beklentileriniz neler Mesela geçmişte neyi olsa kabul edemezdiniz Evlilerde bekarlar için bir şeyler yazabilir
Güncellemeler
+1 yıl
Çok iyi ifade etmişsin kendini. Dediğin şeyler güzel düşünceler gerçekten. Seni sen olduğun için sevmeli , hoşlanmadığı durumlarda bunu açıklamalı diyorsun.
Beklentide olmak, insanlardan ya da karşı tarafın bir şeyler yapmasını beklemek demek, benim tercihim olduğu gibi davranıp beklentide bırakmayanlar. Zaten seven insan beklentide de bırakmaz. İnsanın şartları olması ve beklentisi olması bunlar çok farklı anlamlar içerir, yani sorunuza göre evleneceğiniz kişiden beklentileriniz neler, evlilikten beklentileriniz neler diye geçmiyor, aksi takdirde ister istemez şartlar öne çıkar mutlaka.
Evlenmeyi düşünmüyorum, fakat öyle bir durum olursa, şartlarım bunlar olurdu; saygıyı bozmamak, şartlar her ne olursa olsun mutluluğu bozmamak, güveni kaybetmemek. Doğru kişi benim için ben bir şeyler açıklamadan da, söylemeden de beni anlayan ve ya anlayış gösterip muhakkak bir bildiği vardır eğer bir şey yapmışsa nedeni vardır diye düşünüp, hiçbir şekilde yargılamayan, sorgulamayan, bana ben olduğum için değer veren, bir sorun varsa, bir şeyler hoşuna gitmiyorsa bunu kafasında kurup büyütüp problem haline getirmeyen, aksini eğer bir şeyler hoşuna gitmiyorsa, bir şeyler söylemek istiyorsa dürüst olup söyleyendir benim için doğru kişi, çünkü genelde tartışmalar hep küçük bir şeylerden başlar, tartışmak güzeldir fakat insanların çoğunun algıladığı tartışmadana bahsetmiyorum, bazı konular vardır tartışmak muhabbetin tadı tuzu oluyor, ve bana göre doğru kişi kendini bilen, kendini tanıyan, ne istediğini anlayan, hayata pozitif enerji açısından düşünceleriyle renkli yanaşan biridir.
Gerçekten mi? Bende kendime denk birini istiyorum ama denk gördüğüm kızların bile erkekte bunu aramadığını düşünüyordum. bu yüzden kendini korumanın anlamsız olduğunu düşünüp yaşamaya karar vermistim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
para beklerler
Sevgiliyken olan tavırlar evlilikte coğalacaktır iyi analiz edip iyi düşünün bir ömür boyu pişman olur pişman yaşarsınız
Öyle tabi ki ama sana ters olan şeyler nelerdir mesela
Birçok tavır var ben tavsiyemi verdim kaçıyorum 🙂
Peki :)
Beni ilk gecede öldürsün yeter
Nasıl anlamadım
Yatakta sert mi olsun demek istedin
Hayir direk öldürsün
Neden ama?
Yasamak iste
İstemiyorum
Kız , adamı daha evlenmeden kodese göndericen ya sen evlenme en iyisi 😂😄
Yok hakkimi helal edecem
Sağol sağolda onun hayatı nolucak😅
Ya polislere not birakirim
Hee tamam o zaman not bırakıcaksan problem yok sonuçta önceden sen istemişsin bwjsjsjakqk
İnsanlardan bir beklentim yok.
Hiç mi şartın yok
Beklentide olmak, insanlardan ya da karşı tarafın bir şeyler yapmasını beklemek demek, benim tercihim olduğu gibi davranıp beklentide bırakmayanlar. Zaten seven insan beklentide de bırakmaz. İnsanın şartları olması ve beklentisi olması bunlar çok farklı anlamlar içerir, yani sorunuza göre evleneceğiniz kişiden beklentileriniz neler, evlilikten beklentileriniz neler diye geçmiyor, aksi takdirde ister istemez şartlar öne çıkar mutlaka.
Haklısınız sorum yanlıs olmuş düşününce. Peki sizin şartlarınız neler son sorunuzu da gördüm ona göre diyeyim doğru kişi nedir sizin için 😊😁
Evlenmeyi düşünmüyorum, fakat öyle bir durum olursa, şartlarım bunlar olurdu; saygıyı bozmamak, şartlar her ne olursa olsun mutluluğu bozmamak, güveni kaybetmemek.
Doğru kişi benim için ben bir şeyler açıklamadan da, söylemeden de beni anlayan ve ya anlayış gösterip muhakkak bir bildiği vardır eğer bir şey yapmışsa nedeni vardır diye düşünüp, hiçbir şekilde yargılamayan, sorgulamayan, bana ben olduğum için değer veren, bir sorun varsa, bir şeyler hoşuna gitmiyorsa bunu kafasında kurup büyütüp problem haline getirmeyen, aksini eğer bir şeyler hoşuna gitmiyorsa, bir şeyler söylemek istiyorsa dürüst olup söyleyendir benim için doğru kişi, çünkü genelde tartışmalar hep küçük bir şeylerden başlar, tartışmak güzeldir fakat insanların çoğunun algıladığı tartışmadana bahsetmiyorum, bazı konular vardır tartışmak muhabbetin tadı tuzu oluyor, ve bana göre doğru kişi kendini bilen, kendini tanıyan, ne istediğini anlayan, hayata pozitif enerji açısından düşünceleriyle renkli yanaşan biridir.
Size mesajımı güncelleme kısmına yazmısım ya silebiliyor muyum ordan
güven nasıl oluşur senin için peki
Güven zamanla oluşan bir şey tabi ki, yani dürüst ve güvenilir biriyse kendini belli eder.
Güven meselesini ilgilendirdiği için soruyorum geçmişinde biriyle birlikte olmuşsa kabul edebilir miydin peki :)
Kendime denk biri olsun isterdim, bu yüzden hayır.
Gerçekten mi? Bende kendime denk birini istiyorum ama denk gördüğüm kızların bile erkekte bunu aramadığını düşünüyordum. bu yüzden kendini korumanın anlamsız olduğunu düşünüp yaşamaya karar vermistim
Bi ilişkide bulunmadım ama yaşamasam değer mi ya da yaşasam ne kaybederim ki diye düşünüyorum
Bilemem, sizin kararınıza da karışmam doğru olmaz.
Ya aslinda demek istediğim bu değil. Yani denk gördüğüm kızların genellikle bu konuda tercihi ne olur sizce
Erkekte bu sarti ararlar mı yaşamayanlar
Kişiden kişiye değişir, genelleme yapmak yanlış olur.
Tabi öyle de kabul edilmez diye düşünüyorum çoğunluk
Evlenmeyi düşünmüyorum
Peki hayatına evlilik olmadab birini almayı düşünüyor musun
Hayır
Anladım peki merak ettim de niye evlilik düşünmüyorsunuz ( özel değilse )
Uğraşmak istemiyorum kimse ile
Anladım , yolunuz açık olsun diyeyim o zaman
Teşekkürler
Rica ederim
Ev, iş , para bu 3lü
Herkesin evi yok ama nasil olcak o zaman
Çok şey