Bu olduğum eve taşınalı altı ay oldu. Az önce de baktılar. Geldim geleli odamın camına bakıyorlar apartmana girene kadar!. Bilmiş bakıyorlar!. Napmaya çalışıyorlar? ?
Hayırdır. Ne bakıyorsunuz. Diyim mi?
Tedirginim bu olduğum evde.
Bu olduğum eve taşınalı altı ay oldu. Az önce de baktılar. Geldim geleli odamın camına bakıyorlar apartmana girene kadar!. Bilmiş bakıyorlar!. Napmaya çalışıyorlar? ?
Hayırdır. Ne bakıyorsunuz. Diyim mi?
Tedirginim bu olduğum evde.
Niye bakıyorsunuz gibi sorular onları daha da kışkırtabilir. Mahallenin bir esnafına ya da komşuya söyleyin. Belki babanızın ya da abilerinizin askeriyede olduğunu yayabilirsiniz etrafa.
Herkes herkesten haberdar bu devirde saçmalama dalga mı geçiyorsun bu saatte!.
Dalga geçmemiştim. Tavrınız hiç hoş değil. Mahallede sözü geçen bir büyük daha etkili olur diye düşünmüştüm. Onlara kalkıp bireysel şekilde tavrınızı koymanız olumlu sonuç veremeyeceği gibi dedikodu yapmalarına hatta daha fazla size merak ve ilgi duymalarına sebep olabilir diye düşündüm. Eğer korkularını elde edebilirseniz sorununuz çözülecektir diye umuyordum.
Cevap
6Cevap
İnsanlar çok meraklıdır başkalarının hayatı konusunda. Hiiç umursamamalısın. Hayat devam ediyor heer saniyede. İnsanlara takılı kalmak faydasız.
Ok aynen. Surekli bakıyorlar rahatsız ediyorlar anladın? ? Daha önce bu olduğum eve adamlar geldi baskına!. Yine mi olacak tedirginliği!.
Öff bilinçaltıma mı inmeye çalışıyorsun (!).
Haksız!. Onane!.
Yeşilçam senaryosu gibi
Apartman dangalak!.
Kendini koru
Hissettiğin bir şey mi var? ?
Var...
Nedir? ?
Milletin evindeki kadını gözle kesen insan sapığın daniskasıdır. Her yol olabilir onda. Dikkatli ol
kim bakıyo detay yazsana🤷♂️
Apartmandakiler!.
değişik, marjinal bi kadınmısın nesin? insanmı görmemişler.
İnsan görmemişler!.
Askom üstlerine su serpp bebeiimmm
Videoya çekip şikayetçi olucam. Bir değil her gün bakıyorlar!.
Çirkef dedikodu yapacaklarsa kendi evlerinde yapsınlar benim evimde değil!.
Bu saatte de bakıyorlar mı yaa
Saat 01 de baktılar
Ne yapmaya çalışıyorlar?
Duydukları bir. şey var ters laf dersem bana verecekleri cevap duyduklarının ipucu olur değil mi?
Ne duymuşlar
Onu sormadım sana
Cevap vermedin soru soruyorsun sen soru aç
Cook mu seksisin
Niye sana bakmak sucmu
Ma l sa lak evime bakıyorlar bütün apartman!. Bir değil her dışarı çıktıklarında!.
Nasıl giyiniyin
Kimmm
Apartmandakiler!.
Guzelsindir
Kim bakiyo
Apartmandakiler.
Perdeyi kapa
Sürekli bakanın niyeti vardır o anlamda sordum
Kim bakıyo
Apartmandakiler.
Kim bakıyo ya
Apartmandakiler dedim