Kafam böyle rahat olmayacak mı?
Her şeyin en güzel olduğu zamanların tadını çıkaramadım. Bunun sonucunda ne oldu? Hayattan bezdim nefret etmeye başladım. Kaçıracak fırsatım kaybedecek hiçbir şeyim kalmadı. Bir dert bitiyor bir dert başlıyor benim için sonuçta ne oluyor yüzüm gülmüyor. Güleryüzlü değilim somurtkan biriyim diye herkes bana soğuk yapıyor ama kimse demiyor bu çocuğun suratı neden asık diye.
Yaşamıma son vermek için can atıyorum çünkü cehennem bile dünyadan daha masum geliyor bana. Dünyanın hiçbir yerine hiçbir şekline sığamıyorum.
Olur da ölecek olursam hakkınızı helal ediniz...
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Kanka valla neler yasadin bilmiyorum ama bence yasamina son vermeyi dusunmemelisin. Acik konusmak gerekirse bende bir ara cok dusundum ama gercekten bunun bir kurtulus olmadigini artik biliyorum. Cevrendeki insanlara geleceksekte bu tarz insanlar emin ol sana bisey katmaz. Ben uni 1'deyim sen kacinci sinifsin bilmiyorum ama illa ki bu zamana kadar okulda bir diyalog kurdugun birileri vardir. Olmasa bile birileri ile diyalog kur, en onemlisi kendin ol sahte bir kisilige burunme. Biriyle arkadas olmazsin digeri olur artik seninle ayni hobileri paylasan veya senin dertlerine en iyi tavsiyeyi verebilcek biri ile arkadas olursun. Neden arkadas konusundan tavsiye verdim bilmiyorum ama gercekten bazen ihtiyacimiz sadece derdimizin dinlenmesi bana gore. Bana da cok somurtkansin derler ama Şu an cevremde bunu kabullenen kisiler var, sende seni bu halinle Kabul edenlwrle gorus. Emin ol diger insanlar hic onemli degil kendini uzme hic kimse senden degerli degil. Kafani dagitmak icin sadece arkadasta degil sevdigin seyleride yapabilirsin. Cok bos yaptim galiba ama bende kendim aynisini yasadigim icin kendi yaptigim onerileri paylasmak istedim, zamanini aldiysam ozur dilerim kusura bakma iyi gunler
Anladinmi sacma sapan bisey yapayim deme
Sana diyorum
Sabah yaz derdini tamammi
Tamam şimdi biraz daha iyiyim vazgeçtim intihar etmekten. Sadece sinirlerim boşaldı. İçimdeki çığlığı ve gözyaşını dışa çıkardım şimdilik iyiyim 😓🙁.
Derdimi de anlatırım dinlemek istersen. Biraz da özel olacak tabi.
Sadece KS den çıktım.
Tamam aksam Ben eve geldigimde yazarim musaitsen Ve istersen dinlerim seni
Akşam olur sanırım. Tamm teşekkürler.
Müsaitim
burada misin?
Evet
tamam istek atabilirsin
Ama birazdan anlatayım sana olur mu eve daha gelmedim kb
Sorun yok tamamdır
Hayatımda hiç ilişkim olmadı. Özellikle üni hayatım boyunca hiç ilişkim olmadı. Hadi onu da geç dış görünüşümden dolayı çevremde yadırgandım. Uzaylı olacak halim yok ya. Sırf aşırı esmerim pakistanlılara benziyorum diye yadırgandım çevremde. Beni tanımak için bana fırsat veren yok idi. Özellikle de bu Z kuşağı için.
Neyse onlar da sorun değil. Ben ne zaman aradığım mutluluğu bulacağım evet başkasının mutluluğunu kıskandım herkesin var benim niye yok nerede hata yapıyorum diye kimsenin mutluluğunu da mahvetmeye çalışmadım. Midem kaldırmıyor diye hep her şeyin helalini istedim. Millet kuytu yerde öpüşürken ben onu bile yapamadım hayatımda hiç yapmadığım bir şeyi yapıp bir kıza hoşlandığımı açık açık söyleyip teklif ettim de ilişki düşünmüyorum dedi çok ilişki yaşayıp doydu mu ondan mı böyle dedi onu da bilemedim. Belki en son düşündüğüm vesvese bile olabilir.
Sirf senin sevgilin olmadigi icin, kuytu yerde opusmedigin icin sorun sen degilsin. Kimsenin sevgilisi olmasi zorunlu degil. Seni reddeden kiz neden reddetti bilmiyorum ama bundan dolayida kendini uzme, hele ki kendi canini almayi hic dusunme. Hic kimse senden degerli degil, sen sadece seni bu karakterinle kabul edebilcek kisilerle tanismaya calis ve dogru kisiyi bulduktan sonra devami gelir zaten. Hicbirsey icin uzulme inan senden degerli degiller. Herkesin sevgilisi, esi olabilir ama herkes mutlu mu? Hayir. Yani ne kadar bekleyeceksen bekle, en anlasabildigin kisiyi bul emin ol daha rahat edersin. Bir daha da sakin gaza gelip canini almayi dusunme
Yaşım da küçük değil ama 25 yaşındayım. Üni okuyorum bu halde bile böyle olamadım.
Bir de herkes günlük anlık yaşama derdinde.
Ben bunların içinde el bile değmemiş olanı nereden bulacağım? Hele bir de üni okumuşsa yaşı 25 ve üstü ise nerede bulacağım? Sanmıyorum yani.
Çok haklısın...
İnsan bir helal eder etmez yardımcı olur bir şey yapar yani ne kadar duygusuz empati yoksunu birisin sen öyle. İntihar edecek olursam ne olacak?
Neden gizlendin şimdi? Abazanlar mı dadanıyor sana?
Of kardesim mal mısın neyin duvarını kasiyorsun? sondakini okumamistim. Ayrica sana yardımcı olmam için senden iyi durumda olmam lazım. Gel edeceksen beraber edelim intiharimizi.
Duyarini*
Duyar kasmak için buraya mı yazayım canım burnumda hayattan nefret ediyorum bir de duyar mı kasacağım?
Elimde (abartmıyorum) silah var ben şimdi kafama sıkacağım sen ne yapıyorsan yap.
Bana karsi evet? Sana burada ne desem teselli edebilirim ki hem de ne hissettiğini çok iyi anlıyorken o an o geldi onu dedim. Sabır ya
Tamam tamam bir şey demedim sana bir de dert anlatmayayım.
Hakkını helal et ben ettim
Helal olsun da saçmalama 2 dk
Anlat ne derdin varsa bana hadi belli dinleyenin olmuyor.
Lann
Tamam şimdi biraz daha iyiyim vazgeçtim intihar etmekten. Siteden çıktım da sadece sinirlerim boşaldı.
İçimdeki çığlığı ve gözyaşını dışa çıkardım şimdilik iyiyim. Eğer dinlemek istersen sana derdimi dökeceğim ama sıkılmadan dinleyeceksen. O kadar çok ki benim derdim sıkıntım.
Tabii ki. Dinleyeceğim
Ama akşam müsait olursan özelden anlatayım sana olur mu?
Tamam olur yazarsan bakarım.
İyi hoş ta gizlisin nasıl bakayım?
Attım
Kabul ettim sen misin o?
Aynen
E madem mesaj kutunu açmayacaktın neden takip ettim seni?
Keske bu kadar gerilmesen
Mesaj kutum kapalı mı? Kapatmadım ki
Mesaj atamadım hani ya gerilmedim
Bir daha dener misin kapalı değil çünkü
Denedim mesaj atamadım sana sen bir de bana mesaj atsana
Seviyem yetmiyor...
Şimdi dene