Merhaba arkadaşlar aslında birazda içimi dökmek için açtım bu hesabı lütfen kötü yorum yapmayın beni anlamaya çalışın
Ben Neslişah benim babam yok yani ickiciydi küçük yaşta ayrıldık yanından geçen sene ilk defa cenazesi ne gittim
Ben yurtta kalırken eşimle tanıştım ve evlendik düğünümu kaynanam kayınpederim yaptı ilk başta görümcemle anlasamiyorduk aynı evde yaşıyoruz eşimin ailesiyle sonra oda evlendi gitti kayınpederim le bu ara sık sık telefon da konuşuyorlar aynı bana nispet yapar gibi bitanecik kızım yok baban arkanda
İlk zamanlar bana senin baban benim diyordu
Beni seviyor lar bunu biliyorum geçen gün evlilikte yüzümüzü satttiydik eşimle kayınpederim emekli olunca kaynanama bana yüzük alsın dediydim aldık
Görümceme çeyrekden bileklik de yaptırdılar kıskandıgimdan değil ama kayınpederim in bize sert davranip kızına damadına gayet beyefendi davranması beni çok üzüyor
Çocuğum geçen senelerde hasta oldu kaynanam la bana ikinizi toplasam bı Ayşenur etmez dedi gerçekten çok zoruma gitti hiç aklımdan çıkmıyor bana ne yaparlarsa kızlarına da yapıyorlar babam olmaması onlarında benim önümde baba kız figürü benim çok zoruma gidiyor akşam emekli maaşı ile onları yemeğe götürdük görümcem beni arayıp akşam annemle babamı arayıp teşekkür edicem diyor bende tamam dedim benim telefondan konusucaklar yemin ederim o ortamdan yok olmak istiyorum aynı bizi sevmiyor gibi ediyorlar evin içinde kendi evimizde yok zaten siz olsanız ne yapardınız lütfen kötü yorum yapmayın beni anlamaya çalışın teşekkür ederim şimdiden
Ben Neslişah benim babam yok yani ickiciydi küçük yaşta ayrıldık yanından geçen sene ilk defa cenazesi ne gittim
Ben yurtta kalırken eşimle tanıştım ve evlendik düğünümu kaynanam kayınpederim yaptı ilk başta görümcemle anlasamiyorduk aynı evde yaşıyoruz eşimin ailesiyle sonra oda evlendi gitti kayınpederim le bu ara sık sık telefon da konuşuyorlar aynı bana nispet yapar gibi bitanecik kızım yok baban arkanda
İlk zamanlar bana senin baban benim diyordu
Beni seviyor lar bunu biliyorum geçen gün evlilikte yüzümüzü satttiydik eşimle kayınpederim emekli olunca kaynanama bana yüzük alsın dediydim aldık
Görümceme çeyrekden bileklik de yaptırdılar kıskandıgimdan değil ama kayınpederim in bize sert davranip kızına damadına gayet beyefendi davranması beni çok üzüyor
Çocuğum geçen senelerde hasta oldu kaynanam la bana ikinizi toplasam bı Ayşenur etmez dedi gerçekten çok zoruma gitti hiç aklımdan çıkmıyor bana ne yaparlarsa kızlarına da yapıyorlar babam olmaması onlarında benim önümde baba kız figürü benim çok zoruma gidiyor akşam emekli maaşı ile onları yemeğe götürdük görümcem beni arayıp akşam annemle babamı arayıp teşekkür edicem diyor bende tamam dedim benim telefondan konusucaklar yemin ederim o ortamdan yok olmak istiyorum aynı bizi sevmiyor gibi ediyorlar evin içinde kendi evimizde yok zaten siz olsanız ne yapardınız lütfen kötü yorum yapmayın beni anlamaya çalışın teşekkür ederim şimdiden
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Eşinle konuş bence
Insan kendi babasini secemez ama baba secebilir sen de esinle evlenerek o babayi sectinn
Demem o ki ortada bi yaris yok Baba kiz baska gelin kayin baba baska
Somurtmaya da gerek yok baskalarindan bisey gormek istemene de gerek yok
Sen her zaman oldugu gibi iyi kalmaya devam et
Eşine bu surumu bahsetmelisin ve babasıyla konuşup hal hareketlerine çeki düzen versin bu nasıl bir adiliktir.
Söylesek kiskaniyoruz zannederler yüzüm asik geziyorum önceden sorarlardi ne oldu diye şimdi umurlarinda değil kızıyla damadı daha değerli
Alsın başlarına çalsın bu yaşına kadar baban yoktu bundan sonra olmasına da gerek yok bence sende çok taviz verme.
Aynı evde ölünca ister istemez taviz oluyor birde bana aynesura da alalım ondan hayvan verelim bişey yapıyorlar biz size destek çıkarız biz dam yapmak istiyoruz hep geri geri atıyorlar nasıl umursamadan durabilirim bunun cevabını arıyorum
Sen gaddar ol diyecem bu sefer bu niye böyle oldu veya yaptı diyecekler. Bu işi eşin çözer ona güzel bir dille anlatıp bu olaylardan rahatsız mutsuz olduğunu belirt ve kesinlikle bu problemi çözmesini sağla
Eşimde o onların kızı yaban ellerde senin baban babalık yapmadı diye onlarda mi yapmicak diyo hakli aslında ama babasına oda çok kızıyor ama saygıdan ses cikartmiyor
Yav babalık yapmasın da az da saygılı sevgili olsun o büyük sen küçük sonuçta herkes insan kimse kimsenin azarını işitmeye gelmedi buraya valla çok kızdım ya okurken kusura bakma bana böyle şeyler ters
Çok doğru söylüyorsun teşekkür ederim yorumların için
Estağfurullah ne kusuru ben ondan bize de onlara davrandığı gibi davranmasını istiyorum bana dua et lütfen
Aynen öyle iş eşinde bitiyor allah yardımcın olsuna inşallah herkes hakettiğini bulur. Sana da hayatında mutluluklar dilerim.
yok yapmayiz