Sohbet etmek için asker sevgilisini akrabasını veya arkadaşını bekleyen yok mu sohbet etmek iyi gelir diye sormak istedim☺️💜Nerde askerlik yapıyorlar kaç günleri kaldı biraz sohbet edelim
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kardeşim geldi dağıtıma çıktı. İşten geldim daha uyuyamadım sevinçten :Dw
ALLAH banada o sevinci versin İNŞALLAH çok güzel bir duygudur hayırlı olsun o zaman ne diyim kıskandım sağ sağlim gelmiş☺️☺️
Amin Amin daha 5 ayı var yeni başlıyor. Siz kimi bekliyorsunuz?
Sevgilimi bekliyorum 😢☺️
İnşallah tez kavurşursunuz <3
Sizde İNŞALLAH kavuşacaksınız ALLAH tüm askerlerimizi korusun💜☺️Kardeşiniz nerde askerlik yapıyor benimki Kıbrıs
Tokattan Edirneeye verdiler. Amin Amin <3
İyiymiş Edirne doğu tarafı mı oluyor güney tarafımıydı? İNŞALLAH SAĞ SAĞLİM kavuşucaz sevdiklerimize❤️❤️
Tekirdağ tarafi marmara
Hm anladım ALLAH KORUSUN o zaman kardeşini ne diyelim ALLAH sevdiklerine bağışlasın❤️☺️
Herkesi inşallah sağolun
Zaman sana burada gecmesede orada bize geciyor mecbur
Bana geçmiyor ama geçmesi için meşgul olmaya çalışıyorum ama olmuyor dönüyorum yine aynı yere geliyorum ve aklıma geliyor yinee. Bende burada sevgilisi askerde olan kız varsa sohbet ederiz diye yazdım ama yok galiba hepsi çok mutlu
Benim eski sevgilim 1 sene beklemişti beni astegmen olarao yaptığım için o yüzden yazdım bende
Çok zor oluyor beklemek orada zaman geçiyor bir şekilde arkadaşlarınız var işiniz var eğitim var akşamları yanınızda arkadaşlarınız var ama ben evde oturuyorum zaman geçmiyor. Kız arkadaşına da helal olsun 1 sene beklemiş nerde yaptın askerliğini
Şırnak
Doğuda yapmışsın iyi sabretmiş sevgilin helal olsun keşke kızı bırakmasaydın doğuda yapmışsın bide nasıl sabretti
Sjsjd o beni bıraktı
Oha o kadar bekledi noldu sonra bdlwbd
Jsjsjd geldikten 3 ay sonra boynuzum çıktı hahah
Sen bekliyor musun yoksa
Evet😢☺️O yüzden sordum zaten sohbet ederiz diye canım sıkılıyor zaman geçmiyor aklıma geliyor sürekli
Nereye görev yapıyor sevgilin ne kadar kaldı
Gideli 5 ay oldu Kıbrsta yapıyor☺️💜
1 ay kalmış o zaman gözün aydın geliyor işte
Evet ama askerlik şu an daha zor geliyor çünkü aklımda hep😂😂
Zaman kisaldikca geçmez ama bitmiş ya işte geliyor bak
İNŞALLAH SAĞ SAĞLİM gelir❤️❤️Tüm askerlerimizi ALLAH sevdiğine bağışlasın ne diyelim☺️☺️Zaman geçsin diye oyalanıyorum burada tüm gün evde oturduğum için bana daha zor geliyor bir işle meşgul olsam zaman geçer ama ben tüm gün oturuyorum ve hep aklımda napıcam bilmiyorum burada da sevgilisi askerde olan kız yok heralde sohbet etmek iyi gelirdi zaman geçerdi en azından bekleyen kimse yokki off
Amin inşallah 🤗
Hani sohbet edersin ya saygı çerçevesinde ama burada da öyle birilerini bulmak çok zor herkes sahte ve sahte hesaplarla buradalar yani
Evet kimin kim olduğunu da bilmiyorsun tanımıyorsun herşeyimi anlatmak istemezsin normal bişey ama kızlarla sohbet etmek yine iyi askerde olan sevgilisi varsa anlatırdı bana bende ona anlatır zaman geçirirdik ama yon galiba fazla neyse bulucaz artık varsa yazarlar zaten☺️☺️
Aynen zor ama dikkat et kız görünümlü erkeklerdenn sakın kendini
Öyle yapıyorum mesafeli konuşuyorum merak etme amacım zaman geçirmek 😂☺️
İşte karşıdakinin fikri öyle olmayabiliyor 🤷♂️😂
Doğru burası KS her şey olabilir burda😂😂 Kızlardan çok erkekler var
Aynen öyle 😂😂
Hayir yok
Of od
Edelim
var mı beklediğin
ya 6 ay zaten askerlik
Az mı😢
Çok bence 4 ay olsa keşke