Nasıl mücadele edeceğim?

20 yaşındayım henüz hala hiç üniversiteye gidemedim. Annem evlendi ve yurtdışına gitme durumum oldu. Bu sebeple annem iki yılıma alıkoydu ve üniversiteye gitmedim. Netice ise annemin işlemi oldu ve ben burada anneanemde kaldım. Sınava üçüncü girişim olucak bu sefer de teyzemin ataması durumunda çocuklarına bakmam gerekti. Kurban olarak ben öne atıldım ve teyzeme geçmek zorunda kaldım 2 aydır çocuklara bakıyorum ve seslerinden çalışamıyorum. Çok şımarıklar ve söz dinlemiyorlar. Teyzemin evi de çok boğucu ciddi ölçüde etkilendim o kadar çıkmazdayım ki resmen üçüncü yılım da teyzem yüzünden mahvolucak gibi. Çalıştığımdan bir şey anlamıyorum gecemi gündüzüme katıyorum çocuklar çok yoruyor. Gidemiyorum da bu evden mecburmuşum gibi bırakıldım. dayanamıyorum çok harap oldum sadece yaşamak için yemek yiyorum her gün istemeiz sinir bozukluğundan ağlıyorum. Teyzem de çok takıntılı her şeyi 20 kez söyleyen bir tip. Anneaneme geçsem anneanem bunak onda da çok rahat yok ama en azından çocuk sorumluluğu yok ama gidemiyorum elim kolum bağlı o kadar çıkmazdayım ki kendimi zor tutuyorum

Nasıl mücadele edeceğim?