Bu devirde evlenmek mi yoksa ev arkadaşı edinmek mi daha mantıklı?

Evlenmeden birlikte yaşamak mı, yoksa resmi nikahlı yaşamak mı? Resmi nikahla birlikte kadına güç veriliyor. Kadın nasılsa, elimin altında diye, Seksi de ihmal ediyor. Nasılsa nikahlım diyerek, kaybetme korkusu da olmuyor. Nikahsız birliktelik de. Kadının erkeğini, kaybetme korkusu oluyor, dahada bağımlı oluyor. Daha da seviyor. Gitme korkusu var çünkü. Ayrıca. Boşanınca kadının hakları, erkeklerden daha fazla. Aileler evliliğe karışıyor. Çocuk oluyor, dertler kederler çoğalıyor. Nikahsız birliktelik, erkeğin yararına sanki. Nikah kıymak kadının yararına. Boşanmakda kadının yararına. Bir sürü tazminat alacak. Mal varlığı, bölüşülecek. Erkek malından olacak. Boşanma davalarına bakıldığında istagisriklerde. Boşanma davalarının%70 falanı kadın açıyor. Kalan%30 luk istisnalar erkeklerin. Onlarda ya, karım başkasına kaçtı, boşanayım, davayı ben açıyim de. Rezil olmayım diye, ya da kadın dava açmadı ben açıyim diye, ya da kadından önce davranayım, gururluyum, o açtı demesinler ben açayım diye, ya da ondan ayrılcam, başkasını alcam diye. Tamam illahaki erkekte suç vardır, ben erkek suçsuzdur demiyorum ama neden erkek boşanmak, nafaka ödemek istesin ki. Evlenirken trilyon harcıyor. Masrafa giriyor. Boşanınca, harcamaları boşa gidiyor. Evlenmeyin beyler. Çocuğun olsa bile evlenme. Çocuğuna soy adını vermek için bile evlenmene gerek yok, dna testi yaptırıp, çocuğu üzerine alabilirsin. Nikaha gerek yok. Aile olcam falan diyorsanız. Evlenmeden de aile olursunuz birlikte yaşarsınız karı koca nikahsız. Çocukta yanınızda. Californiacasion dizisini izleyin bi derim. Nikahsız yaşayan. 15 yaşında çocuğu olan çiftlerin durumu çok iyi anlatılmış.

Evlenmek iyi
Birlikte yaşamak iyi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Bu devirde evlenmek mi yoksa ev arkadaşı edinmek mi daha mantıklı?