Biraz dertlesmeye ihtiyacım var galiba?

Evet okumak istemeyen geçebilir bazı şeyleri kendime itiraf etmem lazım kendime zarar veren hep çocukluktan beri insanların herşeyine koşan biriyim ama her defasında arkadaş kazığı yedim çok yanlış yaptım ailemi üzdüm bunların üstüne dışlandim varsa yoksa ablam oldu annem için hep seni niye dogurdysm ablan yeter dedi evet bazı yanlışlar yapmış olabilirim ama insanız ve o zaman 17 16 yaşlarım di okuldan mezun oldum biriyle tanıştım sevdik birbirimizi annemgil görüşmemize izin vermediler telefon aldılar eve kapttlr 2 sene dışarı ckmdm balkona dahil ağır bunalıma girdim sonra görücüler felan geldi ve beni halamgil istyrdu kuzenim çocuğuna ve hem annesi hem babası kuzenim ama ben bu kişiden nefret ediyordum çünkü biz daha önce sevgilydk askerden gelmesini bekledim kaç kere aldattı etti her defasında affettim ama en sonunda ayrıldım ve kapttim o yüzden asla olmaz ne dedim babamla kavga ettim annemgil istemiyor du çünkü piskopat birisiydi neyse babam beni çok yanlış bir insanla evlendircekti ben istemedim o yüzden bu kuzenimle evlenmeye karar verdim ama zerre güvenmiyorum neyse 5 ay konuştuk baktım eskisi gibi değil sonra söz nişan oldu bu süreçten sonra dünyayı burnumdan getirdi uzak diye evlenince değişir düşüncesiyle ayrılmadım neyse düğün felan oldu sonra şiddet başladı piskolojik normal hiç biyere gidemiyorum kendisi işten geliyor elinde telefon zerre ilgi yok yine kavga ettik dolap kapı ne varsa kırdı beni dövdü bunun üstüne babasını aradı geldiler ve beni suçladı o an ağzımdan kal glyr görüyor ve karşıma geçmiş diyorki seni git 2 ay içinde oğluma düğün yapcam senin gözünün önünde ve senden daha güzelini alcam nelr neler ve bir gün artık o gün herşeyin koptu gün benj camdan atıyor du zor kurtardim kendimi ben artık dayanamadım ona dedim ben gitcem neyse o dışarı çıkınca aradım taksiyi dedim otogara gitcem ben neyse taksi yok 20 dk gelir ben ne bir kıyafet ne bişey almadım sadece çanta icine şarj aileti ve para aldım çünkü bir an önce o cehennemden kurtulmak istedim neyse 12 saatlik yolum var kimsenin haberi yok gittim otogara aldım bileti orada telefonu kapttm ailemin de haberi yoktu eve 1 saat ne kaldı annemi aradım aglyrk dedi noldu böyle böyle dedim şok oldu haberi yoktu çünkü neyse babam geldi aldı beni ama ben nasıl aglyrm sonra konuştum ettim anlattım Allah razı olsun arkamda dağ gibi durdular hele ablam o kızın hakkını asla ödeyemem neyse çok uzatmym bu durumların üstüne işler daha sarpa sardı ben dayanamıyorum artık dedim anneme ağlamak tan başka bişey glmyr elimden neyse bende iç sıkıntısı başladı sonra bu arttı her gün bunalımdan bunalıma girdim ve şu an dada cok kötüym doktora gittim ilaç kullanıyorum ama hiç bişey fayda etmiyor ne hayattan tat alyrm ne yaşama hevesim var🥺

Biraz dertlesmeye ihtiyacım var galiba?