Lütfen kötü yorum yapmayın arkadaşlar?

Merhaba arkadaşlar aslında birazda içimi dökmek için açtım bu hesabı lütfen kötü yorum yapmayın beni anlamaya çalışın
Ben Neslişah benim babam yok yani ickiciydi küçük yaşta ayrıldık yanından geçen sene ilk defa cenazesi ne gittim
Ben yurtta kalırken eşimle tanıştım ve evlendik düğünümu kaynanam kayınpederim yaptı ilk başta görümcemle anlasamiyorduk aynı evde yaşıyoruz eşimin ailesiyle sonra oda evlendi gitti kayınpederim le bu ara sık sık telefon da konuşuyorlar aynı bana nispet yapar gibi bitanecik kızım yok baban arkanda
İlk zamanlar bana senin baban benim diyordu
Beni seviyor lar bunu biliyorum geçen gün evlilikte yüzümüzü satttiydik eşimle kayınpederim emekli olunca kaynanama bana yüzük alsın dediydim aldık
Görümceme çeyrekden bileklik de yaptırdılar kıskandıgimdan değil ama kayınpederim in bize sert davranip kızına damadına gayet beyefendi davranması beni çok üzüyor
Çocuğum geçen senelerde hasta oldu kaynanam la bana ikinizi toplasam bı Ayşenur etmez dedi gerçekten çok zoruma gitti hiç aklımdan çıkmıyor bana ne yaparlarsa kızlarına da yapıyorlar babam olmaması onlarında benim önümde baba kız figürü benim çok zoruma gidiyor akşam emekli maaşı ile onları yemeğe götürdük görümcem beni arayıp akşam annemle babamı arayıp teşekkür edicem diyor bende tamam dedim benim telefondan konusucaklar yemin ederim o ortamdan yok olmak istiyorum aynı bizi sevmiyor gibi ediyorlar evin içinde kendi evimizde yok zaten siz olsanız ne yapardınız lütfen kötü yorum yapmayın beni anlamaya çalışın teşekkür ederim şimdiden
Lütfen kötü yorum yapmayın arkadaşlar?