Allaha dua ediyorum ağlıyorum bugun cok ağladım dua ettim namaz kıldım asosyalim yanlıktan kurtulamıyorum asla kurtulamiyorum kim hayatima girse beni terk ediyor değer vermiyor kusur ariyor erkek kiz gec mesaj attim diye terk etti kurs bitti arkdaslik bitti ben hep yazdim Cvp vermediler dua ediyorum ama cvl alamıyorum cok üzülüyorum kalbim cok ağrıyor aielem anlamasın duye duşta ya da odalari kitleyip agliyorum isyan etmiyorum sadece zoruma gidior yanliz cok zor herkes yanlizlik iyi diyor ozmn kalın yanlzi arayan soran olmazin hastanede yanliz gecirin kimsenin ruhu duymasın stressden yüzüm soldu tükendim resmen kismeey yemin ediom zararim yok aksine yardim ediyorum canım hatta safimda bana kötülük yapan birinidr affediyorum duam kabul olmasi icin ne yapmalıyım kisacasi
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Olur bence sabret
Benimde duam kabul olmuyor Rabbim herşeyin en güzelini bilir isyan etme zamanı vardır gûzel şeylerin gelmesi için
Insallah kabul olur artik dayanamiyorim yanlilizliga
Biz evlendikte noldu şeytan bir kaynanam sinsi bir eltim olucak
Eltiler kaynan hepside kadin kadina bunu neden yapiyor benimde kardesimin karisi var ben hic sinsilik dusmanlik yapmadim cok sacma geliyor bana
Aynen kızla sorunum yoktu sevmiştim de zaten sonradan sadece kaynanama yakınlık gösterip bize uzak davranınca anladım yalakalık yaptığını ondan sevmedim huylarını çok ayırtim yapıyor sürekli övüyo falan aynılarını ben gidincede yapıyorum ben sadece lafımı söylüyorum siz haklısınız diyip geçmiyorum kadın şeytan ama
Seytan kadinlar cok dikkat etmek lazim
Belki de Allah seni onlardan kurtarıyordur? Bide böyle bak, olanda hayır vardır. Olmuyorsa duana "hayırlısı"nı da ekle ve yinele
Hic bir sekilde arkdas bulamiyorum edinemiyorum cok dua etsemde en son arkdas edindim kiz beni nedensiz terk etti
sebebi vardır mutlaka vakti gelince anlaşılır afiyetlisini iste sen Allah karşına gönlüne göre insanlar çıkarır sadece sabır gerekiyor
Bir kere bulustuk aban memnun oldum umarim dostlumuz uzun surer dedi hergun yazdi sonra paara laxim dedi bende veirirm dedim gerek kalmadi paara geldi cok tsk etti kayboldu nedeni ne acebr bu dutum
Cok üzdü beni
bilmiyorum zor durumda yardım eder misin seni denemek istedi belki de
Yardim ettim ama bankadan yolla dedi bende elden verebilirim bankadan bilmiyorum dedim veririm dedim yani konusmayi kesti
istediği olmayınca bırakmış kendince saçma bi tavır ama yapacak bişi yok
birazdan ben de yalnızım tanışalım diyenler doluşur
Onlara yazmam ben abi cogunun abaza oldugunu biliyorum
Ben de benzerlerini yaşadım ama alıştım hatta şu an kendim gibi olmayanı gördüğüm an yalnızlığı tercih ediyorum
Sendemi hic arkdas bulamadin inanmam cunku herkesin arkdasi var ben haric
Var ama yalan ciddi anlamda dost bulamadım bulduğumu da kıskançlık edip kırmıştım sonra barıştım
Belki senin için hayırsız bir duayı istiyorsun
Arkadaşım İyi güzel dua ediyorsun da bu işin bir de tıbbi boyutu var git psikiyatriste tedavi ol
Belkide duan kabul oldu.
Duanın kabul olmadığı ile ilgili bir şüphen var mı?
Abdest kontrolü yapmalısın. Yanlış alıyor olabilirsin
13 senedir kılıyorum neyi yanlis eve namaz kılmayan zinacilarin hayati nedense dhaa guzel
Onların sınavı bitmiş demek ki.. Sınav bittiyse istediğin hersey önüne dökülür ama hesabı başka yerde sorulmak üzere. Ara ara ama sürekli dara düşüyorsan sınav daha bitmemiş. Doğru yoldan giderek basarabilirsin
Doğru yol nasil olcak Şu an arkdasim oldu dedim kisi beni kazik mi atti desem terk mi etti desem beni birakti sebebsiz yere ben iyi tanimadim halede paara vercektim oakdar safim tanistim erkek begendkm falan dedi bir gun gec yazdim diye terk etti hakrer edip isten cikarildim benim sinavim bitmiyor bu halimle sadece aglayip dua ettim🙁
Para vereceksen ben burdayım ha. Para olunca işler değişir 😀😀😀
Senin gibi birine paara vermem hadi ordan
ben de ayni durumdayim kardesim. Allah'a dua etmek disinda yapacagimiz birsey yok. Allah bu durumdan kurtarsin🤓
Senle bı konusalim biz ilacın bende rahat ol
İki nokta, bir virgül koysan belki okurdu millet.
Senin için hayırlı değildir
Demek ki duayla olmuyor.
Herseyi hayra yor belki bi sınavdan geciyon
Ayrıca sana duayı ettiren Allah unutma
Dua edince mutlu oluyorum inaniyorum ama sürekli arkdas edindim insanalr terk ediyo kazik atiyor artik gerçekten dayanamiyorum
Sabır sabır yalnıs insan hayatımda olacagına hic olmasın boyle dusun
Hiç sevgilin olmadı mı
Sabır sadece sabır