Eşim beni sevsin, mutlu olsun diye ben hayatımı maffettim ne yapacağım şimdi?

Yıllardır 1 gün rahat uyku uyumadım. Eşimle tanıştık ben çalışmıyorum diye hep beni ezip durdu, ben memur kız isterim deyip durdu. Bende memur kadar gelirim var ailem destek olur deyip destek oldum. Evlendik, bir sürü borç yaptı aptal aptal şeylere bitcoinlere iddialara kredi çekip girdi batırdı. Yıllarca taksitlerini ödedim. Ailem birikimini bana emanet etmişti 300.000 civarı. Ben o parayıda parça parça ihtiyaç oldukça eşime verdim o da bitti. Bir sürü krediler çektim eksiklerini kapatmak için ama adamı bir gün mutlu edemedim. Beni sevmediğinin, bir memurla evlenmediğine pişman olduğunun farkındayım. Çocuğum yok. Ama bu durum beni çok üzüyor. Ben aileme olan borcumu bankalara olan borcumu ödemeye çalışırken o halen benim çok borcum var diyip bana kötü davranıyor. Ne yapmak istiyor? Ne olacak benim bu halim. 50 bin maaş alıyor alt tarafı 100.000 borcu var diye bana acından ağlıyor benim hem ailem hepde bankalara 500.000 borcum var ben ne olucam? Bir adam uğruna kendime aileme neler yaptım

Eşim beni sevsin, mutlu olsun diye ben hayatımı maffettim ne yapacağım şimdi?