Güncellemeler
+1 yıl
bence kendi başına mutlu olmayı bilen ve kendi ayakları üstünde durabilen kadınların çoğu böyle düşünüyor ama onlar neredeler. :dd
iki tane ilişkim oldu zamanında, evlenmem için fırsatım da oldu ama kabul etmedim. hep kaçtım evlilikten. sonuçta yıllar içinde yaş da geçtikçe karşı cinsten zaten ful soğudum. evlilik çoluk çocuk isteği bende hiç olmadı zaten ve bundan sonrası için de asla istemem. uğraşamam öyle bir hayatla, çocuk doğur, büyüt, el oğluna hizmet filan.. ha bir de evlenenlerin de hali ortada, evli erkeklerin geneli sevgili arıyor sanalda. o yüzden mutlu evlilik olduğunu da gram sanmıyorum... bu arada asıl mesele şu ki ben şu an iyi ki hata yapıp evlnememişim diyorum., yani bu hayat bana daha mutluluk veriyor. özgürsün her şeyden önemlisi. paranı da kendi keyfine harcıyorsun.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ben isterdim ama gerçek aşka inancım kalmadı
Keşke bütün dünya senin gibi düşünse ve insan ırkı son bulsa
ama öyle olmayacak. sadece, hayatı yaşamayı iyi bilen gelişmiş insanlar ürememeyi seçiyor şuanki dünyada.
Kardeşim. Sende güven sorunu mevcut.
Haklısında.
Ama çok ön yargılısın.
Evlenmemeyi seçmişsin.
Saygım var.
Şöyle bir gerçek var. El ayaktan düşmeye başladığında ki, çok fazla örnek var. Bir kere geliyorsun. 50 sene gününü gün ettiğini ve sonrasında 30 sene hiç kimsen olmadan, bakıma muhtaç, sevgiye aç yaşadığını bir düşünsene.
Ayrıca evlenip çocuk yapmayanlardan da olabilirsin. Bazı çocuklu aileler var onlar da gayet güzel yaşıyorlar.
Sen kendince kolayı seçmişsin. O ayrı 😊
Güven sorunu kısmı 180 derece yanlış bir tespit olmuş. Tam tersi kendi ayakları üzerinden duramayacak, bir erkeğe muhtaç olarak yaşayan kadınlarn güven sorunu var ki evliliği seçiyorlar. 5 senelik ilişkim oldu, evlenmek istemedim. Güven sorunu bunun neresinde. ilişkiden de kaçmadım zamanında. Ama artık çekemiyorum kimseyi.
Güven derken bende erkeğin maddiyatı sırtlamasından bahsetmedim. Sana doğru kişi denk gelmemiş.
Ama perdeleri hepten de kapatma.
Seni anlayan taşıyan biri çıkarsa, biraz yürü. Yanlışsa yine tek tabanca ol
mesele şu ki ben birini hayatıma soksam mutluluğum eksilir, düzenim bozulur gibi hissediyorum. senin şu dediğinse daha çok hayatında birini isteyen ama kafasına göre olanı bulamayanlar için geçerli.
İstemiyorum diyen yalan söylüyor karşısına biri çıksın görürüm ben onu
karşıma biri çıkmıyor mu sanıyorsun. tanışmak isteyen numara isteyen, hele şu devirde birini bulmaktan daha kolay ne olabilir. ama o duyguyu hissettiğim herkesi uzaklaştırıyorum. gram karşı cinsle uğraşamam artık. yaş da geçti öyle canım canım duygusallık romantiklik vs de yok artık içimde.
Yaş kac 55 var mı
28 im. Bu yaşta tüketiyor insan duyguları ve daha mantıklı bir düzende yaşıyorsn. Bir erkekle niye birlikte olursun, saçma sapan ergence duygularını tatmin etmek için, onları da yaşadık, doyduk, artık öyle duygular da kalmadı aşktır romantizmi triptir şudur budur, tam tersi hayatıma girecek biri bana yük gibi geliyor.
Anladım şaka bir yana ben seni görsem bilsem duysam birinden bu kız evlenmek istemiyor böyle böyle diye ben senin peşinden koşar bıktırir enin sonunda nikah masasına oturturdum
:/ aşırı sinirli bir insan olabilirim öyle biir karşısında, direkt kadınlardan korkarsın günün sonunda :dd Her şey bir yana, yalnızlık kadar rahat bir şey var mı? ha erkekler için raht değl. erkekler sevişmek ister ama aynı zamanda evde bir köle olsun da ister. siz kadınlarla niye evlenmek istiyorsunuz? evinizde bir köle olsun, ev işi filan yapmayın ve istediğinizde sevişin diye. Bir kadın niye istesin yahu böyle bir hayatı. sadece kültürel baskıdan dolayı. aa evde kalmış kız olmasn diye evleniyor çoğu kadın.
Ben kadinima yardım ederim ev işlerinde calsiiyorum hemde seninle beraber bende ev işlerine yardım ederdim bu kadar vurdum duymaz biri değilim tabiki fatos
Birde kadınlardan korkmam ben neden korkuyim ki 2 sene kafes dövüşü yaptım kimseden korkmam
Sorumluluk almayı sevmiyorsun ondan :)
katılmıyorum evlenmeyi tercih ederim.
Doğru yoldasın