olur. Meslek sahibi olursam alırım bir gün.
700-800 arası şuanda
İyiymiş parası😂
Peki hiç ses filan çıkarıyor mu merak ettim de acaba benle karşılıklı sohbet eder mi😂
Arada sabah uyanınca fındık bulamayınca yapıyo 😂
Ooo bir de fındıkla beslemem gerekecek fındık pahalı be. Yaz tatilinde yolda geçerken görmüştüm bir tane keşke yakalayabilseydim be. Nasıl ses çıkarıyor ki😂
Kikirdiyo 😂
Yerim onu ya😂 kafama koydum bir gün ben de alacağım
Çok fındık yemiyo ya 2 tane falan bide elma falan vermen lazım protein için
Olsun be onun yiyeceği fındıkla batmam😂
Aynn bi kilo alsan 1 aydan fazla götürür
Adı ne peki bu minnoşun
Alvin
İstanbul'da tanıyorum sadece bunu satan birini yasak olduğu için pek kimse bulamazsın
Alvin demek
Bir avcı filan doğada yakalayamaz mı zarar vermeden
Yani doğadan yakalananlar hırçın olur
Olsun ben de hırçınım biraz deli dolu yaşarız ikimiz😂
Yani bulabilirseniz güzel tabi 😂
Bakalım belki bir umut😂
Olmadı buradan ayarlarım ben göndertirim
Birkaç sene içinde alamam zaten ya. Seneye öğrenci yurdunda kalacağım. Orada da bakamam. 🤦♀️😄
Aynn izin vermezler
Yapacak bir şey yok. Sana bebişinle mutluluklar 😄
Teşekkürler
Kral nereden buldun bu güzelliği? Çok güzelmiş de biraz fındık ver, gitsin saklasın. 😀
Saklamıyo bu ya öğütüyo 😂
Beni öğütsün bu kurban olurum buna ben 😀
Gerçekten mütiş keyif veriyor
Huzur sebebi dimi :)
Öyle valla cepli kapşonlu giyince cebimden çıkmıyor
Off şu an kıskandım 😀
Yani almayı düşünürsen buluruz ya
İstersem rakun bile alırım da, ev ahalisi sıkıntı. 😀
Valla hiç pisliği yok
Susamdan küçük 😂
Bizimkiler de keçi inadı var. 😀
Bizimkiler de öyleydi alana kadar ya
Yaa çok sevimliii, nerden buldun evde mi besliyorsun sincap demi o 😅😂
Evet sincap bulması zor ya kaçak satılıyor 😂
Satılıyor mu gerçekten 😳 ama çok güzel yaa
700tl falan şu an piyasası
İyiymiş gerçekten
Almayı düşünürsen yardımcı olurum
şu an düşünemem, teşekkür ederim 😊
Bişey seğil ne demek
😊😊
ayy ne tatlı yav bir de küçücük insan kıyamaz..
Ya öyle valla cebimden çıkmıyo 😂
ohaa harbi güzelmiş bu dflgkm :D
Tabi ya benim minnak tatlıdır şimdi bi tane daha gelcek 😂
ooo eş mialıyorsunz ona
Yok ya bende ki güzel eğitildi kuzenim çok istedi ona hediye edicem yeniden eğiticem
haa anladım peki :)
Öyle yani
peki
En sevdiğim ya :D Sincap 🐿 çok tatlılar gerçekten
Evin maskotu ya 😂
:)
Yanaktan kesme ve ısırık alsana benim yerime :)
Alırım tabi 😂
Al bir tane sokak kedisi evine, evde sincap mi beslenir ya
Ondan da var 😂
Evim hayvanat bahçesi gibi balık falanda var 2-3 akvaryum 😂
🤣🤣🤣maşallah
Sorma biraz hayvan severim 😂
Çok tatliiii💖
Öyledir benim oğluşum 😂
Anamm çok tatlı buuu
Dimi yaa bebişim benim
Adı ne jfkd
Alvin
sincap mı?
Evet
çok iyi... ama dikkat etmek lazım... aşı filan yapılıyor muymuş?
Aşısı yok bunun
Yani aşı yapılmıyor sincaba
hmmm dikkat etmek lazım o zaman... bol şanslar :)
Yani çok fazla soğuk almazsa yavruyken bişey olmuyor
Çok tatlı bu
Aynn oğlum tatlıdır 😂
o ne, sincap mı.
Evet
o ne
Sincap 😂