Ülkemizde hikaye kitapları ucuzken ve kütük gibi kitap ucuzken 10 sayfalık bilim kitabı servet niteliğinde neden kimse almıyor diye. Kitap okumayan araştırmayan sorgulamayan bilime teknolojiye uzak bir toplumuz bu yüzden bunlar normal. Tiktok gibi bir platformda ise zeka seviyesi beklenmez.
Doğru bir tespit. Saçmalık bu ülkede en çok prim yapan şey. Çünkü insanlar saçmalıklara gülüyor ama bilimsel ve ya kültürel olaylara ilgi bile duymuyorlar.
Bende dekolte açsaydım fakir olmazdım. Ama şöyle diyeyim ekonomisi kötü olan ülkelerde çin ve İsrail yeni kazanc adı altında kendi sitelerini çıkarıyor ve yayıyor herkes para kazandığını sanarken aslında birer soytarı ve sirk maymunu oluyorlar. Bu uygulamalar Türkiye de yayıldıkca göbekte çıkar küfür de çıkar zina da çıkar gaylik de çıkar... Anlatırdım daha fazla ama hevesim yok