Arkadaşlar Avrupa Amerika gibi Türkiye'de de artık insanlar hiçbir şekilde evlenmiyor çocuk yapmıyor
Evlenmeden herkes artık birlikte oluyor Avrupa'da ne farkımız var ki onlar ahlak yapısını yadırgıyoruz?
Arkadaşlar Avrupa Amerika gibi Türkiye'de de artık insanlar hiçbir şekilde evlenmiyor çocuk yapmıyor
Evlenmeden herkes artık birlikte oluyor Avrupa'da ne farkımız var ki onlar ahlak yapısını yadırgıyoruz?
evlenmek nedir? bi kağıda imza atmak mı? bi kağıda imza attığın için eşinden şiddet görsen dahi ayrılamamak mı? bi kağıda imza attın diye birkaç ay bile evli kalsan ömür boyu nafaka ödemek mi? bi kağıda imza attın diye ayrılınca dul sıfatı eklenip eksik kirli vs görülmek mi?
Evlenmeden cinsel birliktelik yaşayanlar ahlaksızın teki çünkü Allah'ın haram yasak ettiğini ben özgürüm kafasında ne hakla yaparsınız doğrusu evlenip cinsel birliktelik olmak evlenince helalin oluyor serbest yani evlenince
Bu zamana kadar fırsatım olmasına rağmen Allah korkusu ve vicdan azabı ağır bastığı için kimseyle birlikte olmadım. Bazen kendi kendime kızıyorum herkes yapıyor neden sen yapmadın diye.
Cevap
4Cevap
Türkiye'de dönen durumlar başka yerlerde yok bence 😁
Aynen öyle gerçekten öyle yani Türkiye'de olanlar Avrupa'da bile yok
Daha iyi dünyada nüfus fazlalığı var kaynaklar yetmiyor artık
Biz de evlenmeden olmaz diyorlar çünkü kadınlarımoz da namusunu bacak arasında arıyor
Pek yok ya artık herkes beraber oluyor
Kendini kıyaslama o şekilde Avrupa'da Amerika'da da çok merak etme ama genelde durum böyle
Benim ne suçum var ya 😑
Eksik yok fazlasi var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?