seni * * korum dedi bana. sebebide şu annesi badanaya ne gerek var babası eşyaya ne gerek var kiracı adamın eşyasımı olur hepsi kırılacak ikinizde çalışıyorsunuz zaten evi otel gibi kullanacaksınız dedi seven insan katlanırmış herşeye. nişanlıma böyle şeymi olur neden bu tarz şeyler söylüyorlar diyince bana küfür etti.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılHaklı olan sensin, ayrıca haksız olmuş olsaydın bile kimse sana küfür etmez. O şimdi küfür ediyor, aynı evde yaşasanız neler der, belli ki ağzı pis birisi, böyle birisine mi layık göreceksin kendini, nişanlıyken küfür eden evliyken de eder, tiksineceksin ondan, at nişanı at kurtul.
Bir defalık ömrün var, harcama kendini, harcattırma, belli ki anasının, babasının dolduruşuna da gelir, sana yapmadığını bırakmaz, doldururlar senin üstüne gönderirler, sen çekmek zorunda mısın bunları, ne demek evde eşya olmasın, neden olmasın ya, uygunundan pazarlık ederek alınır, ev kuruluyor neticede, o evde yaşanacak lakin bu hödükle yaşanmaz, bir tanıdığım kendisine küfür eden nişanlısıyla evlendi, düzelir dedi, hiçkimse onaylamadı evliliğini, şimdi bedbaht, sen de mutsuz olmak istemiyorsan hemen şu an, derhal nişanı at. O kimseyi dinlemedi, bile bile lades oynanmaz, düzelir dedi, eş terbiye edilmez, terbiyelisi alınır, at şu nişanı, sakın arkana bile bakma.13 Yorumla
Soran+1 yılevet haklısın psikolojim bozuldu dediklerinden ayrıldım allahından bulsunlar
- +1 yıl
En iyisini yaptın canım. Bununla evlenilir mi, benim bir tanıdığım var, kendisine nişanlıyken küfür eden o adamla evlendi, şimdi kıvranıyor, nasıl kurtulurum diye düşünüyor. Allah onu da kurtarsın. Evlenseydin kurtulman daha zor olurdu, bir çırpıda kurtuldun birtanem. Sakın affetme. Nişanlıyken küfür eden evliyken âlâsını eder. Çok sevindim ayrılmış olmana, kendini kurtalmana
Soran+1 yılvalla mecbur kaldım değer yok çöp gibi davranıyorlardı
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 673 cevap paylaştı.
+1 yılçok gurur kırıcı ve kasıtlı yapılan bir küfür.
bence ayrılık sebebi.
içinde bulunduğun o aile yapısı da ayrılık sebebi. eğer ki çocuk yoksa, bekleme ayrıl yaşın da genç hayatına daha güzel devam edersin. her halta annesi babası karışacaksa, evin eşyasına vazosuna kadar, o vazoyu kendisine hediye edip çık o evden. hayata bir kere geliyorsun kendini böyle bir kaosa hapsetme derim. evlisin idare et diyenlere de bakma. yaşadığın hayattan fazlası var daha önünde her türlü daha güzel bir hayat yaşama fırsatın mevcut elinde. bugün küfürle o lafı söyleyen, yarın tekme tokat girince keşke yol yakınken dönseydim derdin.
bir psikolog gözüyle ama bir insan olarak sana samimi cevabım bu şekilde. eğer ki kafanı karıştıran bir konu varsa yardımcı olmayı isterim çekinmeden sorabilirsin. düşün dediklerimi kendi iyiliğin için09 Yorumla
Soran+1 yılevli değiliz nişanlıyız bu arada. ailesinden ayrılmak istemiyor ailemle birlik olalım diyip diyip duruyor yani birey olamamış aileside bana bu tarz şeyler söylüyorlar valla düşünmekten kafayı yedim. ailemde istemiyordu tüm ailemi karşıma aldım birde onun için. ama katlanılcak gibi değil ailesi bana çöp gibi davranıyor ona sorunca ise küfür hakaret ayrılacağım ne olursa olsun katlanamam
- +1 yıl
ya kızım şansın önde gideni var elinde daha evlenmemişsin bile. ailen istemiyor, onun da ailesi bariz sıkıntılı belli. zaten ailenin bu kadar dahil olduğu evlilik olmaz. yazık günah başkasını bulursun, bir süre yalnız kalsan da aklına başına gelir yine bulursun birini. gel dön bu yoldan ciddiyim bak , evlenmemen için işaret göndermiş allahın sevdiği kulusun gibi düşün😄 duygusal bakıp şımarma ona da taviz verme. daha şimdiden böyle olan biri sana bir şey katmaz. erkenden bi çocuk verir eline hiç kurtulamazsın sonra. yalnız olmak böyle bir ruh hastasıyla evlenip hayatı zindan etmekten iyidir.
millet evliliğin 1. haftasında 1. yılında boşanmaya koşuyor yeri geliyor, sen şu halde neyin korkusunu yaşıyorsun. kendine yazık etme yol ver gitsin. ya bi erkek olarak ben bile üzüldüm senin haline bırak ne halt yerse yesin bi ömür takılsın anasıyla babasıyla. onlar gelin değil köle, süs eşyası arıyor kendine ayrıl hemen hiç beklemeden
Soran+1 yılaynen ayrılacağım uğraşamam şimdiden psikolojimin içine ettiler evlensem içlerine girsem psikolojimi altüst ederler evlenmeden böyle diyorlarsa içine girersem düşünemiyorum. psikoloğa gidiyorum inanırmısın o kadarki psikolojim bozuldu.
- +1 yıl
Meslektaşıma de ki, doktor beni motive et aklımı çelmesin nişanlım bozuntusu hemen ayrılayım kendisinden 😄
Soran+1 yılya psikolog bana şunu yap ya da bunu yap demiyor sadece bana değer vermedikklerini söylüyoor ve benimde kenddime değer vermediğimi söylüyor
- +1 yıl
Fazla seans koparmak için yapıyordur o. Sen benim dediğime odaklan. Çık bi sahil yürüyüşü yap kafanda toparla al radikal bir karar ve yarın duyur hemen bitir o ilişkiyi
Soran+1 yılAynen öyle yapıcam çok teşekkürler bu arada 🙂
- +1 yıl
rica ederim. evet dostlar bitirdim kurtuldum ilanı yaparsın haber et bize de 😄 her şeyin en iyisini diliyorum sana
Soran+1 yılİnşallah edeceğim
+1 yılEvlenecek yuva kuracaksınız eşya almak zorunda, evi temizletmek badana yaptırmak zorunda. Ahıra inek mi alıyor? Hayatına bi kadın alıyor, evine gelin getiriyor. Neden her şeyin en değersiz en özensiz halini kabul edesin? Çalışıyorsunuz eve uğramayacaksınız diye bir kafa yapısı olabilir mi? Ayrıca hangi hakla böyle konuşur, kullandığı üslubun farkında mı sığır? Kesinlikle ayrıl hayatının hatasını yaparsın. Herif kendine hayat arkadaşı aramıyor kendini en sefil en çulsuz haliyle bile kabullenecek, ailesine ve kendisine kölelik yapacak kadın arıyor. Az bir şey aklın varsa ayrıl sakın bir daha yüzüne bakma.
01 Yorumla
Soran+1 yılevet dostum haklısın katlanılcak gibi değil ayrıldım
+1 yılDaha sözlüsün. İş ciddiye binmeden bırak kaç. Sen ayrılmak istediğinde senin gönlünü yapmaya çalışacaklar ve vazgeçirecekler. Sakın geri adım atma kanıp evlenirsen ve çocuk olursa senin için daha sorun olur
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
58
Cevap
93Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı.
u +1 yılAyrılın tabi ki de.. insan sevdiğine bile kıyamazken küfür nedir?
00 Yorumla
+1 yılLanetler ya benim de eşim annesi aynı halt yok badana ne gerek var yok fazla eşya ne gerek var kadın varya evimize eşya alcaz diye kudurur biz hepsini tek başımıza yaptık aynısın benim kaynanam da demişti oğlu da bana sonra annesin yanında bı kavga ettik bidaha karışamadı ne demek ya badanaya gerek yok kirli eve eşya konulurmu paralar yoksa bunlar diceklerse ne diye oğlanlarını evlendiryolar evi otel gibi kullanacaksınız diye diye bize neler yaptılar eşimin annesin geberip gitmesini istiyorum evlenme bunlar düğün de herşeyin en kôtüsüne kaçar eğer düğün den ônce nikâh yapmasaydım düğün de terk edip giderdim salonu bile istediğim gibi yaptırmamış birde anlatmıştım gidip iptal ettirmiş
08 Yorumla
Soran+1 yılayrıldım zaten birde küfür etti bana
- +1 yıl
Ayrılmayı kabul ettim peki
Soran+1 yılailemle birlik olalım sürekli diyor ya bende ailen beni benimsemiyor dedikleri normal değil dedim kendi ayrıldı
- +1 yıl
Normal demişsin aileler varsa arada olmaz benim eşimde anneci olsaydı kesinlikle boşanırdım eşimde bende karışmasına izin vermiyoruz artık yeterince en mutlu günümüzde yapacağı yaptı ama bı gelin daha alacak ozman varya beter olsunlar inşallah
Soran+1 yılya valla katlanılcak gibi değil
- +1 yıl
Kadın aynı benim kaynanam olucak kadın gibi sôylemiş ne yani kiracı insan eşya badana yapamazmış gibi kural var sanki cahil insanlar çekilmiyolar birde gelicek gelin bunlarla yaşıcak gerçi oda yalakalık
Yapıyor kadına birbirine girsinler sonra kıymetim anlarlar katlanılmaz oğlunu boşicam diye korkudan bulaşmıyor
Soran+1 yılya senin eşin arkanda en azından benim nişanlım ailesinden bile ayrılmak istemiyor düğünden sonra çıkarız ayrı eve diyor. sen düşün birde böyle bir aile sonradan hayatta yapmaz
- +1 yıl
Tabiki yapmazlar asla senin gibi birini bulamaz kimsede kabul etmez zaten dediklerini aileler rahat bıraksa çocuklarını sorun olmaz ama bırakmıyorlar
Yine şaşırmadım, türk kızına ne kadar hakaret etseniz ne kadar dövseniz o kadar size bağlanıyor ilginç. Bunu bir Avrupalı kıza söylesen sana dava açar bir daha yüzünü dahi görmek istemez ama türko kızları ilginç şekilde eziklenmekten hakaret edilmekten hatta böcek yerine konulmaktan keyif alıyor.
12 Yorumla- +1 yıl
konuştu yine kral bee
- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSaçma sapan şeyler. Daha birey olamamış bir de evlenmeye kalkıyor.. Anne babasının sözünden çıkamaz, karısına sahip çıkamaz asalak gibi gelmiş öyle de gider. Tabi tencere kapak misali herkes layığını yaşar. Sen kendine neyi layık görüyorsan onu seç.
00 Yorumla Nişanlılık evresinde evliliğin nasıl olacağı belli olur zaten. Şimdiden bir sorun çıktıysa evlenince daha büyük sorunlar olacak. Ayrıl ya da ayrılma diyemeyiz ama yapılan şey yanlış ilerde kaynanan ve kaynatan hep sorun olur sizin için sen dayanabilecen mi dayanamayacan mı? Tüm soru bu
00 Yorumla
+1 yılUzak durun böyle terbiyesiz insanlardan. İnan nişanlıyken böyleyse evlensen başa cıkamaz şiddet dahi görürsün
00 Yorumla
+1 yılSana bu şekilde bi şey söylemesi net ayrılık sebebidir. Yanında olması, seni desteklemesi gerekirken, fikir ayrılığı bile varsa nazikçe dile getirmesi gerekirken bu çok büyük bi saygısızlık. Senin de kendine saygın varsa ayrılırsın
10 Yorumla
+1 yılKuracağım aileye dışarıdan müdahale edilmesine izin veren karakterde bir erkekle hayatımı birleştirmeyi aklımdan bile geçirmezdim.
Bana küfür etme hadsizliğinde bulunan bir erkeğin de canını okuyup kapının önüne atardım.
00 YorumlaYanlış anlama ama ailesi ve kendisi bırak yuva kurmayı selam verilecek insanlar değil iki cümlende net olarak anlaşılıyor eğer kendine biraz değer veriyorsan arkana bile bakma..
10 YorumlaAfedersin de nisanlin mal mi senin. ? Bence seni zor bir evlilik bekliyor. Bir daha düşünmende fayda var derim...
13 Yorumla
Soran+1 yılNişanlım mal mı derken
- +1 yıl
evet nişanlın mal eğer nişanı atmaxsan hayatın boyunca pişman olucaksın böyle iğrenç insanlarla ömür mü geçer
Soran+1 yılAyrılıcam ya psikolojim bozuldu hevesim bitti
+1 yılHemen o kişiden ayrıl. Hiç ikiletme. Sonu kötü gözüküyor. Sanırım Evlenmenizi istemiyor. Böylece seni yıldırıp kolay yoldan ayrılmak istiyor. Bence sen hemen ayrıl
00 Yorumla
+1 yılAyrilcaktin o an o kelime çıktığı an o yüzükte çıkacaktı küfür etmek ne saygısız düzgün konuşamıyor mu adam gibi
01 Yorumla
Soran+1 yılSürekli ailesi bana diyor seven insan herşeye katlanır. Babası diyor kiracı adamın eşyasımı olur ikinizde çalışıyosunuz evi otel gibi kullanacaksınız. Annesi diyor badanaya ne gerek. Nişanlıma sordum neden böyle şeyler diyorlar böyle saçmalıkmı olur diye bana küfür etti normal mi sence
+1 yılYanlış anlama ama sana şimdiden bunu yapıyorsa ayrıl derim insan sevdiğine asla küfürler etmez ben neler yaşadım da bu şekilde asla küfür etmedim
00 YorumlaSenin bu insandan kurtulmak için bir şansın var ve sen tek sorunun küfür etmesi olduğunu sanıyosun
11 Yorumla
Soran+1 yılBaşka nedir
Ne kadar terbiyesiz ce ve ahlaksızca. Valla ben ayrılırdım, güzel söz yılanı deliğinden cıkartır derler.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 377 cevap paylaştı.
+1 yılBize konuşması kolay.
Bir ömür bununla geçer mi diye düşünüp yarattıktan sonra karar verecek olan sensin.00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılKüfür de, diğer davranışlar da ayrılma nedenidir. Evlenirsen yüzde 100 mutsuz olacaksın, saygı ve değer görmeyeceksin. Ayrıl.
00 Yorumla Neden aramaya gerek yok ahır küfür bu ve ilerde neler yaşayacağın belli
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet ya ailesi öyle şeyler söylüyorlar ki insanın psikolojinin bozulmaması elde değil
+1 yılNet ayrılık sebebidir, anne babasının sözünden çıkmayan erkekle evlenen baba evine geri döner
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 589 cevap paylaştı.
+1 yılNe olursa olsun sorun ne kadar büyük olursa olsun kadına karşı küfürlü konuşulmaz yani bu çocuktan olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBaşkasının ne yapacağından sana ne? Çoğunluk ayrılırım demiş, aha şuraya yazıyorum ay rı la maz sın
Ayrılacak insan o küfrü duyduğu anda tokatı patlatır, ben senin a.. na korum deyip çeker giderdi
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılHem anneci hem de küfür ediyor. Nasıl biri bu böyle ya? Ayrıl tabii. Bugün bu meselede küfür eden yarın öbür gün sana hayatı zindan eder
00 Yorumla Böyle kendini bilmez adi kişilerle işin ne egerki sineye cekecek sen sen bilirsin
04 Yorumla
Soran+1 yılYok ayrıldım
Soran+1 yılSürekli ailesi bana diyor seven insan herşeye katlanır. Babası diyor kiracı adamın eşyasımı olur ikinizde çalışıyosunuz evi otel gibi kullanacaksınız. Annesi diyor badanaya ne gerek. Nişanlıma sordum neden böyle şeyler diyorlar böyle saçmalıkmı olur diye bana küfür etti normal mi sence
Ozaman gel köy de ateşli bir sevişme yapın ve bir daha küfür etmemesini işte ısrarla devam ediyorsa nişanı at
00 Yorumla
+1 yılAyrılık sebebidir çok net. Az biraz aklın ve saygın varsa bir an bile düşünme at yüzüğü
10 Yorumla
+1 yılÇok iyi olmuş. Bu kadar erken ne halt olduğunu görmüşsün. Hemen kaçınız.
00 Yorumla
+1 yılOha soruyo musun bi de şimdiden böyleyse evlenince nasıl olur düşünebilir musun ayrıl
00 Yorumla
+1 yılAğır hakarettir. Ayrılma sebebidir. İlerisi karanlık duruyor
00 Yorumla
+1 yılKız ayrıl bir kere evleniyorsun böyle kişiyi boş ver
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılboş ver çok masraf etmek istemiyorlarsa onlara saygı duymalısın nasıl olsa gün gelir en iyilerini alırsınız çok kasmayın. Sövmeye gelince belki ağızından kaçmıştır hem nasıl olsa ä koyacak bir gün böyle düşün :-) (Yanlış anlama lütfen ortam yumuşasın diye dedim)
00 Yorumla
+1 yıliyide koymuyor mu zaten? nasil kufur sayiliyor bu? biri bana aciklasin pls
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 372 cevap paylaştı.
+1 yılBence önce uyar böyle olmaz evlenince bunu yapar ve tecavüz olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılArkana bakmadan kaç o aileden. Sözlünden de kaç, saha şimdiden böyleyse evlendikten sonra şiddette olacaktır, hazırlıklı ol.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlilik değil kölelik olur bu şekilde bir ilerleme. Oldu ben de size göre yuva kuracaktım diyip yüzüğü ellerine vermek gerek.
00 Yorumla
+1 yılAilesi boylesye nisanlinda onayliyorsa siz evlenince hep ailesinin sözünde devam edersiniz, o zaman sende deki tamam ben çıkarım işten evimde otururum otel gibi kullanmayın de
00 Yorumla
+1 yılAyrıl lütfen hayatını zehir eder sana pişman olursun sonsuza kadar yalnız kalsan bile onu tercih etme
10 YorumlaAyrıl manyak mısın. Kiradasın diye ev eşyası alınmaz olur mu. Manyak bunlar analı danali boş ver kız
00 Yorumla
+1 yılNeden ayrılmıyorsun böyle bir dengesiz demeye devam ediyorsun
00 Yorumla
+1 yılKüfür eden erkekle evlenilmez. Bugün sana eden yarın annene babana eder
00 Yorumla
+1 yılBugün sana küfür eden yarın annene babana kayar ayrıl kanka
00 YorumlaAyrıl kiz yanlis şıkkı seçtim yol yakinken dönnnnnn
00 YorumlaAyrıl uzatma haketmiyor seni konuşalım bunu
04 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım
Soran+1 yılAyrıldım zaten
+1 yılKüfür sevmem nefret ederim ama neden etti
06 Yorumla
- +1 yıl
Anormal dediğiniz gibi ise sorun eşinizde kimse ne onun tarafı ne senin tarafın ailenize karışmaması gerek. ki benimevliliğim sırf bu yüzden bitti gerçi insanda biraz da akıl oalcak da neyse Allah kolaylık versin
Soran+1 yılAyrıldık bitti
- +1 yıl
Maalesef sen nişanlı iken ayrılmışsın ben evli iken ayrıldım. Yat kalk haline dua et. Bu arada bozuk kast gibi geriye dönük sarıp sarıp durma değirmen taşı gibi kendi kendini bitirirsin. Geçmişten ders al ileriye bak kendine temiz bir sayfa aç veesselam
Soran+1 yılBu kadar şeye lafa söze katlanamam değer verme yok. Birsürü laf söz söylüyorlar ailecek şu an böyleyse içine girsem neler söylerler acaba diye korkuyorum
- +1 yıl
Allah kolaylık versin kuzum
Aile & Toplum konusunda 999 cevap paylaştı. Asıl niyetini belli etmiş
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılSenin kafana tüküreyim bu kadar mı eziksiniz ya
10 Yorumla
+1 yılYüzünü belli etmiş işte
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Nişanı at ve hızlıca uzaklaş ondan.
00 Yorumla
+1 yılEvet, ayrilma sebebi.
00 Yorumla
+1 yılDeğil. Sen aşağılanmayı seviyorsun.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 802 cevap paylaştı.
+1 yılKararını tekrardan gözden geçir bu adamdan olmaz
00 Yorumla
+1 yılSakın bununla evlenme derim ne kadar iğrenç
00 Yorumla
+1 yılToksik ilişkin Holding
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 6,5b cevap paylaştı. Ayrılma sebebi değil idam sebebi
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılVe Sen bu adamla evleneceksin öyle mi
00 Yorumla
+1 yılTm da o dediklerini yapmiycak mi evlenince 😂
00 YorumlaEvlenince döver bu seni
00 YorumlaAyrıl kızım ne dusunuyon
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 656 cevap paylaştı.
+1 yılBen olsam ayrılırım çok net.
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Şimdiden bunu diyorsa ilerde neler der
00 Yorumla
+1 yılKüfürlü konuştuğu için sevgilimden ayrılmıştım.
00 Yorumla- Devamını Gör (91)
Devamını Gör(136)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem