Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar özelliklerini sormak istedim onu da cevaplayın çifte soru olsun 😃
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Para para para diyecekler gerisi yalan inanma kardeş😃
Ahahahah 😂 Olum hepsi para demiyor lan. Tamam diyen var da.
La gardaş yillarin yasak ilişkisiyim bunların ağzı başka yeri farklı oynar tecrübe ile sabit
Aqa yani yok insan olsun yok bilmem sadık olsun. Parasız erkeği annesi sever sadece abi valla bak. O konuda haklısın yani 😃
La gardaş kulak arkası kaldı diyim anla😃
Beni sevsin ve sadık olsun gözü de başka yerlerde olmasın evine sahip çıksın yeter gerisi hallolur
Oo az değil mi dış görünüş ve meslek unsuru hiç ortada yok 😃
Valla dış görünüş bi gün zaten kırışacak yüzü gelip geçer meslek de bize yetecek kadar kazansın yeter
Bakış açısına bak 😃 50 kriter koyan ben buna utandım 😅 Gider misin yorumdan 😂😂
Pekii 😂😂ama insanın kalbi önemli aşk varsa bitmiştir
Umarım gönlünce biri çıkar karşına. Aşk evliliklerini iyi anlatmıyorlar ama iyi olmasını temenni ederim yani inşallah diyelim 🙂
Teşekkür ederim inşallah
İnsan olsun teşekkürler
Ben de insanım. Hadi evlenelim o zaman 😂
Olur ne zaman
Ahahahah kızın profiline girin abi 😂 Yok böyle bir şey. Reizz ya
Reiz seni kıtlar diggat et bebeyim
Sadakat ve beni ilk günkü gibi sevip ilgilenmesi
Yani ilişkisine sadık sevip ilgilenen ama sadece nefes alan erkek diyorsun 😂 Bu cümleden bunu anladım. Adam 60 yaşında da olsa evet mi diyeceksin😅😃
Bu yorumdan bunu mu çıkardın cidden. Aradığım erkek özelliklerini sormadan evlilikten ne bekliyorum diye sordun bende özellikle bu ikisini belirttim. Eğer evlenme adayı kriterlerimi sorsaydın yaş boy tip olarak belirtirdim. Kitap oku biraz okuma anlama gelissinnnn
Ulaaaann. Özellikleri diye niye bahsetmedim ben. Hass
Sağol knka ikisi ayrı yollara çıkıyor jeton şimdi düştü.
Utandım yaaa 😂
Ahshxhhd benden en fazla 5 yaş büyük, çok yakışıklı olmasa da ortalama tipli, boyu 180 ve üstü olursa iyi olur ben uzunum çünkü, sadık dürüst, işi gücü olan (bende çalışacağım bende okuyorum hiç değilse benimle denk olsun) böyle biri inşallah amin
Aaaaa. Fena değil. Şöylece gelmiyorlar abi yaa😅
Amin allah gönlünce versin. Şöyle yorumlar biraz aksa ben de kriterlerimi aciklayacam
Hahahaha😀😀
Bana gelmeden kendine gelmesi
Kendine gelmesi derken😃 Kendinde değil miydi 😅
Öyle biri yok. Çoğu erkek ne istediğini bilmiyor ki. Neyse daha çok şey derim de bende kalsın.
Valla ben ne istediğimi iyi biliyorum 😃
Böyle diyeceğini biliyordum. Kimse aksini demez çünkü. 😂
Abi neyse yorum yapmayacam. Tanımaz bilmez gelmiş ahkam kesiyo. Neyse sakin reiz 😃
Sakin olmadığımı neyden çıkarım yaptın kral? 😂
Kendime diyorum onu 😄😄
Neyse yeter. Allah senle evlenene yardım etsin 😅
Valla beni alan yaşadı. 😂
Özgüvene bak 😃
Her zaman 😂
Evlenmeden önceki hâliyle kalması
Yani kilo almaması mı yoksa ilişkinize sadık olması mı az ilişki yaşamış olması mı? Açar mısın biraz 😃
Evlenmeden önce düşüncesi tavrı hareketleri nasılsa evlendikten sonra da öyle kalmalı. Başka biriyle evlenmiş hissi yaratmamali
Kadınların beyni farklı çalışıyor abi. Valla bak. Ben mesela bu açıdan bakmamıştım hiç. Sahi değişen var mı böyle ne bileyim işte triplere falan girenler ben evli bi adamım artık baba olacam falan böyle kaşlarını çatmış 😅
Bizzat yasadm. İllaki tek bn yasamamismdr
En sevdiğim tripler var ya bu ilişki tripleri 😃
Trip denemez bnce. Evlenmeden önce aşık oldgn kişi evlendikten sonra degsse herşeyiyle sn demick misn kendine bn bununla mı evlendm die
Ya bi yaştan sonra kadın ve erkekte karakter oturmuyo muydu abi ben mi yanlış biliyorum yani tutarsızlık demek bu davranışlarında ki psikolojik rahatsızlığa işarettir bence
Herkes icn geçerli değil demekki nerden biliyorsun deme yasadm diyorum. Bnden 4 yaş büyük eşimde hemd
Geçmiş olsun kardeşim ne diyim yani. Özelliklerinden bahset biraz 😃
Geçti zaten.
Ulan boyu uzun olsun de esmer yaz sarışın yaz sadık yaz geniş omuz yaz dar omuz mu zargana mı kemik mi zengin mi p. ç mi efendi mi açın biraz anasını satıyım 😅
Çok var çok 😂 çok olduğu için bekarım
Birazını bizlerle paylaşabilirsiniz 😃
Sadakat güven olsun yalan dolan olmasın yani insan olsun kötü alışkanlık olmasın. İyi bir işi olsun ben de çalışacağım için evde bana destek de olsun iyi baba olsun romantik olsun sürekli ilgilensin hediyeler falan öyle işte😂 ev araba çok önemli değil dış görünüş de ama bakımlı olsun
Ooooooooooooooohhhhhh 😂😂
Daha neler daha neler