Şimdi hatalı o da olsa senin hakaretler etmen, haklıyken haksız duruma dokmuş seni. Ondan bir farkın olmalıydı ki, davanda kendinden emin ilerleyebilirdin
Bir şekilde hayata karşı enerjisini kaybetmiş. Kimse için çabalamaz, değer kıymet bilmez. Alışığım dediği de, 20 yaşında belki de. Yaptığı tek şey acitasyon
Hahahajajajhahaj zaten kendisi tam ergen. Bir de şöyle bir şey oldu fake instadan yazdım diyor wpden yaz dedim buradan konuşabiliriz diyor ki nereden bileyim kimsin bir kaç cümle öncede ismimi söylemişti :D
Hep ne yapmaya çalıştığını anlamaya çalışıyoruz da, belki de yapman gereken bu insama yıllar boyunca tahammül etmenin isteyeceğin şey olup olmadığı daha hayırlı gelebilir sana. Ergen işte, canı sıkılmıştır sadece...
Zor şeyler değil bence, üslubu tam ergen kıvamında ve kaçamak cevaplar seviyor. Yaş, tecrübeler gelişince durumlar etrafında daha farklı yaklaşım gösteriyorsun
Şimdi ben biriyle yüzleşmek istiyordum hatalı olan oydu ben hakaretler falan ediyordum sonra bir şekilde konuştuk ben dedim daha da sana yazmam istediğim şey buydu rahatladım falan diyor ki sıkıntı yok ben alışiğim. Yazmami mi istiyor?,
Ben yalnis anlamisim tekrar okudumda belki siz ona hakaret ettikten sonra tekrar yazacaginizi dusunuyordu sizde yazinca tahminleri dogru cikti o yuzden sevinmis olabilir
Tam olarak şöyle ben dedim ki bana artık cevap verdin istediğim şey buydu ve ben rahatladım artık sana yazmam oda diyor sıkıntı yok alışkınım :D herhalde ilk şey anladı senin istediğin buydu daha da yazmam sana şimdi anlamadım sıkıntı yok yazabilirsin diyor galiba 😹
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Neyin yorumu neden gizlisin onun yorumumu
hayır senden kurtulduğuma sevindim demiş
Nereden anladın:D
istediği şey senin yazmaman oradan anladım bence çok kafasını ütülemişsin ondan kaynaklı
Tamam da sıkıntı yok diyor :D alışkınım diyor
yalnızlığa alışığım demiş
Yalnızlık nee alaka
istemiyor kızım seni 😂
Gönder gelsin
Aklı başında bir yorum
Benim aklim basimda değil
aklı başında biri soruyu sorarsa yazılır
çevrimiçiyim buyur
Sorun nedir?
Şimdi hatalı o da olsa senin hakaretler etmen, haklıyken haksız duruma dokmuş seni. Ondan bir farkın olmalıydı ki, davanda kendinden emin ilerleyebilirdin
Eğer hatalar yapmaya alışıksa, insanları önemsemeye alışıktır. Çok değmez, uğraşma derim
Şey mi diyor ben alışığım insanlara hata yapıyorum onlar bana hakaret ediyor falan?
Bir şekilde hayata karşı enerjisini kaybetmiş. Kimse için çabalamaz, değer kıymet bilmez. Alışığım dediği de, 20 yaşında belki de. Yaptığı tek şey acitasyon
Hakaret etmene alışığım diyo belkide. :D ajitasyonda olabilir haklisin
Neden 20 yaş dedin
X şeye alışığım tam ergen tavrı, öyle geçti içimden
Hahahajajajhahaj zaten kendisi tam ergen. Bir de şöyle bir şey oldu fake instadan yazdım diyor wpden yaz dedim buradan konuşabiliriz diyor ki nereden bileyim kimsin bir kaç cümle öncede ismimi söylemişti :D
Ne yapmaya çalıştı.
Hep ne yapmaya çalıştığını anlamaya çalışıyoruz da, belki de yapman gereken bu insama yıllar boyunca tahammül etmenin isteyeceğin şey olup olmadığı daha hayırlı gelebilir sana. Ergen işte, canı sıkılmıştır sadece...
Ok sağ ol hani sanki başka. kizlar yazıyor gibi davrandı da
Ben sana erkeklerin hareklerinden onları tanıma sanatını öğretirim. Amme hizmeti
Hareketlerinden*
Aynen bu ergen ama ora kesin
Senin yaş kaç
25 ben
Daha oturaklı, sana bir şeyler katabilecek insanları bulmanı öneririm
Beş dakika da çözdün ergen oldugunu nasıl çözdün?
Zor şeyler değil bence, üslubu tam ergen kıvamında ve kaçamak cevaplar seviyor. Yaş, tecrübeler gelişince durumlar etrafında daha farklı yaklaşım gösteriyorsun
Helal olsun doğru dedin
Teşekkürler ( :
Var gel işte
Sana çevrimiçi yok
Neyle alakalı
Senden kurtulmak istiyormuş demek ki
Tamam da ben yazmam diyorum zaten. Oda diyor sıkıntı yok yaz alışığım diyoo
Yazmayacaksın o zaman o seni bitirmiş zaten
Nereden anladın bitirmiş jdjd
Konuşmamak için bahane arıyormuş
He ok
Konu nedir?
O seni zaten silmiş demek ki.
Nasıl yani nereden anladın
Itiraz etmeden kabul etmesinden tabi ki
İtiraz değil ki ben diyorum yazmam daha rahatladım o diyor sıkıntı yok yani alisigim diyor başka kızlar mi buna hakaret ediyor alışığım diyo?
Yazıyorum...
Konu nedir?
Ne yazılacak
Yazdım
Konu nedir
Olur
Yaz ben varim
? Sorun ne
Var
Yorum
Evet
Selam
Buyrun?
Şimdi ben biriyle yüzleşmek istiyordum hatalı olan oydu ben hakaretler falan ediyordum sonra bir şekilde konuştuk ben dedim daha da sana yazmam istediğim şey buydu rahatladım falan diyor ki sıkıntı yok ben alışiğim. Yazmami mi istiyor?,
Belki yazmanizdan cekindiginizi dusunuyordur o nedenle oyle soylemis olabilir
Nasıl anlamadım
Ben yalnis anlamisim tekrar okudumda belki siz ona hakaret ettikten sonra tekrar yazacaginizi dusunuyordu sizde yazinca tahminleri dogru cikti o yuzden sevinmis olabilir
Tam olarak şöyle ben dedim ki bana artık cevap verdin istediğim şey buydu ve ben rahatladım artık sana yazmam oda diyor sıkıntı yok alışkınım :D herhalde ilk şey anladı senin istediğin buydu daha da yazmam sana şimdi anlamadım sıkıntı yok yazabilirsin diyor galiba 😹
Olabilir
Soru?