Banyo yapmama karısıyor ne yapmalıyım?

24 yasındayım. 10 saattir dısardaym. Reglıyım diye yıkanmama bagırıyor. Bahsettıgım kısı annem. Yıkanamazsın banyo kirlenecek flan diyo. Ya öyle olmasa da dus almama kızıyor. Millet hijyen bilmez pis gezer. Kardesımle saatlerce dısardaydım. Hic bi sorun cıkmadı. Yanımıza geldi basladı. Her eve gelıyoruz aynı. Basta yolu biliyorum tarif ederim dedim fakat karnıma felaket bi agrı girdi az daha kusacaktım. Tutturdu sen biliyosun tarif etsene. Anne kötüyüm diyorum dinlemiyor sonra kustum. Yani asla salmıyor. Adam da dedi navigasyon acarız tamam. Cok uzun bi yol 1 bucuk saatlık ben o karın agrısıyla nasıl tarif edeyim. Kafede oturuyoruz arkada müzik calıyo. Diyoki kuran sesi geliyor. Ya nargile kafede niye kuran acsınlar. Ne zaman mutlu olsam böyle gün sonunda bi kavga. Aılem ayrı 8 srnedir babamla görüsmüyorum. Bi yandan gördügüm ihanetlr. Güzel de olsam içten ice kendime üzülüyorum. Kimsem yok aslında bi olay yasasam annrm hep karsıyı tutar. Baba desen yok. Akrabalar hep acıgımı kollar. Dısarda erkekler * calısır , kızlar arkamdan is cevırmeye :( Ne zaman birine güvensem hayatımı mahvettı. Hani şarkıda diyoya kime inanayım kardes kime güveneyim sırtımı kime dayayayım. Ben hep kendıme dayadm. Ama artık cok yorgunum. Hic bi sevglm benım gecmısımı baba sorunlarımı bilmez anlatmam. Dıstan hep mutluyum bakımlıyım ama içim kan ağlıyor ne yapıcam

Banyo yapmama karısıyor ne yapmalıyım?