Okula yönelik bir amacım veya beklentim hiçbir zaman olmadı, ancak lisans düzeyinde bir diploma edindim orası ayrı, onu da subay olma amacımdan edinmiştim
Ben sakarya üniversitesi çocuk gelişimi bölümü okuyordum ilk 2 ay gidip bıraktım bana boş geldi çalışmaya başladım şu an emlakciyim hayatımdan da gayet memnunum
yaramıyor valla. artık diplomanın bir önemi kalmadı. eksi net yapan bile üni okuyabiliyor. ülkede diploma enflasyonu da var. para nasıl değersizleşti diploma da değersizleşti.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
3. Üniversiteyi bitiriyorum ama emin ol niteliksiz niceliksiz sadece okumak için okuyan binlerce üniversiteli var
Okula yönelik bir amacım veya beklentim hiçbir zaman olmadı, ancak lisans düzeyinde bir diploma edindim orası ayrı, onu da subay olma amacımdan edinmiştim
Okudum, üniversite hayatı keyiflidir. Elbette ülkenin her tarafına açılmış apartman binasından ibaret üniversitemsi çöplüklerden bahsetmiyorum.
Geçen sene kazandım da uzak diye gitmedim kayıt olmadım, bu sene tekrardan deneyeceğim
Evet Anadolu üniversitesi açıköğretim fakültesi fotoğrafçılık ve kameramanlık bölümü okudum
Evet Marmara üniversitesi uluslararası ilişkiler mezunuyum
Okumayanlar daha avantajlı , ülkeyi yöneten bile sahte diploma ile yönetiyor boş verin hiç bir itibari yok artik okulun çok eskilerde kaldı.
Ben sakarya üniversitesi çocuk gelişimi bölümü okuyordum ilk 2 ay gidip bıraktım bana boş geldi çalışmaya başladım şu an emlakciyim hayatımdan da gayet memnunum
Yanlışlikla anlamsizı işaretledim. Kazandım ama 26 yaşında gitmedim. İstediğim bölüm değildi
Okumaz olaydım...
Bende🤠
Sen ne okudun poncik
Finans bölümü
Tam olarak ismi nedir bölümünün
Business administration finance
İngilizce miydi bölümün
Sayılır
2 yıllık mı
4
Yeni meznsun muhtemelen de
Bankalara başvuru yaptın mı
Okudum ama hiçbir faydası olmadı.
Üniversite öğrencisiyim daha bitmedi
Direk polis okuluna gittim de keşke okusaymışım
2. üniversitemi okuyorum
12. Sınıflar olur gibi
2 tane önlisans bitirdim
2 üniversite bitti
Kazandım ama okumadım
Neden?
Ehh bi zamanlar
1 yil okuyup biraktim
Neden bıraktın
@fenerlihüso derslerin cogu yoktu bos geciyordu
Hangi bölüm okuyordun
@fenerlihüso egitim bolumu
Haklısın
Bırakmakla
Evet üç üniversite okudum.
Hemşirelik okuyyorum şu an.
Massallah
Teşekkürler
☺️☺️
2 tane bitti 3 gelecek
Okudum ama okumasam da olurmuş..
İki tane okudum, bana tek faydası bakış açım…
İki üniv okudum kaymağını yiyorum şimdi :)
Master?
Tezli düşünüyorum
Evet
Ne okudunuz
Marmara üniversitesi BESYO bölümü
O ne demek askim
Beden eğitimi öğretmenliği basketbolcuyum ve aynı zamanda yüzme antrenörüyüm ☺️
maalesef okudum
Bi işe yaramıyor dimi
yaramıyor valla. artık diplomanın bir önemi kalmadı. eksi net yapan bile üni okuyabiliyor. ülkede diploma enflasyonu da var. para nasıl değersizleşti diploma da değersizleşti.
okumadım nasip olmadı
Evet bolca okudum…
Evet
Evet.
evet
Okumadım daha
Evet
İnşallah
Okumayan çok nadir
Okuyorum.
Evet
Evet okudum