Aile & Toplum Size hiç pandik attılar mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Popom büyük olduğu için arkadaşlarım çok sık pandik atıyor şaka yaptık diyorlar kaç kere pantolonum delindi kaçamıyorum Size hiç pandik attılar mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
cinnamoncakeyy Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Arkadaşların niyeti bozmuş diye yorumladım sjdjdjjr 1 48 Yorumla Soran +1 yıl Hepsi mi Yorumla cinnamoncakeyy +1 yıl seni hepsi pandikliyosa evet hepsi sjdjjfj Yorumla Soran +1 yıl Evet hepsi pandikliyor Yorumla cinnamoncakeyy +1 yıl arkadaş ortaminĵ merak ettim kimlerle takılıyon sen ya ajdjdhf Yorumla Soran +1 yıl Normal erkek ortamı iste Yorumla cinnamoncakeyy +1 yıl normal mi Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum hep bana yapıyolar popom büyük diye Yorumla cinnamoncakeyy +1 yıl arkadaşlarının yönelimlerini bi sorgula hatta hoşuna gidiyosa bu pandikleme kendinide sorgula Yorumla Soran +1 yıl Hoşuma gitmiyor ağladım geçen Yorumla cinnamoncakeyy +1 yıl küs hepsine Yorumla Soran +1 yıl Küsüyorum hemen barışmak istiyorlar Yorumla cinnamoncakeyy +1 yıl yaşları kaç bu arkadaşlarının Yorumla Soran +1 yıl 20 li yaşlarındayiz ne oldu ki Yorumla cinnamoncakeyy +1 yıl yaşınız büyükse bi sorgulicaktım shdhrhf Yorumla Soran +1 yıl Neyi Yorumla cinnamoncakeyy +1 yıl hepinizi ve bu durumu Yorumla Soran +1 yıl Popom büyük diye oluyor hep Yorumla cinnamoncakeyy +1 yıl ne kadar büyük olabilir ki zjjdjdjf Yorumla Soran +1 yıl Kız poposu gibi büyük iste yayvan Yorumla cinnamoncakeyy +1 yıl küçült o zaman ki pandiklenmesin Yorumla Soran +1 yıl Nasıl küçültecem kilo mu vereyim Yorumla cinnamoncakeyy +1 yıl kilo verince küçülür herhalde Yorumla Soran +1 yıl Bu sefer de çok zayıf kalırım olmaz Yorumla cinnamoncakeyy +1 yıl pandiklenmeye devam o zaman Yorumla Soran +1 yıl Deme öyle ya utanıyorum Yorumla cinnamoncakeyy +1 yıl nsdjdjjrjr iyide ne desem kabul etmiyon Yorumla Soran +1 yıl Napiyim Yorumla cinnamoncakeyy +1 yıl sende arkadaşlarını pandikle ödeşirsiniz Yorumla Soran +1 yıl Kaçıyorlar ben yakalayamıyorum Yorumla cinnamoncakeyy +1 yıl başka şeyler yap sende Yorumla Soran +1 yıl Napiyim yumruk mu atayım Yorumla cinnamoncakeyy +1 yıl hayırrrr uykularınla yastıkla boğ onları Yorumla Soran +1 yıl Oldu geç dalganı Yorumla cinnamoncakeyy +1 yıl yo bunu bana bi arkadaşım yapsa ölür Yorumla Soran +1 yıl Erkek şakası bu Yorumla cinnamoncakeyy +1 yıl şaka mı olur böyle Yorumla Soran +1 yıl Oluyor işte bana yapıyorlar Yorumla cinnamoncakeyy +1 yıl arkadaşlarını degiştir Yorumla Soran +1 yıl Onlarda aynısını yapacak Yorumla cinnamoncakeyy +1 yıl yapmazzzzzz Yorumla Soran +1 yıl Yaparlar popom büyük Yorumla cinnamoncakeyy +1 yıl kes at poponu Yorumla Soran +1 yıl Oldu başka Yorumla cinnamoncakeyy +1 yıl napcan popoyu boş ver Yorumla Soran +1 yıl Olmaz lazım Yorumla cinnamoncakeyy +1 yıl değil Yorumla Soran +1 yıl Tamam Yorumla cinnamoncakeyy +1 yıl peki Yorumla
pufferfish_ Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl seviyorsun gibi geldi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hayır acıyor ama alıştım Yorumla
yurimda Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Djdndjdjxe sen mutlu ol istiyorlardır 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Niye mutlu olayım ki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Arkadaşların niyeti bozmuş diye yorumladım sjdjdjjr
Hepsi mi
seni hepsi pandikliyosa evet hepsi sjdjjfj
Evet hepsi pandikliyor
arkadaş ortaminĵ merak ettim kimlerle takılıyon sen ya ajdjdhf
Normal erkek ortamı iste
normal mi
Bilmiyorum hep bana yapıyolar popom büyük diye
arkadaşlarının yönelimlerini bi sorgula hatta hoşuna gidiyosa bu pandikleme kendinide sorgula
Hoşuma gitmiyor ağladım geçen
küs hepsine
Küsüyorum hemen barışmak istiyorlar
yaşları kaç bu arkadaşlarının
20 li yaşlarındayiz ne oldu ki
yaşınız büyükse bi sorgulicaktım shdhrhf
Neyi
hepinizi ve bu durumu
Popom büyük diye oluyor hep
ne kadar büyük olabilir ki zjjdjdjf
Kız poposu gibi büyük iste yayvan
küçült o zaman ki pandiklenmesin