Gerçekten aklı başında birileri yorum yapabilir mi rica ediyorum
Bir ay önce eski patronuma iş için yazdığımda (oteli var) bana ok bugün görüşelim diyip yoğun olduğu için görüşemediğimiz ama dedigim gibi zaten kendisi görüşelim diyen insan.
Geçen hafta ayağına kadar gittim oteline ve telefonda kıza “bugün yoğunluk var sadece merhabalaşabiliriz ancak akşam görüşebiliriz dedirtti” ki bu kişi ben otelinde kalmak için dışarda kaldım gelebilir miyim yazdığımda gel dediğinde gitmemiştim ondan sonra olaylar böyle oldu niyeyse konuşmaz oldu. O an karşıma bile çıkmadı belki de eşi yanında olduğu için bilmiyorum.
Başka niyeti mi vardı sizce çünkü öyle olmasa beni işe çoktan alırdı işe de alınmadım. Ya da karisi mi kiskandi acaba dicem ama bana yazdiktan sonra son gorulmesi beb tekrar yazana kadar degismedi karisi acip gormus olamaz yani anlamadım ben.. sanki o gün işe de alınacakmışım gibi bak gelmedin kaçırdın der gibi de sizi 2 gün bekledik gelmeyince başkasını aldık işe de dedirtmişti daha önce.
Bir ay önce eski patronuma iş için yazdığımda (oteli var) bana ok bugün görüşelim diyip yoğun olduğu için görüşemediğimiz ama dedigim gibi zaten kendisi görüşelim diyen insan.
Geçen hafta ayağına kadar gittim oteline ve telefonda kıza “bugün yoğunluk var sadece merhabalaşabiliriz ancak akşam görüşebiliriz dedirtti” ki bu kişi ben otelinde kalmak için dışarda kaldım gelebilir miyim yazdığımda gel dediğinde gitmemiştim ondan sonra olaylar böyle oldu niyeyse konuşmaz oldu. O an karşıma bile çıkmadı belki de eşi yanında olduğu için bilmiyorum.
Başka niyeti mi vardı sizce çünkü öyle olmasa beni işe çoktan alırdı işe de alınmadım. Ya da karisi mi kiskandi acaba dicem ama bana yazdiktan sonra son gorulmesi beb tekrar yazana kadar degismedi karisi acip gormus olamaz yani anlamadım ben.. sanki o gün işe de alınacakmışım gibi bak gelmedin kaçırdın der gibi de sizi 2 gün bekledik gelmeyince başkasını aldık işe de dedirtmişti daha önce.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Böyle burnu havada ne olduğu belirsiz insanların işinde çalışacağına hiç çalışma zaten, başka iş mi yok ki, başka iş bulursun umarım
Burnu havada değil ki aslında gayet samimi ve içten davranan kendisiydi zaten. Ve işe alınmamamdaki sebep ne ama? Almaması için daha doğrusu aldırmaması için hiçbir sebep yok ki anlayamadım asla
Tamam daha fazla peşine düşmek yerine kendine yeni iş arayabilirsin
Canım napayım diye mi sormuşum soruda? Tavsiye isteyen bit halim mi var? Sorulan şeye yorum yapın sadece. Bit şeyin peşinden koştuğum da yok
Neyse ben başına bela alma diye dedim sen bilirsin tabi
Bela alınacak ne var ki
Niyeti seks değil öncelikle, ama sizid şişe almak istemiyor belki de eşi istememiş olabilir
Aaa niyeti s. KS değil diyen ilk kişisiniz şaşırdım buna. Ama karısı beni neden istemesin onu da anlamadım çünkü ben 5 yıl önce çalışırken bir ya da iki kez karşılaştık gmrse asla hatırlamaz ben bile hatırlamam
Yani seks değil öyle olsa sizi heo yanında görmek isterdi , buradaki ergen yorumlarına bakmayın siz, ama bence sizi oyalıyor iş konusunda veya daha önceki arkadaşlarınıza sormuş olabilir çalışma performansını
Hep yanında nasıl görsün artık evli adam karısı yanındadır? Ben personeli olduğumda da o şekilde yaklaşamaz ki. Bilmiyorum ya saçma ben iyi çalışan biriydim vr herkes de her anlamda memnundu. Aşırı saçms geliyor
Kesinlikle mantıklı açıklaması vardır ama düşüncesini bilemiyoruz işte
Ne gibi mantıklı bir açıklaması mesela? İştr onun tahminini soruyorum ben de burada
Ayrıxa kendisi görüşelim diyeb insandı ne oldu da bu kadar mesafe koydu. Bayramın birinci günü kapısına kadar gittim ve olabı yazdım yukarıda düşünün
Biliyorum bende
Niyeti belli imiş adamın.
Neymiş ve nerden bu kanıya vardnız? Ayrıca neden şimdi tepkisiz o zaman
Seni çağıran o görüş (e) meyen o neden müsait değilim sonra da gitmediğin de sanırım netleşmiş gitmiş olsa idin anlaşmayı yapardınız gibi otel odasın da.. akşam çağırma amacı da belli etmiş.
Çağıran değil en başta gmrüşelim diyen oydu. Sonra ben bir geceliğine kalacak yer sorup ona sonra gitmemiştim. Bayramın birinci günü görüşmeye gittiğimde de yoğunluk var diyip karşıma bile çıkmadı
Sen onun zamanına uymadığın için öyle söylemiştir tabii bayram yoğunluğu varsa boş oda da yoktur.
Ya of ne bayram yoğunluğu ne odası siz anlamamışsınız bile sorumu tekrar okuyun. Ben bayramda kalmaya gitmedim
Ben kalmaya gittin demedim adamın neden yaptığını amacının ne olduğunu söylemek için dedim bu yorumlar sadece söylemlere göredir neticede tanınmıyorsun fiziğin konuşman mesleğin gibi..
Muhtemelen karısı yanındaydı. Sonuçta “şu an bayram yoğunluğu var sadece merhabalaşabiliriz ancak akşam görüşebilirim” ne demek? Bunu diyene kadr aşağı iner merhaba dersin zaten 5 dk dan fazla nr görüşücez ki
Onun amacı farklı imiş dedim senin dediğin ya da düşündüğün gibi değil.
Nasıl farklıymış anlamadım sizin fikrinizi ben
Söylediğim gibi sizi tanımıyorum , genel kanı öyledir önce bir yoklama çekerler işe alacağı kişilere bil hassa kadın ise.
Seni oyalıyor oyalamasa seni çoktan ise almisti
Neden oyalıyor ama?
Almıyor ise
Sebep ne ama? Almaması için daha doğrusu aldırmaması için hiçbir sebep yok ki anlayamadım asla
Sana ulaşamadığını anladığı içindir eğer kolay ulaşacak olsaydı seni alirdi
Veya senden daha çekici veya o islere milli biri gelmiştir onu almistir
Hayır alınan kızı gördüm öyle bi durum yok kdkdkjd ayrıca personele o gözle bakmıyor çalışırken. Ulaşamamak diye bit şey yok bit ay önce bile yazdım yıllardır söylüyorum ve biliyor.
Bir çok sebebe ola bilir senden daha çok deneyimli daha az ücret isteye bir çok sebe
Ay ne alaka yaa ben 5 yıl önce 21 yaşındayken onun otelinde çalıştım o xaman bile deneyimliydim her anlamda da sevilirdim orada memnublardı benden. Niye ben dururken başkası? Ücret de hep aynı ayrıca, bu tip şeyler sebep olamaz
Sebeb olmayacağından emin misin
Evet
Belli ki iş tecruben fazla yok
Ya kxjdjdjdjkdkd şaka mısın sen anlama sorunun mu var? Ben ne diyorum sen ne diyosun iş butik otelde resepsiyonistlik ve tec rü be li yim
Lan ne kadar tecruben olursa olsun bir iş veren senden düşük ücretli biri gelirse onu alır ve seni gönderir
Onu diyoruz yok
Bunu diyoruz yok
Şunu diyoruz yok
Git kendin sor ozaman
Ya ditorum ki zaten asgari ücretten hallice veriliyor yahu
Ben soylicemi soyledim belli ki sen çok safsin
Ne saflığı ya sanki bit şey mi söyledin de sen çok safsın diyorsun ahahahah sanki krndisi anladı sebebini...
Ben sana birçok sebeb saydim hepsine yok dedin
Mantıksız çünkü
Sana mantıksiz ya o adama
O zaman oyakamanın manası? Diyelim ki işi yapamicam diye almadı ki çok saçma, diyelim ki öyle bunu neden kaçarak yapsın? Senin yerine başkasını almışlar ben personele bakmıyorum onlar yapıyor seçimi desin geçsin?
Başından beri bana sıcak davranan o? Ayrıxa kendisi görüşelim diyeb insandı ne oldu da bu kadar mesafe koydu. Bayramın birinci günü kapısına kadar gittim ve olabı yazdım yukarıda düşünün
Kolayı var başkasını bulmuştur senin yerine işini hal edicek
Ne konuda? Öyle bile olsa çıkıp iki kelime ederdi ki samimiydi diyorum ne değilsin 5 yılda değişmeyen adam bir haftada niye değişiyor? Ya da kalacaj yer isteyip gel dediğinde gitmedim diye oldu bunlar
Hersey olabilir insan akli
Siz bir art niyet yok diyorsunuz yani?
Niye olsun ki olsaydı 5 senede yapardi
O da doğru tabi ama eski çalışanıyım o yüzden cesaret edemez benden bekler bence. Ve zaten onda kız çoktu
Niyeti var
Neye ve nerden bu kanıya vardnız?
Niyeti sadece takılmak yani
Neden cevap vermiyor o zaman, gittiğimde merhaba dahi demek için karşıma çıkmadı?