Arkadaşlar lütfen yadırgamayın?

öncelikle yaptığımın çok kötü bir şey olduğunu biliyorum ama nolur yadırgamayın. Ben 19 yaşındayım ve 37 yaşında bir adamla sevgiliyim ama onu zar zor ikna ettim zar zor sevdirdim yaşımı zaten hiç problem etmedi kendisi evlenmiş boşanmış çocukları var ve aşırı egolu narsistin teki. Bana bütün erkekleri çıkartıp kendi eski sevgilisiyle takipleşiyor aşık olduğu kızla ve ben e sende onu çık siyincw sen bunu kabullenerek benle sevgili oldun beni istedin başından beri onla zaten konuşuyodum dedi ama sevdiğim için hep sustum neyse beni hep manipüle etti ama geçenlerde ailesiyle tanıştım ve gözümde daha da değerlendi onunla sevgiliyken bi çocukla buluşmuştum gizli gizli sonra o çocukla konuşmamız bitti ben yine sevgilimle devam ettim konuşmaya sonrasında o çocuk tekrar geldi ve bana cidden değer verip beni önemsediğini anladım o çocukta benle yaşıt ve onla buluştuğum süe sevgilime yazmadım bahane uydurdum şu an ayrılma noktasına geldik konuşmuyoruz ama ayrıldıkta demedik. Annem asla 37 yaşında bir adamı kabul etmez hele evli boşandı çocuğu var asla kabul etmez ama ben ondan vazgeçemiyorum ne yapmalıyım kimi seçmeliyim takıntımdan nasıl vazgeçerim bana ne olur yardım edin yargılamayın
Arkadaşlar lütfen yadırgamayın?