Eskiden cocuksu geliyordu, fakat Şu an icimdeki bazi ofke kalintilari yuzunden galiba kotu birsey oldugunda gulmemeye calissamda icimde karisik bi his cikiyo ortaya, yani gecen mesela hirsizlik yapmam ama heycan versin diye yapip kactim, yani dinde ne haramsa hepsini yaptim, aldatma, icki icme, birilerini dovmek, yani cok yanlis yola gidiyorum dine yonelsemde sanki diger taraf daha bi baskin geliyor gibi, yani dinede yonelemiyorum, bilmiyorum yanlis seyler yaptigimda garip bi heycan oluyor buda beni dahada yanlisa surukluyor nasil cikarim? Ilgi yuzundenmi? Ama ilgi cekenleride gorduk sonlari hep haberlik, yani yanlis seyler yapiyorlar, oyle olmak istemiyorum, akli basinda kendini bilen biri olmak icin ne yapabilirim? Oncesinde bu huyumu oek takmadim ama simdi fark ediyorum, diplomami aldim herseyi aldim ama birsey eksik gibi, oyuzden bilmiyorum yanlis seyler yapiyorum, gecmisteki seyler yuzundenmi bilmiyorum nasil kurtulcam?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ben de sevinç uyandırıyor niye bilmiyorum. Ortalık 56 olunca böyle cok mutlu oluyorum
57 ne
Aslinda bu yanlis birsey biliyosun dimi, kurtulmamiz lazim cunku kendi canin yandiginda baskasi buna uzulur oyuzden bizimde baskalarinicin uzulmemiz gerekiyor insaniz normale donmemiz
Lazim
56 yani ortalık karışınca. Tabii ki doğru ama benim genellikle sevmediğim insanlar bir problem yaşayınca oluyor. Diğer insanlar değil aslında.
Aslinda ben dusmanima bile uzulen bi insanim ama bazen boyle oluyor ozaman en sevdigimde aci cekse yinede birsey oluyor yani bilmiyorum uzulup heycan dtuyuyorum duygularimdamo bi sorun var? Bazende hicbirsey hissetmiyorum birseyde sikinti var aslinda hickimseye sevinmicen sonucta dusmanda olsa hepsi insan
Gunun birinde en buyuk dusmaninin en yakin dostunda olabilir
Doğru bir tespit ama ne bileyim hoşuma da gitmiyor değil bana yapılan yanlışları gördükten sonra. Yanlış bir his mi bu psikoloğa sormak lazım.
Ben uzuluyorum aslinda yani dusmanlaeim dustugunu cok gordum, hatta kendimi sucladigim oldu, ama bi yandanda pisliklik yapasim geliyor yani kafam karisiyor bu durumdan
Aslında senle ben bir olup böyle pislikler yapıp gülmek lazım kahve eşliğinde
Böyle devam et bence inceldiği yerden kopsun
Hahaha kotu biter🤣 arkadas bile dediki sen psikopatsan, oysaki ben kendimi hep iyi gosterdim insanlara ama bilmiyorum o birseyler fark etti galiba, deniyorum belli etmemeyi ama artik olmuyo gibi, ama duzelmem lazim bak ozumde iyi biriyim boyle degilim yani cikmak istiyorum ama bilmiyorum cok kotu seyler yapacak gibiyim, yani bi dugme verseler dunyayi yok et deseler sirf o heycan icin basarim ona
O derece🤣 ama aslinda boyle degilim istemiyorum yani iyi bakmicaklar, psikopat yerine koycaklar, oyle insanlardan hicbizaman hosnjt olmadim, cok iyi biriyim ama neden bu duygular beni cekiyor?
Seni çok iyi anlıyorum bir parça bana benziyorsun. Ne anlatmak istediğini çok iyi anlıyorum
Ne yapacaksin peki bu duruma? Ben cunku bu durumdan mutlu degilim insanalra zarar geliyor benim yuzumden
Ben kimseye zarar vermedim kendimden başka
O asamayi gectik, sikinti orda🤣
Ama ne yaparsam yapayım çok istememe rağmen dine yönelemedim hiçbir zaman. İçimde bi boşluk var hem aşırı vicdanlı hem de çöl vicdansız olabiliyorum değişik yani bizi bizden başkası anlayamaz. Sende de dolmayan bir boşluk var bütün her şey bundan kaynaklanıyor
Ben kimseye zarar vermedim ya kimseyi aldatmadım veya hırsızlık filan asla yapmadım. Bir parçamız benziyor dedim zaten. Ama bunu tetikleyen sebepler aynı sadece her insanda başka duygular uyandıraniliyor
Cocuklukal alakali bence, sevgisizlik filan, ama bunlari asmamiz lazim, ozumuze donmemiz lazim, ve dinide kendimizi degistirmek icin degil, sadeec allahi sevdigimiz icin yapmamiz lazim, cunku degistirmek icin olunca bi baski oluyo ve dine dahil hicbirsey yapamaz oluyoruz, oyuzden dini o sekilde degilde daha cok baska turlu baglanirsak, ve kendimize gelirsek bence zamaninda cok incindik oyuzden insanlarin basina birseyler geldiginde mutlu oluyoruz ama aslinda oyle biri olmadigimiz icinde
Vicdanimiz baskin geliyor, bazense esit gidiyor ya da digeri vicdani geciyor, ama eger vicdan yapiyosan bilki aslinda gercekte boyle biri degilsin, ya da git heycan verici bi spora yazil, ve insanlara yardim et onalrin tesekurleri seni geri insanlara baglicak, ve senik iyiligini hak etmeyen insanlardanda kendini tukketirme ve canini yakan insanlardanda uzak durmaya calis vi sekilde gerekirse yanliz kal ama kendini bunun icin kotu hissedip boyle duygulara kapilma iyi olmuyor
Zaten bunlarida yapma yaparsan cok pisman olursun, ama bilmiyorum, duygusal cokuntu, icinden cik insanlara zarar vermeyede gerek yok, canim aslinda cok yaniyor ama yinede bilmiyorum
Ben kendimle barışığım artık bu şekilde yaşamaya adapte oldum sadece içimde dolmayan bir boşluk var bunu da hiçbir zaman dolduramayacağımı kabul ettim. Rahmetli annem hep derdi bu dünya eksiklikler dünyası burada hiçbir zaman her şey tam anlamıyla iyi gitmez, bir yeri yama yapana kadar diğer taraftan yırtılır derdi, gerçekten de öyle. Gerçek huzuru bulmak için tek yolun maneviyat olduğuna inanıyorum ve hayatım boyunca içimdeki bu inancı ve Allah’a olan sevgimi hiçbir zaman kaybetmedim. Bunun dışında beni rahatsız eden hiçbir şey yok artık hayatımda her şeyi kontrolüm altında tutmayı öğrendim
Yaptığın en acımasız kötülük neydi
Soylersem iyi olmaz, ama cok kotu seyler yaptim, cok, birine iftira attim yuvasindan oldu cocuklarida vardi, bana gelip bedua etti, fakat bilmiyorum yinede farkli geldi, niye boyle bi kotuluk yaptim inan bilmiyorum bi yanim uzulesingelitor diger yanim daha beter yap diyo zaten bunun beterimi var? Baska daha da seyler varda iste iyi degil cok kotu
Ne diyim, umarım hiçbir insan yaşattığını yaşamadan ölmez
Dogru öyle zaten bu dunya, biliyorum, aynisini yasicam, haklisin. Sadece aslinda boyle biri olmak istemiyroum
Dahada beterinden korkuyorum, dedigin seyde haklisin ama aslinda boyle biri degilim, cikmak istiyorum bu durumdan
Bu konu hakkında düşüneceğim. Psikoloji alanımdır
Tamam eger bi cozum bulursan soyle onu yapiyim :)) sagol
Bakalım;)
Allah kurtarsın kardeşim
Sıkıntı😂
Amin napsamki kardes normal degil dimi bunu?
@baymemonun napacam
Kafayi bozmussun
@baymemonun ee duzelmesi icin ne lazim
Heyecanlidir da yapma
Yanlis dimi
Aliştirm