Mersinliyim atama olacak mersine gitme taraftariyim o konyada kalma taraftari benden fedakarlık bekliyor ama o yapmiyor kafam çok karışık 🥺

Mersinliyim atama olacak mersine gitme taraftariyim o konyada kalma taraftari benden fedakarlık bekliyor ama o yapmiyor kafam çok karışık 🥺
He aynen senin için kariyerimizi feda edecektik, sen kimsin ki? Hayır bir de dağ taş çocuğuyum diyor belli, mağaranda kal sakın çıkayım deme. Sen sanki keyfine gidiyorsun şuna bak, atama var diye gidiyorsun gelmiyorsa defolsun gitsin her yerden sil engelle zaten bana çok ataerkil yobaz gerici ve cahil hissi verdi. İleride teşekkür edersin seni şundan ayıran koşullara. Bas tekmeyi
Mersine atamasını isteyecekmiş yani keyfine şimdi tam tersini düşünelim şu anda konyada ikiside, adam atıyorum eskişehre atamasını isteyecek kızıda yanında sürüklemek istiyo kız tarafı direkt kabul edermiydi orada arkadaşları ailesi olsa onları bırakmayı direkt kabul edermiydi yani demiyorumki burada haksız olan kız ama bu kadar kısa bir yazışmadan adamı yobaz gerici cahil bellemek bide bas tekmeyi demek 😅
Eğer bu ilişki ciddi değilse ne adam haksızdır, ne de bahsettiğiniz kız. Ciddi olmayan ilişkide kimse kimsenin peşinden gelmek zorunda değil ama eğer ciddiyse bence kız eskişehire gidecek olsa bile adam kal dememeli, gelmemesi de biraz düşündürücü değil mi yani sadece 4 sene. Ama evet aslında haklısınız bir yandan, teşekkürler görüş için.
O insanı arkamda bırakırım. Kendisi sabit bi yerde kalmış, konfor alanından çıkmak istemiyor aynı zamanda da seni de o çukura çekiyor. Kötü niyetli birisi. Bırak sen bunu hayatına bak, fedakarlık yaptığına değecek birisi değil
Yani sende memursan eğer o da fedakarlık yapabilir. Sen çalışmıyor olsan giderdin ama çalışınca iş farklı. Bence kendi memleketinden birini bul belli ki yaşadığı yeri terk edemeyen birisin
ban buna katılmıyorum sevmek herşeyi göze almak değildir yaşadığın şehire adapte diye bir şey var herşeyin kurulu bir düzendeyse bir aşk macerası aramaya gerek yoktur
Cevap
11Cevap
param varsa tabi ki de değiştirirdim ya da iş. ama siz değiştirmeyin
Istemiyorsan taşınmak etmek ozm senin çevrendeki insanlarla iletişim kurcaksın
Uzak mesafe ilişkisi aramayacaksın
Sevmekle alakası yok sende istemiyorsun
Bizi eleyen tipleri görünce küçük çaplı bir sinir krizi geçirmem xömcdmmc
Anlamadjm😂
Anlayan anladı boş ver 😂
WPKDLDNFMCMCMM
Sevdiğim için elimden gelse evren bile değişirim 😄 nerede olduğumun önemi yok onun yanında olayım yeter
Şehrin Konya olması işleri değiştirir.. Kimse için bu kadar fedakarlığa gerek yok.
Karşı tarafın pek "Gitme" der bir hali var gibi de gözükmüyor.
Ya kendi kararını ver mutlu ol ya da başkasına göre karar ver de bir ömür pişmanlığını çek.
Iyyyyy bula bula Konyalı yobaz iç Anadolu cocu mu buldun yazış tarzinda bile hayır yok yobaz ataerkil bir Çin maşası bu eleman
Böylelerine göre fedakarlığı bir tek kadın yapmalıdır
Ayyyy evet bu yorumun alnı olsa da öpsem, harika yazmışsın. Soru sahibi oku da gözün açılsın!
Ay kusucam ya gerçekten sinirim tepeme zıpladı, kız sanki keyfinden gidiyor senin eğitimini, mesleğini elinden alan, 4 sene bile bekleyemeyen insanlarla bırak sevgiliyi, evliliği, arkadaşlık kurulmaz, kardeşim annem babam olsa silerim.
Bence kendisi ilişkinize pek sıcak bakmıyor sevmiyor bence
Yarin bir gün bu iliski biticek o yüzden kimse kimsenin dediğini yapmasin
Sevdiğimiz kişilerden geldi ne geldiyse gerek yok kalsın
Ben şahsen değiştirmeyi düşünmüyorum…
Evlenince degstiriyrz zaten
Konyayı salla
Bas git
Konya köydür
kariyerini seç bacım 😂
Ben olsam giderdim 😞
Yurtdışına çağıran olsa da gitsek hshshs
Değiştirmem.