+1 yılSanırım bu kişi sen oluyosun. Internet ortamında bu kadar rahatken yüz yüze konuşmak daha kolay olmalı bence. Sonuçta burdan kimseye guvenemezsin karşındakinin kendini sana anlattığı kadar bilirsn onu. Ama yüz yüze güvenip guvenmeyeceğini bilirsin, karşındakinin iyi kötü huylarını kendin tespit edersin felan... neyse uzatmadan böyle bir insan kimseyi umursamıyo derim ki ben birileriyle arkadaş olmak için bu kadar çırpınan bir insan olarak gidip ona ağız burun dalabilirdim. Arkadaş her yerde lazım sanki çaba gosteriyosun da senle arkadaş olmuyolar. Öyle evdeki gibide muamele bekleme dışarda kimse sana ay bunun sorunları var gidip konuşayım demez kolay kolay. adam gibi ortam yapcan ki halin hatrn sorulsun..
12 Yorumla- +1 yıl
burdan kimse ile samimiyet kurmuyorum ki. mesajları bile kapattım çoktandır. ağzını burnunu yarar mısın :D iyiki senin gibi biri yok çevremde yoksa katil olurdum :D ben herkes gelip benle konuşsun, aman gelip beni sorsunlar, aman popüler olayım, aman havalı olayım, aman herkes benim hayranım olsun derdinde değilm ki. konuşmak istesem konuşurum. ama dediğim gibi boş konuşmakta bana göre değil. karı kız muhabbeti, spor ve araba muhabbeti bana göre değil. biri benle arkadaş oluyorsa benim gibi olsun isterim ki bu en doğal hakkım.
- +1 yıl
Katil mi olacaksın? Dua etki dediğin gibi aynı yerde değiliz, dövmekten beter ederdim seni. keza katil olmak için değermisin :/ ayrıca havalı oluyum, herkes beni arasın sürekli aranıp tavsiyeler vereyim işte ne biliyim en tatlı erkeklerle çıkayım demedim sana. Lafı nerenden anlıyosan işte... neyse belki kafan ikincide basıyodur iyi dinle tamam? Benim sana dediğim arkadaş her yerde lazım içini dökmek için beraber eğlenmek için dışarda felan gezmek için. Ama senin gibi yapıp kaderimi beklersem illa ayağıma mı gelicek sen çaba gostermedikten sonra? Kafa dengi arkadaşı sen böyle biraz zor bulursun dışardan bakınca senin kafa dengin olan yine arkadaşlk nedir bilmeyen, tonlarca derdi varmış gibi sigara içen biridir. Tabi bunumu istiyosun bilmiyorum.
En İyi Cevaplar
Var böyle bir tanıdığım. Ben çok yaklaşmaya çalıştım ki çevremde geniştir ama kafa dengi bulmuştum onu bir iki sefer konuşunca. Ama resmen kaçıyor. Anlam veremiyorum. Muhabbet ederken ben sigara içmeye çıkıyorum diyor kaçıyor resmen, değişik. Cool görünmeye mi çalışıyor napıyor anlayamadım
15 Yorumla
hiç kimseye selam vermeyen demişsin aslında oda selam vermek istiyo ama utanıo, hiç kimseyle konusmuyo muhtemelen bilgisayar da o kadar çok takılmıştır ki biriyle nasıl konusulur onu bile unutmustur tek başına takılıo demişsin oda biriyle takılmayı hatta ortama girmeyi karıyla kızla muhabbet etmeyi okadar çok istiyodr ki sen bile şaşarsın hiç kimsenin yüzüne bakmayan demişsin aslında bakıp napıcakki hiç kimseyle zaten konuşmuyo hiç kimseyle zaten selamlaşmıo yani zaten kaldırsada kafasını bişey değişmez ki ;) bu arada beni nerden tanıosun resmen beni anlatmış sın
11 Yorumla- +1 yıl
herkes beni nerden tanıyorsun diyor :D ben öyle düşünmüyorum ama. ortama girip karı kızla konuşmak istemiyorum. birileriyle kkonuşmak istediğim doğru ama o kiişilerin benim gibi olmasını istiyorum. kafeye falan gitmek istemiyorum. ormanda ateş yakmak, dağa çıkmak veya balık tutmak daha cazip geliyor bana
ha ha aynı ben la :D sigara kısmı hariç tabi hangi ünide okuyon sen?
028 Yorumla- +1 yıl
aynen bunları isteyen birini de hiç tanımadım vallahi :) anca gidip kafede oturalım, gidip kola çekirdek alıp caddenin karşısında yoldan geçen karı kızları çekiştirelim diyen kişileri tanıdım hep :) bunları yapmaktansa tek takılmayı tercih ediyorum ve bize ezik diyorlar görüyor musun :)
- +1 yıl
vay anasını çok ilginç bir arkadaşlık oldu bu *-*
- +1 yıl
Bugün tanışma yıl dönümümüz sevgilim. Ah ulan ah :D :D :D :D
- +1 yıl
Kalbimde yazıyor :D :D :D :D
- +1 yıl
aşdlkfjaşlsdk biz arkadaşız yanlış anlamayın :D :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
76Cevap
+1 yılBizde öyle bir kız vardı. Kız güzeldi de hani. Güzel ya da yakışıklı isen cool derler. Çirkin isen ezik derler bu böyledir.
130 Yorumla
+1 yılBenden bahsediyorsun sanırım :D Yani bunun farklı farklı nedenleri olabilir çekingenlik kafa dengi birini bulamamak sınavlar vs gibi.. ya da herhangi bir sorunları olabilir. Aile içi ya da başka birşey. Yani dışarıdan hemen önyargılı yaklaşmak yanlis Belkide uyum saglayamamistir. ya da adm gibi gidip merhaba diyen yoktur net.
22 Yorumla- +1 yıl
Salla onları :D
ya ben öyle ınsanları sevmıyorum. Ne yanı bı merhaba bıle dıyememek nedir. Bizim sınıftada var mesela oyle bir kaç gercekten o kadar itici buluyorum kı. İnsan uç isterken bıle bı ınsanla muhabbet kurabılır , bence oyle bı problemın varsa kendıne gel ınsanlar yemıyor senı cevrene bak onlar nasıl ıletısım kuruyor sende dene hergun level atlat kendıne
23 Yorumla- +1 yıl
muhabbet kurmak isteyebileceğim kimse yoksa ben napim. laf olsun torba dolsun diye muhabbet kurmayı sevmiyorum. nasılsın iyiyim sen nasılsın falan filan bana göre değil. gel diom gidip biraz macera yaşayalım yok diyorlar. ben daha ne konuşayım bu adamla. sabah akşam karı kız muhabbeti yapmak bana göre değil. tek takılırım daha iyi
+1 yılGecen seneki hallerim. Mutlaka insanlara güvenin sarsilmistir onlarsizda olur diyerek kaciyosun. Ya da çok ayrılık yaşadın arkadaslarindan dostlarndan herkes gidiyor nasıl olsa diye kimseye yaklasmiyosun. Aslında asosyallik yok konussan etsen hoş sohbet birisin ama anlayacak kimse yok seni etrafta..
11 Yorumla
+1 yılherkes sosyal olucak dıye bı kural yok
kısı kendını nasıl rahat hıssedıyosa oyle olmalı:)120 Yorumla
+1 yılZeki oldugunu dusunur gider yanına muhabbet konusur bıraz zorlarım. Ama su da var bazen.
https://i.hizliresim.com/yA4zA9.jpg53 Yorumla- +1 yıl
''Muhabbet eder, konuşur'' olucaktı orası :D
- +1 yıl
ne zekiyim ne de insanların yanıma gelip benle konuşmasını isterim. muhabbetinden hoşlanmadığım bir insanın yanıma geleceğini hissedersem giderim ordan. ama eğer benim gibi biri gelirse eyvallah takılırız onla. ben öyle çok arkadaşım olsun diyen kişilerden değilim. bir tane sağlam olsun
- +1 yıl
evet az ve öz olsun. benm de cevrem karga kaynamıyor zaten
+1 yılYazdıklarını okudum da büyük oranda aynıyız. Kayıp kardeşim misin ya da ruhlarımızın bir yakın akrabalığı falan mı var acaba? :) Kayıp bir kardeşim yok ; insanın bir ruhu var mıdır bilinmez ama harbiden çok benziyoruz. Ben insanların benim hakkımda ne düşündüklerini pek umursamam ama toplumun değerlerine aykırı hiçbir tutumumda olmaz. Benim için sessiz , kendi halinde , beyefendi falan diyorlardır.
01 Yorumla
+1 yılsosyal fobisi var derim. lakin tam anlattığın tarz da bir adam vardı bizim ünv de hatta bu işi ilerletip sınavda silgisini bile gizlerdi bir defa hoca gördü aldı önünden ihtiyacı olana verip sen ne kadar cimrisin ne olur kullanıverse o da diye bozuk atmıştı böylelerine ben lavuk diyorum.
01 Yorumlaarada insan yalnız kalmak ister anlarım. seçicisindir, kafana yatan birini bulamamıştındır arkadaşın da olmayabilir onu da anlarım. ama bir selam vermek bu kadar zor mu? bende insanlara karşı bu kadar da yabani olmayın. en azından bir selam ver hatır sor illa o kişiyle takılmak zorunda değilsin.
02 Yorumla
+1 yılOnceden Onun aslında herkesten daha cok selam verdigini daha konuşkan ve daha pozitif olduğunu
Ama zaman icinde biri veya birileri yuzunden insanlara artık güvenmediği icin bırak konuşmayı selam bile vermek istemen biri olarak düşünürüm ve yanına gidip konuşurum
Ona bazıları yüzünden kendi hayatını mahvetmasinin çok saçma olduğunu uygun bir şekilde dile getiririm.011 Yorumla- +1 yıl
Biraz daha konuşurdum
Böyle devam ederek hiç bişey kazanamayacağını
Aksine onun daha avantajlı oldugunu yani demek istedigim eğer insanlarla iletisim kurarsa ve mesafesini dogru miktarda kurduğunda diğerlerine göre daha güçlü oldugunu anlayacağını soylerdim
Sonra bu söylediklerimi iyi düsün lütfen. Görüşmek üzere der oradan ayrılırdım - +1 yıl
burada çıktı işte kardeş :)
- +1 yıl
Yakında biri yanına gelir bu gidişle :D :)
- +1 yıl
:D ateş na alaka
Çocuk demistim arkadaş oluyum derken beni kesip ateşe atacak diye
Yüksekokulu korkum yok benim cıkacak senle en yuksek yere
Atlayalım kanka
Paraşütle tabi
Hayatta bir ritim olmalı bence sıradan bir hayat degil :) - +1 yıl
Klavye kafasına göre ceviriyor yanlıs yazıyor :D
Yüksekokulu = yükseklik korkusu
cıkacak=çıkalım :D - +1 yıl
yok kanka ağzını hayır aç
heyecan olsun derken şimdi çakılıp ölmemek de var
ondan sonra uğraş dur :D
Gizli Üye(30-35)+1 yıl2 ay öncesine kadar sosyaldim üniversitede herkesle selamlaşır konuşursun sonra insanların ne kadar adi olduklarını gördüm şu an 1 tane bile arkadaşım yok herkesle arama mesafe koydum kimseyle konuşmuyorum senin gibi hep tek takılıyorum ve çok mutluyum tek takılanlar şu an bana daha akıllı insanlar gibi geliyo :)
54 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle kafama göre takılıyorum okulda ama arkadaşlarım varken mecbur onlarla ortak bişeyler yapmak zorunda kalıyodum yalnız kalmak en iyisi ailem bana yetiyo arkadaş istemiyorum işte:)
- +1 yıl
kendinizi kandırın anca :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılDersanede vardı öyle bir arkadaş. Sınıf belırleme sınavı olacaktık. Kopya vereyim de 1. Sınıfa yerles demıstım. Çocuk ters ters bakmıstı 😂 sonra kanka olduk. Sonra baktım bana aşık olmuş. Olmaz dedim kankamı kaybettim. Ne yapayım çok üzülüyordu. Kendimi sorumlu tutup ben de üzülüyordum. Görüşmeyelim dedim. Çok değerlidir benim için... böyleleri genellikle içe kapanık buyuk sorunları olan insanlardır. Sorun derken hüzün keder vs
24 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBen de korktum 😅 kendine fazla güveniyordu 😂😂😂😂
- +1 yıl
o bildiğin şizofrenmiş ama :D
Cevap sahibi+1 yılŞizofren :D çok iyiydi ya. Çok severim keratayı. Hem niye şizofren :)
+1 yılKardeşim şöyle bir baktım da. Şekil ve düzgün bir adama benziyorsun. Gizemli ve karizmatik bir yapın var gibi. Bence sana bir tane imza parfüm gerek. Seni yansıtan bir şey.
Tütün aromalı, erkeksi ve ciddi bir koku.
Michael For Men, bir bak der öneririm. Sana çok yakışacak bence.
İstersen bu parfüm üzerine şöyle bir inceleme yapıverdim, bir göz at yardımcı olacaktır sana :)00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 461 cevap paylaştı.
+1 yılSosyalleşmek adına büyük bir hata. Çünkü Okuduğum bölüm bilgi olarak bana birşeyler kattı ama yanındaki zorlukları ile insanları tanımak ve çevremdeki kişiler vasıtası ile yaptıkları olayları ve genel olarak olan biten olayları takip, analiz edip deneyimlemek adına bir çok şey kattı. Özellikle gidip çok alakasız arkadaşlıklar kurdum her farklı bir insan hayata dair farklı bir tecrübe edindiriyor. Burdan boş beleş adamlarla günlerimi geçirdim anlamını çıkarma, damara göre şerbet;)
00 Yorumla kimse kimseye tahammül etmek zorunda değil ama sorunu tabi önce kendinde aramak lazım haraketlerin mi acaba insanları senden uzaklaştırıyor yoksa insanların haraketlerinden mi nefret ediyorsun 2 türlüde sorun sende insanları olduğu gibi kabul etmek lazım 1. sınıfsan olur öyle şeyler kulüplere falan takıl insan bir selam verir hiç olmassa ne biliyim not ister imza atmasını ister
00 YorumlaCool ve gizemli olduğunu düşünürüm. Bende aynı durumdayım sohbetleri saçma ve gereksiz kafa yapına uygun biri olmayınca böyle oluyor :D ben memnunum ama tek kötü tarafi insanlar seni egoist ve kendini beğenmıs olduğunu düsünür gerçi onuda umursamıyorum
11 YorumlaBen de böyle bir insanim. Cevremdekilern sig ve basit muhabbetleri sarmiyor artik kendi kendime bir yerde oturup düşünmek ya da kitap okumak daha faydali geliyor. Tabii herkes disaridan bakinca soguk durdugumu ve cok ciddi biri sandiklari icin yaklasamadiklarini soyluyorlar
22 Yorumla
+1 yılbu yarım ergen tipli kardeşimiz kendini ilginç bulsunlar diye etraftaki kızların dikkatini çekmek isteyen hödüğün teki muhtemelende kimseiplemiyo bunu aceba daha fazla nasıl gizemli olurum mantığına gitmiş ama halada amacına ulaşamamış zavallı anti sosyal bir kişilik bozukluğu yaşayan manik depresif birisi
10 Yorumla
+1 yılGecmisinde dislanmis olabilir yalnizligi seviyor olabilir depresyonda olabilir asiri zeki olabilir boyle insanlar genellikle normal iletisim saglayamaz
53 Yorumla- +1 yıl
Yani bir secenekti bu uymadiysa digerlerinide deferlendir deriim :)
Gizli Üye(30-35)+1 yıllisedeyken bende öyleydim aşırı mala bağlamıştım kendimden nefret ediyordum bu en kötü şey insanın kendinden nefret etmesi gerçketen lanet bir şey neyseki atlattım şu ün bizim üni. var öyle biri çocuk benden bin beter büyük ihtimal yakında intihar eder gibi duruyor bilmiyorum aşırı sorunlu biri
23 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılkorkuyorum açıkcası eğer onla arkadaş olursam eski halime dönerim diye korkuyorum ben yardım almadan aştım bunları bana kimse yardım etmedi kimse elini uzatmadı ben neden uzatıyım ya uzattığım el koparsa yapamam
- +1 yıl
Ha evet yerbelki
+1 yılbir dusuncemm olmaz normal her okulda her sınıfta bır tane de sennden olur :) sen degerlısın onu bıl yeter kımısı ezık kımısı havalı der.. ama ben sen ne hissedersen o sun dur derım.. etiketlere gerek yok bu kısa güzel zamanlarda...
27 Yorumla- +1 yıl
derı ceket ve kısa derı botlardan gıy sessizce etrafını ızle..:) en havalısı
- +1 yıl
ayyy işlh alırsın:)
- +1 yıl
benim var..:)
+1 yıl:D tıpkı ben la bende üniverstede kimseyle konuşmam hele kızların ben kulaklıkla müzik dinlleyip yanlarından geçerken onları takmamam ne kadar sinir ediyor onları :D birinin şuna bak artis kendini bir halt sanıyor kimseyi gördüğü yok dediğini bile duydum bir ara çokta bakmak zorundaymışım gibi :D
00 YorumlaEzik goruyorum
Cool havasindayim kafasinda ama disaridan ezik gorunur zaten unide kimse takmaz seni ark falan salla yani dost bulursan bak keyfine siniftaki bebelerle yuz goz olma yeter kimseye eywallahin olmasin manita iyidir sorar merak edet tavsiye ediyorum varsa da bilemem ne bilim hafta sonu bende kaliyo falan zevkli oluyor arkadas dediklerini sktit et bende oyle yapiyorum00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbizim sınıfta var öyle bir kız gidip konuşsammı diyorum
herkes ya şu kız kimseyle konuşmuyor çok üzlüyorum diyor
napim gidip konuşuyummu ama selam vercem yüzüne bile bakmıyor insanların
yalnızlık çok kötü bişey daha önce yaşadım biliyorum o yüzden kızla kouşayım diyorum ha?28 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılaslında ikisi de
benim arkadşlarım var pek dost sayılmayız şöyle kafa bir dosta ihtiyacım var sürekli yeni insanlarla tanışıyorum kaynaşmaya çalışıyorum ama yok bugün konuşuyorlar benimle sonra herkes kendi ortamına dönüyor
acımak demiyelim de yalnızlıktan kurtarmak diyelim dediğim gibi daha önce yaşadım ve birinin benimle konuşmasına çok ihtiyacım olduğu günler yaşadım
Cevap sahibi+1 yılevet aynen sıkı dostlar az kişiye konuşan veya iç konuşmayan insanlardan çıkar amaa bir de şu var benimle takılmak ister mi benim arkadşlarımı sever mi acaba :/ neyse ben konuşmaya çalışayımda sevmezse kendi bilir artıkın
Cevap sahibi+1 yılisteyebilir evet benmde arkadşım çok erkek de var sevmeyebilir :/ ama hepsi zararsız insanlar
aslında bende sessiz biiryim belkide sever
Cevap sahibi+1 yılsonrada böyle oldum önceleri aynı o kız gibiydim:)
peki teşekkürler
Kendi dünyasinda yiginla sey biriktirdigini düsünürüm.
70 Yorumlaiyi yapıyorsun. bı ortama takılıyorsun cocukca hareketler espırıler. kızlara yavsamalar. dısarda gorende unı okuyor dıye olgun adam, kadın zannederler.
50 Yorumla
+1 yılİnsanlara guvenini kaybetmis. Kimsede kendini bulamiyo.
71 YorumlaBence çok iyisini yapıyorsun konusmamakla çünkü insanlarla konuşunca çok daha fazla üzülürs un (ama yalnızlık sıkıcidir onuda söylemeden edemem ) :) yani sen istediğin gibi yaşa kimseyi takma ne düşünürler se düşünsunler . Ama sende kendine güven sakin ezik durma :)
06 Yorumla- +1 yıl
Hmm doğru aslında öyle kendi kafamdan iyi biri bulmak çok zor. Bulabilirsen yaşadın :) ama okadar kötü bişey değil yanlizlik kafa dinliyon :) ama bir yerden sonra bikindiricilik verebilir insana. Mesela ben dışarıdan öyle birini görsem ya çok havalı ya çok ezik sanardim oyüzden diyorum ya sana ezik durma diye :)
- +1 yıl
Bide kendimi ezik görmüyorum diyosun kendini kandırma. Kendini ezik görme sen ben herşeye rağmen mutluyum derdin. İlla paramı lazım havalı olmak için. Kalp temiz olsun yeter. Parası olanlar çokmu mutlu sanıyorsun onlar anca kendini kandirirlarrr. sen herşeye rağmen mutlu olmaya bak şükür et, kimseyi takma :)
+1 yılBen de tam tasvir ettiğiniz gibiyim (sigara kısmı hariç). Böyle birini görsem empati kurardım. Kalabalıklar içinde yalnız olmaktansa kendi yalnızlığını sevdiğini düşünürdüm.
22 Yorumla- +1 yıl
Çok haklısınız. Hayal kurmak daha güzel :)
+1 yıl3 ihtimal var: 1) Büyük bir kazık yemiştir. 2) Kafasına göre adam olduğunu düşünmüyordur. 3) yalnızlığı seviyordur ki bunun altında da yine ihanet edilmişlik (üzüleceğime yalnız kalırım hesabı) olduğunu düşünüyorum
02 Yorumla- +1 yıl
Bende tamda senin ifade gibi sorunlarla karşı karşıya geldiğim için ilk maddeye koydum. Bizi ancak biz gibiler anlar:-D
+1 yılİnsanlarla konuşup kaynaşmadan bulunduğun ortamın tadı çıkmıyor. Dışarıdan bakınca aslında çok çocukça ve basitmiş gibi hissediyorsun ama içinde olunca öyle olmuyor gerçekten. Konuşup kaynaşmadan eğlenilir mi... :)
01 Yorumla
+1 yılYa onu bilmiyorum ama lisede vardi. Kiz lise 1den mezun olana dek bir tane bile arkadas edinmemisti ve yalniz oturuyodu cok asosyaldi anlam veremiyordum
22 Yorumla- +1 yıl
yagahıma
Ayni ben (Y) ortam cok yavsak. İnsanlar cok yavsak. Zarar gormek istemiyorsan uzak durursun.
30 YorumlaBenim dikkatimi çekerdi konuşurdum sanırım. Ben hareketli bir tip olduğum için sessis sakin erkekleri seviyorum. Gülüyorsa birde :) Bence çok gizemliiiii
212 Yorumla
+1 yılilgimi çeker, gözlemlerim, böyle insanlar bana hep 'farklı' gelmiştir. iyi bir farklılık bu. onunla iletişim kurardım, merak ederdim düşüncelerini, konuşurdum.
14 Yorumla- +1 yıl
ben görseydim seni konuşurdum. konuşmuşluğum var yani :D
- +1 yıl
hayır neden korkayım ki? bunu da yaşamışlığım var yani, pes etmem ama kimseyi daraltmam da. sonunda herkes mutlu olurr :D genelde bu tarz çıkışların sebebi önyargılar olur
bir problemi vardir ya da insanlara karsi onyargilidir heralde derim , zamaninda birinden kazik yemistir kimseye selam dahi vermek istemez hale gelmistr falan filan inter milan :))
14 Yorumla- +1 yıl
sonunu espiriye bağlamasaydın olmuyordu di mi :) insanlardan hoşlanmıyorum pek. özellikle üniversite ortamında hep çıkar için insanlar birbiri ile konuşur. her zaman sevinmişimdir biri gelip yanıma selam verdi mi. ama selam verdikten sonra bişey istemelerine ayar oluyorum. o yüzden artık yanıma gelmemeleri için soğuk davranıyorum. dışardan kötü olarak görünüyorum sanırım
- +1 yıl
:) falan filan diyince devami geldi kusura bakma
ya kendini kotu hissetmeni gerektircek bir durum yok bence cikar olayi cok dogru sen de yuzeysel arkadasliklari sevmiyorsun anlasilan sirf ortam olsun diye insanlarla takilmak benim de tarzim degildr, ama herkesle iyi yakin can arkadas olmayi bekleyemezsin zaten etrafinda parazit gibi yasayan tipler de olacak mecbur hayatin kanunu bu :) eminim senin gbi dusunen baskalari da vardir cevrende ama selam vermeyerek onlara da sans vermiyosun , deneme yanilma yoluyla cok sıkı arkadasliklar kurabilirsin , zamanla çuruk elmalari ayirir saglamlariyla devam edersin , kendini kapatma insanlara , sen selam ver onlardan beklemeden farki goreceksin - +1 yıl
parazitlerden hoşlanmıyorum işte. beni kullandıklarını hissettiğim an soğuyorum uzaklaşıyorum. beni sevdiklerini hissettiğimde ise her istediklerini yapıyorum. esksi okuduğum üniversitede böyle değildi. ama bu üniversitede bilmiyorum ortama ayak uyduramadım. hepsi liseli gibi davranıyor
Universitedeki insanlar fazlasiyla gerizekali. Hele myo ysa cocuk gibiler hic cekilmez yani. O yuzden muhattap olmak istemiyodur bence
41 Yorumla
+1 yılGecmisinde acilari oldugunu, kalbinin kırık oldugunu düsünürüm.
50 Yorumla
+1 yılO bahsettigin kisi=ben işte :D cok dikkat cekmeyiz, biraz soğuk dururuz ama buzumuzu eriten insanlarin yanında cok farkliyiz. Iyiyiz ya seviyorum bizi :P
26 Yorumla- +1 yıl
Ezik mi? Ahahah :D bizi sevsinler diye millete yalakalik yapmiyoruz, bos konusmuyoruz daha ne yapalim :)
- +1 yıl
+1 yılBende birazcık öyleyimdir. Tek takılmayı daha b severim hani küçükken maceralar peşinden koşmayı severdik ya büyümüşüzdür olgunlaşmışızdır ki tek başına dahi herşeyin üstesinden gelebilecegimizi biliyoruzdur ancak insan yinede sosyal birvarlıktır. Asosyallik anormalliktir yinede tek olmak yaratıcılıgı güçlendirir ve beynin daha aktif çalışmasını sağlar.
00 YorumlaBende yurttta kalıyorum açıkçası artık bende öyleyim fazla yakin olunca haddlerini aşiyorlar
böylesi inan daha rahat yurtta hic arkadasim yok mu tabiki var sadece ayni odada degiliz.01 Yorumla
+1 yılbişey düşünmem sonuçta kendi seçimidir toplumdan "ben farklıyım, beni farkedin" tribine girmek bu tür insanlar ya çok sıkıntıkı, mutsuz ya da hırsı ve egosu yüzünden dışlanan komplex li insanlardır... ha kötüdür demiyorum iyi ve kötüyü allah bilir
00 Yorumlaasosyal olduğunu düşünürdüm. zaten asosyallik güzel bir şey sosyal olmak çok saçma o ne öyle oraya git şununla konuş falan git otur sakin bir yerde müzik dinle ve sigara iç mis gibi. Yani doğru yoldasın kanka
01 YorumlaZaten üniversitede o kadar saçma sapan insan topluluğu var ki hak veririm öyle olduğuna.
51 YorumlaCool olayım derken yalnız kalan arkadaş gibi gözükür dışarıdan. İtici sevimsiz asosyal allahın selamını ne diye esirgersiniz insanlardan anlamam. s
11 Yorumla- +1 yıl
cool olmaya ççalışmıyorum. cool adam zaten insanlarla rahat rahat konuşur. cool olmaya çalışsaydım böyle biri olmazdım. cool dediğin böyle olur https://www.youtube.com/watch?v=GjT1gL0hvE0
En iyi tiplerdir, ama sigara içme olayı fazlaya kaçmış halidir, niye millet seninle ilgilensin diye çabalayacaksın ki? ya da niye birisine güya etten püften aşık olucaksın? hepsi saçma duygular her şey beyinde biter
00 YorumlaYazık yavruma kesın depresyonda derım ve arkadas olmaya Çalışır , onu psıkolaga götürmek ıcın elımden gelenı yapardımm minnoş
15 Yorumla
+1 yılHaha aynı ben valla bence çok coolum onları takmıyorum çok hoşuma gidiyor bildikleri tek şey adım itiraf etmek gerekirse o da sıkıyor bazen
18 Yorumla- +1 yıl
Hangi okuldasın eğer bizim okulsa birlikte cool takılırız :D
- +1 yıl
Nerden tanıcaklar ki birsey olmaz söyle ili söyle bari :D
- +1 yıl
Neden bu kadar korkuyosun ki önemseme insanları bu kadar ben saü deyim
- +1 yıl
düzce üniversitesinde
+1 yılKendini Yanlızlığa vermiş çevresindekilere güven duygusunu kaybetmiş biri yapar bunları yaşadıklarından kaynaklıdır
11 Yorumla
+1 yılkonuşmaya çalışırdım, genelde öyle tipler çok dolu ve farklı çıkıyor
31 YorumlaVardır bir bildiği..
Ya çevresindekiler ona göre değildir
ya da o uyum sağlayamıyordur..48 Yorumla- +1 yıl
eh işte tam mutlu değilim. acıyı, korkuyu, adranalini , mutluluğu, heyecanı paylaşabileceğim bir dostum olsun isterdim. bunları biriyle paylaşmaktan büyük keyf alıyorum. maceraya birlikte çıkabileceğim bir dostum :) gece gel ormana gidip ateş yakalım dediğimde "orda ne işimiz var olum. ayı falan vardır. ayaklarımda ağrıyor zaten. havada soğuk" demiycek bir dostum olsun isterdim işte.
Itici, nalet derler :D şaka tabi ben sınıftaki erkekleri sevmem çoğu da yobaz olarak görür pek memnunum bundan :D
46 Yorumlaben de aynı bahsettiğin gibi biriydim. istemedği bir yerde olabilir. kendi içinde bisürü sıkıntısı vardır tahminim.
32 Yorumlaçekingen görünür. ya da kibirli bir görünüşte sergileyebilir ikisi arasında ince çizgi var bu durumda
30 YorumlaSigara disinda anlattigin gibiyim. Okulumdakilerle alakali bir durum galiba konustugum 2-3 kisi var zaten onun disinda okuldaki kimseyi tanimiyorum bile..
11 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 336 cevap paylaştı.
+1 yılOkul hayatından sonra iş hayatında kariyer yapıcak üst mevkilere gelicek ciddi hedefleri olucak prensip sahibi bir insan diye düşünüyorum. Bayan veya erkek her ikiside aynı.
10 Yorumla yakışıklıysa cool derim :D ama yalnızlık allaha mahsustur ya hep yalnız kalmak ta olmaz ki :d yakışıklıysa o kişiye bir sor manitası var mı? :D
02 YorumlaHayatın onu çok yorduğunu ve insanlarla ilişki kurmak istemediğini ya da ruhsal sorunları olduğunu veya kendini çalışmaya verdiğini ve bu nedenle kimseyle konuşmadığını düşünürüm.
00 Yorumla
+1 yılben 22 yıl boyunca kimseyle konuşmadım çevremde hiç olmadı
42 Yorumla- +1 yıl
22 yaş
kendimi gördüm sanki , bence kimseye ihtiyacı olmayan kendi kendine yetebilen insanlarız o kadar
22 Yorumla- Devamını Gör (138)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat