AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Soyunu araştır onların ya tarikatçı çıkar, ya ermeni çıkar, ya rum çıkar, ya yahudi çıkar, ya arap çıkar ya da dağdaki terörist çıkar çıkarda çıkar Türk diyerek genelleme yapma
Sevmek gibi bir zorunluluk olmamalı. Saygım sonsuz ama sevgim tartışılır, devrimci yönünü her daim savunurum ama bazı fikirleri bana çok ters
O değil de. Atatürk'ü sevenler neden dindarları sevmiyor? ben onu merak ediyorum. Neden mesela Kur'an'a (şeriata) karşılar?
Beni aydınlatır mısın?
Kur'an'a yazıp parantez içinde şeriat yazman düpedüz provokatör olduğumu gösteriyor. Çünkü Kur'an =şeriat değildir. Şeriat arap safsatasıdır. Kur'an ise Allahın bizzat kendi sözleridir. Daha bu ayrımı yapmayı bilmeden provokasyon yapmaya çalışıyorsun troll bozuntusu seni.
Olduğunu*
@Slalombebeğim cehaletin bu kadarı Arapça bilseydin. Şeriat= kuran olduğunu bilirdin. Çünkü şeriat Allah'ın kuralları demek. Ve Allahın kuralları da kurandır.
Kör cahil olmanın resmini çizemem deseler. Seni gösteririm. Birazcık araştır br birazcık.
Bide provakatörmüş. Allah'ım ya yaygara çıkarmayı ne kadar çok seviyorsunuz.
Şimdi safsata ne diye sorucam. Bunun felsefik bir terim olduğunu. Bilmeden saçma sapan cevap vereceksin en iyisi sormayayım...
Şeriatı kabul etmeyen dinden çıkar. Bunu da unutma.
Arabistana gitmeyi düşünürsen biletin benden. Çok ciddiyim
Senin ataların Amerika'da ve İngiltere sen defolup oraya git. Bu topraklar müslümnaların kanlarıyla kurtarıldı. Biz ev sahibiyiz. Kuranı redden atalarının yanına defolup sen gidebilirsin.
Zaten o kadar kibirlisin hocaları takmazssın. Meral Akşener bir ülkücü. O bile geçenlerde "Şeriat eşittir ialamdır"dedi. Youtube'da bakabilirsin
Dostum o bildiğin pısırık ve cahil Müslümanlardan değilim seni rezil ederim. İşi çirkefliğe vurma. Bilgin yok. Yaygara koparıyor Arabistan git diyorsun. Senin beynin yok mu? Niye adam gibi cevap vermiyorsun
Kanka senin atan vahdettin avrupaya kaçmıştı onu napalım ya 😂
@Slalombebeğim adam gibi cevap veremezsin değil mi? Bi bitmediniz. Ya ne kadar cahil ve yobazssın.
1-Diğelimki Vahdettin kaçtı.(kaçmadı da) Bu beni bağlar mı? Benim örneğim ve önderim Hz Muhammed sav dir.
Sen Hristiyan mısın? Hristiyanlara göre her çocuk günahkar doğar. Babanın günahından çocuk mesul olur diyorlar. Sende de o kafa var. Tarihte her yanlış yapanın yanlışından ben sorumlu değilim.
Sen nasıl müslümansın kardeşim bir Müslümana hıristiyan diyebiliyorsun? Yezid misin sen?
Bilgin olmadığı için fikirler cevap vermiyorsun. İşi çirkefliğe vuruyorsun.
Senin mantığına göre Vahdettin bir Türk değil mi? Senin anlayışına göre kaçmadı mı?(sana göre kaçtı) Ozamn bütün türkler korkak mı diyeceğiz.
Demogoji yapma kaybedersin
@Slalombebeğim ben sana Hristiyansın demedim? Hristiyan mısıın dedim. Yani İslam'da bu anlayış yok anlamımda. Gerçekten bu ü dahi anlayamıyor musun? Bu kadar mı çalılıyor o beynin.
Vahdettin Türk değil. Arap artığı Osmanlı. Türk dediğin Selçuklu devletine kadardır. Sonra da küllerinden doğan Türkiye cumhuriyetidir. Ne sen ne de senin gibileri bir yerlerini de yırtsa ona zarar veremeyeceksiniz. Sizin gibi nicelerini gömecek bu cumhuriyet. Yaşasın tam bağımsız laik Türkiye Cumhuriyeti. Sana da arap artıkları ile mutluluklar.
@Slalombebeğim fikri olmayan karşıdskini ölümle tehdit eder senin atan Ebu Cehil de aynısını yapti. Sen müslüman değilsin bu arada. Laikliği kabul eden şeriatı inkar eden dinden çıkar. Unmrundaysa araştırabilirsin
Aynen kanka haklısın. Din ve devlet işleri birbirinden ayrı olsun dedik diye kafir olduk. Senin gibi cahillerle atam zamanında adam asmaca oynamış. Sen aradan kurtulmuşsun nasıl olduysa işte.
@Slalombebeğim vallahi bunu diyen kafir olur. Lâ ilâhe illah ne demek. llahtan başka kanun koyacak kimse yok demek. Ama sen diyorsun ki Allah kimki bize kanun koysun. Laiklik budır
İnsan değilsin sen. İnsan olsan fikir tartışırken ölümden bahsetmezdin. Çünkü açılsın fikrin yok. Cahilsin kara cahil.
Allah tan başka ilah yoktur demek oluyor o. Lan onu bile kendine göre çeviriyorsun hemen nasıl provokatörsün sen böyle 😂
@Slalombebeğim ALLÂH'tan başka ne yok diyor.
İlah yok diyor ilah ne demek?
Kanun koyucu demek cahil sensin. Bunu anlayamıyorsun
Ben bu kadar cahilliğe ne anlatsam boş. Boyunu aşmış cahilliğin
@Slalombebeğim Yazdığın tek bir bilgi kırıntısı var mı ki? Maşşallah karşıdakğne cahil diyen kafire bak hele::)
Kafir diyen yezide bak hele 😂
@Slalombebeğim 😑
Seni daha fazla muhatap alamıyacağım.
İslama karşı geldiği için
Senin ben olmayan beynine sokayım pkk artığı seni
Olmayan şeyle sokamazsın be
Doğru. Onun da bi haysiyeti şerefi var
Eğer olsaydı belki olurdu kart jigolo
kanıbozuk oldukları için
İslama karşı geldiği için
Ben kürdüm ama seviyorum o iyi bir komutandi
Tarihi bilmediklerini düşünüyorum