Bir toplumumuzun insanları belli, ailem beni 17 yaşımda evlendirdi yuvanı felan bul diye. Benle alakası olmayan ailevi bi konudan boşanmak zorunda kaldım. 1 sene evli kaldım yani 18 de boşandım.
Yani neden boşanmışsa bu kadar kötü gözle bakılıyor hani beş altı defa boşanmadım birde herkes ayrılma sebebimi de biliyor ama boşanmış olduğunu duyunca seni kimse istemiyor.
Gerçekten çok zorlanıyorum, biri vardı abimin arkadaşı mesela… (ben yurt dışındayım) o da burada bi yabandcı ile yaşıyor vize için ama ailesinin rızası olmadı benle evlenmesine… yani yabancıyla yatıp kalkması bile onlar için benle evlenmesinden daha iyi.
Gerçekten yani HER TÜRK mü böyle yoksa bizim iç Anadolu kafası mu böyle
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Öncelikle merhaba Esra Hanım. Türkiye’de evlilik olayı fazla kutsal göründüğü için, boşanma konusu da gereğinden fazla abartılıp zor hale sokuluyor. Hiç evlenip boşanmadım, ama bu konuda çevremde çokça gözlemlerim oldu. Genel olarak; Türk insanının temelde evlenme sebebi aşk veya sevgiden kaynaklı değil. Türk insaninin kaba tabirle yüzde 80'i sırf evlenmek için evleniyor, evde kalmamak için evleniyor, resmi şekilde seks yapabilmek için evleniyor, "yaşı geldiği" için evleniyor. Ve en önemlisi hayat tecrübesi olmadan genç yasta evleniyor. Birbirini zerre tanımadan. Dini, kültürel ve ailevi faktörler de devamlı devrede. Ki bu faktörler boşanmada da rol alıyor. Avrupa’da evlenip boşanmak, hatta yeniden evlenmek çok sıradan ve kolay. Bizim gibi kan davalı haline gelinmiyor, çünkü İnsanların evlenme sebepleri çok başka. El alem ne der, insanların yüzüne nasıl bakarız gibi çağ dışı saçma sapan düşüncelere kapılmıyorlar. Evlenirken düğünleri nasıl sadeyse, boşanmaları da o sekil oluyor. Sessiz sakince. Biz hem düğünü abartırız hem boşanmayı hem cenazeleri hem asker uğurlamalarını vs. Her şeyin gösterisine endeksliyiz. Normal medeni insanların yapmayacağı şeyler bunlar. Kendimizi eğitmediğimiz sürece de bu böyle sürer gider. Boşanmak bir son değil seçenektir ve hatta yeni bir yaşama başlamaktır. Mutsuz bir evlilikte ısrar etmek kadar mantıksız bir davranış olamaz. Siz kendiniz için en mantıklı olanı yapmışsınız emin olun bazı erkekler bunu asla sorun etmez. Size sorun edenleri denk gelmiş.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Maalesef genel algı bu. Ama Toplumda artık o kadar çok boşanan var ki sayısı belli değil.
Aileler bile çocuklarını evlendirirken kılı kırk yarıyorlar. Daha önceden boşananlara laf edenler şimdilerde ise kendi içinde bu durumu yaşıyorlar. Dün tenkit edenler bugün bu sözlere kendileri maruz kalıyorlar.
Ama insanlar şunu da öğrenmiş oluyorlar artık yavaş yavaş. Boşanma sebebi çok önemli. Netice de insanlar boşanmak için evlenmiyorlar. Hiç kimse durduk yere yuvasının dağılmasını istemez. Ama bazen yuvanın da yıkılması gerekiyor. İnsanlar bunları yaşadıkça, başlarına geldikçe artık yavaş yavaş insanlarda o kadar başka bir gözle bakmıyorlar. Çoğunluk olmasa da ama bir kısmı bu duruma hoşgörü ile bakıyorlar.
Bu bir süreç. Toplumumuzun ataerkil olduğundan kuramları var ve aşması da zaman alacak.
Bende Boşanmış bir insanım. Bundan da hayıflanmıyorum. Beni bilen herkes takdir ediyor hem durumuma hem de yaşam mücadeleme.
Sanıyorlar ki hiç evlenmeyenler pek masum çok afedersiniz. Bazıları hariç. Yemedikleri halt kalmamış kadın ya da erkek fark etmez Boşanan insanlara laf ediyorlar utanmadan. Millet üç beş sene flört ederken, teşhirdeki ürün gibi dolaşırken sanıyorlar ki ahlâk, edep, hâyâ duruşta...
Dedim ya bazıları hariç...
Sen duruşunu bozma. Sana laf edenler Karakterinden yoksun, kibriya ya bulaşmış, aşağılık kompleksi taşıyan insanlardır. Kendinde olmasan duruş, başkalarında olunca kudura, salyası dökülen zavallı insanlardır tâ kendileri.
Dedim ya bazı kardeşlerimiz müstesnâ.
00 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. uydurulmuş dine inanan kendini müslüman sana ama allahın sözleri kuranı bir kez açıp okumayan münafık toplumdan ancak bu çıkar
allah kimsenin ardından açık aramayın gıybet yapmayın... der. ama bu münafık toplum böyle
allah yardımlaşın der birbirinizin eksiğini tamamlayın der. bizim münafıklar tam tersi yardımdan vazgeçtik engel olurlr zorluk çıkarırlar.10 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Valla bende boşandım kim ne diyor umrum dışı elalem neder diye yaşarsam onlarin istediği hayatı yaşamış olurum mutlu olmak herkesin hakkı bir insan bosanirda evlenirde bı söz var ,
köpekler istedi diye atlar ölmez
Onlar ne derse desin yoluna bak10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
38Cevap
- Aile & Toplum konusunda 15,9b cevap paylaştı.
+1 yılBakanlar genelde erkekler açık kapı diye bakıyorlar cahil bir milletiz ondandır gadası
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 148,9b cevap paylaştı.
u +1 yılÖn yargıları olduğu içindir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTurk erkekleri ve ailesine bir suru erkekle yatmis ama bakire olmayan, gidip diktiren ve masum kiz ayagina yatan kizlar yaraniyor. Helalinle bir evlilik yaptiginda ve helalinle beraber oldugunda bu ikinci el oluyor, daha istenmiyor oluyor. Niye? Harama basvurmadan, helal yoldan yaptigi icin. Bu milletin helale alerjisi var cunku. Turk erkeklerine de ailesine de illegal isler yapan, gunahtan gunaha kosan ama evlenmemis, bir seyler yasamadim ayagina yatan kizlar lazim. Bu millete her sey mustehak iste.
21 Yorumla- +1 yıl
Benden daha iyi açıkladın😅 aynen bunu demek istiyorum işte ben…. Ama ne olursa olsun yine bedeli ben ödüyorum yine hep beni etkiliyor bu durum
Gizli Üye(30-35)+1 yılya bununla ilgili bişey duymuştum büyüklerden ne kadar mantıklı ya da doğru tartışılır ama kadınlar boşandıklarında yeniden evlendiğinde bir tartışma esnasında 'eski eşim şöyleydi, o daha iyi yapıyordu, sen beceremezsin vs' gibi kıyaslamalara girdikleri için dul bir kadının bekar bir erkekle olması hep yadırganan bişey oldu. hala bu zihniyetin devam ediyor olması saçma çünkü şimdiki kızlar ne kadar kimlikte bekar da olsalar aslında hepsi kadın. peygamberimiz bile dul ve kendinden büyük bir kadınla evlenmiş. dinen de böyle bir sakınca yok ama işte eski kafalıların gereksiz dayatmaları. abim dul ve çocuklu babam ona bekar kız istiyodu mesela neymiş erkeğin dulu olmazmış. saç baş yolmalık yani. o yüzden o çocuğun ailesi de bu kafada işte.
ama dul kadınlar artık ülkemizde bekarlardan daha çabuk evleniyor çevremde çok var. bir yandan da o anlayış yıkıldı aslında. sen çok geleneksel tiplere denk gelmişsin
11 Yorumla- +1 yıl
Evet çok haklısın, bak babam bile demiş yani herkes böyle. Evet geleneksel tiplere denk geldim ama gerçekten o kadar çok denk geldim ki herkes böyle gerçekten zorlanıyorum
Mevzu bakirelik olduğu için insanlar o gözle bakıyor seni tanımadan kişiliğini bilmeden ne yaşadığını bilmeden ön yargı ile bakıyorlar sonuçta evlenmişsin sen gidip başka şeyler yapmamışsın yani ilerde başkalarıyla tanışırsan ailesi ile tanışırsan bu konuyu seni tanıdıktan sonra söyle kişiliğine göre yargılasınlar seni
10 Yorumla
+1 yılGelenkçi toplum yapısı... Benim Ablam da 2. kez evlendi Eniştem onu gerçekten çok seviyor. Hiç bu durumu dillendirmiyor. Ailesi cat pat ses çıkarmışlardı ama eniştem kimseyi dinlemedi, susturdu adam olan sevdasının ardında durur.
24 Yorumla- +1 yıl
Enişten de boşanmış mıydı?
- +1 yıl
Hayır ilk kez ablamla evlilik gerçekleştirdi.
- +1 yıl
Vay be ne güzel, demek böyle olan da var
- +1 yıl
Evet. Eniştem iyi biridir. Umarım öylesine denk gelirsiniz.
+1 yılKadına bu toplum her daim katı kurallarını dayatmaya devam ediyor eskiye göre daha az ama tamamen bitmedi maalesef. Sen kimseyi sallama boş ver düzgün yaşa seni olduğun gibi kabul edecek biri mutlaka çıkacaktır.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 539 cevap paylaştı. Bende boşandım ve utanılacak birde Yok ama toplum maalesef cahil. Benim milletin ne düşündüğü umrunda değil. Ben ilişkiye ilk başlarken söylerim kabul ederse eder etmezse Kendi bilir
12 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle ama işte gelde kabul edeni bul
+1 yılDert etme bu hayat inişli çıkışlı, evlenmek ne kadar normal ise boşanmak da o derece doğal. Sana kötü gözle bakanlar aciz ve karaktersiz insanlardır sen onlari takma umarım karşına sana layık biri çıkar da onu ilkin ve sonunmuş gibi seversin.. 😊
00 Yorumlamaalesef toplumda öyle kadın içinde erkek içinde aynı durum sanmayın ki erkegi daha az yadirgiyorlar bir erkek olarak benzer bakışlari yakalıyorum ama başım dik çok şükür ben kendimden eminim kimin ne düşündüğünü umursamam
00 Yorumla
+1 yıltoplumumuzun bu düşüncesi yanlış ama kurunun yanında yaşta yanıyor işte. suçu olmayanıda suçlu gibi görmek. seni çok iyi anlıyorum, zor tabikide. umarım bu düşüncelere sahip olmayan birileriyle tanışır yuvanı kurarsın.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 430 cevap paylaştı.
+1 yılHer boşanmanın kendi özel nedenleri vardır ve dışarıdan bakılarak yargılamak çoğu zaman adil değildir. Boşanmış birisi, geçmişteki ilişkisinden öğrendikleri ile büyüyebilir, gelişebilir ve gelecekte daha sağlıklı ilişkilere adım atabilir.
00 Yorumla Anadolu'da baskın hala. Özellikle bir üst jenerasyon çocuklarını baskiliyor. Çevremde iki kişide oldu bu durum. Arkadaşlarım gayet mutlu ve istekli iken aile araya girip bozmuştu.
02 Yorumla- +1 yıl
Aynen bu çok oluyor
+1 yılYani saçma sapan kafalar. Boşanmış ise günah keçisi gibi davranırlar. Evli boşanmış erkeklere yönlendirme yaparlar. Saçma sapan bir kafa yapısı işte boş ver takma.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 451 cevap paylaştı.
+1 yılparası olup sıfır araç almak varken kim gider 2. el alır ki. konunun arabalarla bir alakası yoktur
12 Yorumla- +1 yıl
Senin gibi geri kafalılar yüzünden insanların düştüğü durumlara bak, nerden biliyorsun senin de başına gelmeyeceğini
- +1 yıl
başıma gelirse gider benim gibi boşanmış biriyle evlenirim. tâbi bekarken niye evlenryim manyak mıyım ben. yok senin geçmişinle , ondan sonra çoluk çocuk, psikolojiyi geçtim cinselliğin en verimli dönemini başkasının kullandığı kadını tabi istemem. gerçekler bunlar niye zoruna gidiyor
- Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı.
u +1 yılÖyle insanları çevrenden uzak tut. Modern, aklı başında insanlarla takıl. Onlar bilir boşanmanın ayıp olmadığını.
00 Yorumla
+1 yılBizim toplumla alakalı sanırım. Reelde evlenip boşanmış biriyle 6-7 ay birlikte olmuştum, çocuğu filan bile vardı hatta
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 922 cevap paylaştı. Bu cahil kesimin görüşü, tam bir kişilik, karakter meselesi. Asla kimseyi küçümsememek lazım. Ne olacağımız belli değil bu hayatta.
00 YorumlaCahil toplumda olan bişey ve artk bu asilsin yani evlenmek gbi boşanmak da normal yani saçma sapan şeyler dusunmesinler
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 682 cevap paylaştı.
+1 yılAllah yardım etsin işin zormuş insanlarımız kendi kusurlarını görmez karşısındakini devamli kötüler takii başına gelene kadar
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSen buna sevin, o insanlar gerçekten seni hak etmiyor, o kafalardan uzak dur bence, şimdi kac yasindasin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTürkler hep böyle boşanmış kadınları dul diye kullanıp atmak istiyorlar. Biliyorum bu durum baya itici komik ama Türkiye’de ki çoğu erkek , ve ailesi böyle çok duydum ama dediğin gibi esc gitse bile çok görmezler
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBenim de kız kardeşim 18 yaşında evlendi ve 2 ay sonra boşandı :( ama onun hep yanındayım "üzülme sanki erkek mi yok, daha iyisi çıkacak" diye destek çıkabildim.
02 Yorumla- +1 yıl
Yaaa üzüldüm, bende aynı işte. Peki onu da benim gibi hep böyle birini bulunca ona boşandığını söyleyince kaçıyorlar mı?
Cevap sahibi+1 yılHayır kaçmıyorlar boşandığı bildikleri halde istemeye gelenler oldu
+1 yılÇocuğu varsa bende evlenmem yani eski psikopat eşiyle felan mi muhatap olucaz birde
04 Yorumla- +1 yıl
Yok çocuk
- +1 yıl
O zaman olur sorun etmezdim ben
- +1 yıl
Eden çok var ama
- +1 yıl
Bulursun illa vardır boşanmış çocuğu olmayan biri anlar seni ancak
+1 yılBen istanbuldada ayni muameleyi goruom bosandim diye
04 Yorumla- +1 yıl
Her yer aynı demek ki
- +1 yıl
Hatta gecen aylarda biriyle gorusuodum ben ayrildim dedim esimden bosandim tamamen dedim yaaa felan yapti 5-10 dk daha konustu sonra eve gitmem gerek dedi engellemis sanki güzel kardeşim anasini satimnevar bosanmakda normal
- +1 yıl
Bu durum aynı bana da oldu, söyledikten sonra bir iki normal mesaj attı sonra uçtu adam
- +1 yıl
Namussuzmu goruolar suc bizdemi saniolar anlayamadim gitti hatta birak flortlesmeyi direk konusmayan var
- Aile & Toplum konusunda 654 cevap paylaştı.
+1 yılBu toplum böyle. Ama geneli böyle maalesef büyük bir genel. O kafa değişmiyor hiç
02 Yorumla- +1 yıl
Boku yedik
- +1 yıl
Aynen öyle maalesef
+1 yılSenle evlenseydi en azından kendisini seven biriyle olcaktı
00 Yorumla
+1 yılöylelerin yüzüne bakılmaz zaten daha iyi kolay elersin
00 Yorumla
+1 yılTurk milletini degistiremezsin, bu ayıp bi sey degil ve saklamak zorunda degilsin ama evlenip bosandıgını kimseye söyleme bence. muhtemelen çocuk falan da yoktur
01 Yorumla- +1 yıl
Söylemeye gerek kalmadan yani herkes biliyor zaten, evet çocuk yok ( en azından buna şükredeyim)
Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bizim toplum bu konuda gerçekten geri neden niçin boşanmış kimse anlamaz dinlemez
00 Yorumla
+1 yılKültürel bir durum
Hindistanda gorme engellilere efsunlu gibi bakmalari gibi
Maalesef bzide de boyle bir durum var, evlenmek ne kadar dogalsa bosanmak da o kadar dogal aslinda00 Yorumla
+1 yılherkesin kantarı kendi belinde herkes kendine baksın benim düşüncem evlenirsin neden evlenmiyesin benim kuzenim evlendi
04 Yorumla- +1 yıl
Boşanmamış biri ile mi evlendi
- +1 yıl
Boşanmış sevdikten sonra ne olabilir sen takma kafana
- +1 yıl
Nasıl takmayım kafayı yicem
- +1 yıl
Ev kizimisin meslek çalışıyor musun
Evlilik delisi olduğun için
03 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka
- +1 yıl
Heeee sen konuş manyak mısın? Sanki 17 yaşında iyi beni evlendirin dedim ben
- Aile & Toplum konusunda 494 cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmek nasıl haksa, boşanmak da haktır.
02 Yorumla- +1 yıl
Hak ama sonrasında insanı çok zorluyorlar
- +1 yıl
Toplum baskısı maalesef var memleketimizde
Ben çok takmam, çocukta yok, mutlu olmaya bakardım
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 409 cevap paylaştı. Kim kötü bakıyormuş yok öyle bişey
00 Yorumla
+1 yılİnsana da insan gibi bakmıyolar ki 🤣🤣
00 Yorumla
+1 yılTürkiyenin özeti işte bu durum
00 YorumlaSana denk gelmiş bence
00 Yorumla
+1 yılÇünkü bayanların bosanması gunah.
07 Yorumla- +1 yıl
Seni her gün başka biriyle aldatsa boşanmz mısın yani
- +1 yıl
@hurişhanım seni birinin sağlam bi dövmesi lazım hangi kitapta yazıyor günah olduğu kocan inşallah seni aldatır da ozaman görürsün dünyayı
- +1 yıl
Kocamın beni aldatmasında sorun yok. Aldatsa bana söylüyor hem.
- +1 yıl
Yuh yaaa maşallah geniş geniş takılın
- +1 yıl
Genişlikle alakası yok. Olması gereken bu.
- +1 yıl
Allah akıl fikir versin sana
- +1 yıl
Dini kendinize göre yorumluyorsunuz nerede yazıyor bu
Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Maalesef boyle olur genel anlamda
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsana karsı kırıcılar mı?
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 438 cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü bakire değil
02 Yorumla- +1 yıl
Sorun burada işte, bakire olmayan ama evlenmemişlere bile bu kadar böyle davranmıyorlar
- +1 yıl
Ama başka erkek risk almadan seninle seks yapsa kabul eder ama bakire ister evlenemeye gelince
+1 yılÇoğu bakirelik alınmış o yüzünden kabul etmiyordur
10 Yorumlacahiller iste
00 Yorumla
+1 yılToplumsal dayatmalardan dolayı
00 Yorumla
+1 yılAnadolu kafası öyle
00 Yorumlaboş ver milleti
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 554 cevap paylaştı. İç Anadolu kafası
00 Yorumla
+1 yılAraplarca dul kadın değerlidir.
00 YorumlaSaçmaymış ne diyim
00 YorumlaSaçma bence
00 Yorumla
+1 yılAynı hep ya sanada yapıolar dimi
00 Yorumla
+1 yılCocuk var mı peki
09 Yorumla- +1 yıl
Hayır yok
- +1 yıl
Ailen niye erken yaşta evlendirdi peki ve şu an ne is yapıyorsun
- +1 yıl
Bir mesleğin var mı
- +1 yıl
Neden evlendirdi şöyle oldu, abim nişanlanmıştı, sonra kızın ailesi beni oğluna istedi ailem de abimin işi bozulmasın diye beni verdi. Onun ikisi ayrılınca alın size intikam diyip beni boşadılar
- +1 yıl
Hee anladım şimdi peki eşinle aranız nasıldı normalde
- +1 yıl
Şiddet kavga varmıydı
- +1 yıl
Bir tane bile sorunumuz yoktu, kendisi anne kuzusuydu ama ben sorun etmiyordum hiç birşeyi, kızları ayrılınca beni annesi dövmeye kalktı
- +1 yıl
Hadi ya peki annesi dövdümü seni
- +1 yıl
Ve esinle yaşlarınız kaç tı
- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılNe gibii
05 Yorumla- +1 yıl
Ne ne gibi
- +1 yıl
Nasıl. kotu bakiliyo
- +1 yıl
Yani bi nevi seni kimse istemiyor artık
- +1 yıl
Ortam değişti eskidendi o
- +1 yıl
Hala aynı maalesef
Devamını Gör(40)