AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Sigara içiyorum
Zararlı , daha genceciksin yazık olur. Hem cebe zarar hem sağlığa hem de her ne kadar aksi iddia edilse de psikolojiye zarar.
Umudum kırıldı gibi yaşıyorum artık düne kadar dünya için umudum vardı bu umutla yaşama azmim fazlaydı şimdi hepimiz gibi süpriz şeklinde yaşıyoruz.
Dünyaya dair hiçbirimizin umudu yok bence , artık herkes başına gelmedikçe anlamıyor bir baskasinin acısını HİSSETMİYOR. Bundan daha kötüsü varsa o da yoldadır.
Korona yaşadık şükür bulaşmadı bana depremi yaşadık şükür yaşıyoruz Bundan kötüsü savaş olacak galiba sağımız solumuz ateş altında
Bizlere zar zor verilen silahların daha güçlüsünü bize ezelden beri sıcak bakmayan komşulara verdiler
Almanya abd ile yarışıyor silah satışı konusunda silah satmayan ülkeler de silah satıyor artık
Türkiye daha ne kadar çizgisini korur muamma ama enlnde sonunda onun için de bulacağız gibi kendimizi
Allah sonumuzu hayır etsin inşallah
Amin , inşallah
Uzanıyorum. Genel olarak pek iyi değilim. Aklımda gelecek hakkında bişey yok yasa maalesef sen napıyon
Bennn şimdilik yapacak bir şeyim yok , gelecekten beklentilerim var her zaman ne kadarı önüme çıkacak diye merak ediyorum
Hayırlısı
sadece şuanı kurtarmaya çalışıyorum, gelecek planım yok, geçmişte bazı şeyleri farklı yapsaydım diyorum ama pişmanlık duymuyorum
Peki 10 yıl önce düşündüğün şeylerin ne kadarına sahip oldun?
10 yıl önce de gelecek planım yoktu
Maşallah çok kaygısız bir insansınız mxjvskdks
Şimdilik hayatta kalmaya çalışıyorum sonrasını düşünürüz
Sınav senesi mi? Eğer öyleyse hayatta da sayilmazsin 😄
Bingo bswnjdwjs tekte tutturdunuz
Tecrübeliyim geçen seneden jdjgkskds
yatırım kripto
Mantıklı, güzel ve tehlikeli ama tehlike olmadan da bir yere varilmiyor sanırım. Yatırım nasıl gidiyor?
tehlike her yerde var ama dikkat edersen sorun yok gayet güzel dolar kazanmak ve tl harcamak
Bu dolar kazanıp TL harcamak benim de dikkatimi çekiyor ama param yok fakir değilim fasfakirim , famfakirim 😂😂 (Not: param olsa kaybetmekten korkardım)
korkarsan yatırım yapamaz risk almadan kazanç olmaz olmuyor da ve zararı bir yerde kesmeyi de bilmek gerek
Dediğin gibi zararı kesmeyi bilmem bu yüzden korkuyorum. Bu konudaki cahilliğimin korkusu var aslında
anladım dikkat edersen sorun yok şimdilik
Nasıl bir dikkat?
giriş yerini stop yerini çıkacağın yeri bileceksin
Nasıl öğrenebilirim?
çok eğitici videolar var
Acilen zengin olmam lazım
Benimde 😄
Tamam bu konuyu hemen halledelim 😂
Nasıl halledebiliriz 😄😂
Düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum
Bulursan haber et kxjcksks
Oldu canım hadi öptüm görüşürüz 😂
Görüşürüz, byee
Ölmek gibi planım var ama bir türlü olmadı
Allah korusun ya, bir düşüncen planın yok mu?
Yok kalmadı tüm hayeşlerim planlarım hayatım tek bir insan yüzünden gitmiş
Ne yapabilirjki bir insan
Herkese ölüm derler korkutucu olan bana yaşamak geliyor zulüm
Bir insan yüzünden mahvolacak kadar değersiz mi görüyorsun kendi hayatını? Bundan ibaret misin? Hiç kimse vazgeçilmez değildir, eğer içinde bir pişmanlik yoksa varsın herkes terketsin tek doğru olarak kal , ne olacak ki 🤷
Evet değersizmişim yanlış kişiui sevmrk hayatıma karartmasına koşmakmış
Yanlışlar ve doğrular, hayatımız bundan ibaret. Her yanlış bizi doğruya ulaştıracak bir ders, her doğru bir kazançtır. Yanlışlar pişman olmak için sebep değildir. Pişman olmak için günah işlemek gerek, sevmek (yanlış kişiyi sevmek) bir günah değil yanılsamadır. Sen bir kervansaraysın elbette sana çok gelecek , senden çok gidecekler ve hiçbir yüz tanıma sistemi , hiçbir X-ray cihaz hayatında kalıcı olan kişiyi anlamayacak tır. Sen her ihtimale karşı herkese yolcu gözüyle bakmalısın. O zaman gidişler bu kadar canını yakmaz